Chapter 41

517 56 35
                                    

Pre nego sto pocnem,zelela bih da se zahvalim na velikoj podrsci koja mi je pruzena u toku pisanja ove price.Zelela bih da se zahvalim onima koji pri svakom poglavlju ostavljaju vote i da kazem da mi to punooo znaci.Ne preostaje mi nista drugo sem da vam kazem HVALA od srca.😙😙😙

Iva's POV

"Da si istog trenutka spustio taj CD." Izgovorila sam strogo i odsecno i ne ocekivajuci njegov odgovor,istrgla sam mu ga iz ruke a zauzvrat dobila njegov zatecen pogled.

"Zasto?" Krenuo je rukom da ga ponovo uzme ali sam se na vreme okrenula i pomerila ruku prostrelivsi ga pogledom.

"To je najvrednija stvar na svetu." Izgovorila sam a Hari je izgledao jos zbunjenije.

"Bezvredan CD?" Skiljeci kroz duge crne trepavice,posmatrao me je.Prevrnula sam ocima i zapitala samu sebe da li je oduvek ovako glup.

"To je CD One Direction-a,a ti si bezvredan."

"Hvala ti na komplimentu." Nabacio je smekerski osmeh i pogledao me.

"Zelis li jos koji?" Sada sam se ja smesila dok je njegov postepeno nestajao."Tako sam i mislila." Promrmljala sam dovoljno glasno da me cuje dok sam prolazila pored njega,blago ga okrznuvsi.



Hari's POV

Okrenuo sam se ka njoj i posmatrao je kako odlazi.Njena kratka smedja kosa se presijavala i vijorila se za njom dok je ljutito setala,sto dalje od mene, rekao bih.Iako izgleda ravnodusno, skupljene pesnice je odaju.Posle svakog naseg razgovora,ona pokusava da izgleda ravnodusno i da se ponasa kao da je nije briga,ali je dobro poznajem.

I,na neki cudan i neobjasnjiv nacin,volim da je zadirkujem.

Njen ljutit izraz lica mi je neprocenjiv i neshvatljivo sladak.

Shvativsi da sam odlutao u mislima,jos jedan pogled sam bacio ka njoj i nastavio ka kuhinji gde sam zatekao Elenu koja je u zurbi spremala grickalice i nesto sto bi trebalo liciti na rucak.

"Hej." Podigla je glavu i ugledala me dok se smeskala."Sve okej?"

"Nece biti ako je to rucak."Rekao sam saljivo izazvavsi njen osmeh.Obrisale je ruke krpom koju je odmah zatim spustila na pult.

"Zao mi je ali je to sve sto znam pripremiti." Slegnula je ramenima i okrenula se ka sporetu dodavsi jos neki zacin u...serpu.

"A sta bi trebalo biti to?" Namrsteno sam pokusavao da odgonetnem a ona je ponovo prasnula u nezaustavljivi smeh.

"Neka vrsta...corbe?" Lukavo se nasmesila i ponovo se okrenula ka sporetu.Tek sam tada primetio koliko je kuhinja lepo uredjena.

Uredjena je cela u razlicitim nijansama bele boje sto ju je cinilo vizuelno vecom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Uredjena je cela u razlicitim nijansama bele boje sto ju je cinilo vizuelno vecom.Kuhinjski elementi su osvetljeni tako da cela kuhinja bude u maloj ali dovoljnoj svetlosti.A na visokom pultu Elena je postavila sve potrebne sastojke za svoje jelo.

The Secret Organization Where stories live. Discover now