-20-

3K 278 16
                                    

Azalea pov.

Prabudau ir, menkai pramerkusi akis, apsidairiau aplink. Kai mano akys pamatė tuos šviesius plaukus, supratau, kad jis teisybę sakė šiąnakt, kad neišeis ir liks per naktį pas mane. Niall atrodė mielai, kai miegojo. Jo plaukai buvo netvarkingai išsitaršę, bet jam irgi jie taip tiko.

Pasiėmiau savo telefoną ir pažiūrėjau, kiek valandėlių. Buvo beveik 1PM. Taip, pamiegojau ir viskas per šį blondiną, kuris sutrukdė man miegot naktį. Na, svarbu jis bent kažkokius pažadus tęsėt moka ir pasiliko su manimi, tai bent pliusas.

~ ~ ~ Niall pov. ~ ~ ~

Žinojau, kad mergina jau atsikėlusi, bet vaidinau, kad dar ale miegu ir stengiausi neišsiduot. Pasilikau pas ją, nes neturėjau, kur kitur ir eit. Galbūt galėjau nueit pas pačią pirmą pasitaikiusią merginą, bet kažkodėl atėjau pas Aza. Jaučiau šiokias tokias pagyrias, nes vakar vis dėlto prigėriau daug visko. Ir kokio velnio?

Pats nežinau. Gėriau, kad gerčiau, nors tai nebuvo, nei kažkoks pergalės vakaras ar dar koks nors. Jaučiau merginos žvilgsnį įsmeigtą į mane, o po to ji netikėtai palinko link mano veido. Galėjau jausti jos kvėpavimą ir plaukus, kurie kuteno. Jos lūpos švelniai palietė manąsias.

- Žinau, kad nemiegi. – sušnabždėjo prie pat mano lūpų, o tada pajaučiau, kad Aza atsisėdo ant mano liemens. Tai netikėta, bet ir tuo pačiu nešė į gerą pusę. – Kaip miegojai? – paklausė, o tada, palinkusi į priekį, vėl pabučiavo mano lūpas trumpu bučiniu.

- Gerai. – po bučinio atsakiau, o rankas uždėjau ant jos klubų, kas privertė ją nusijuokti.

- O jei šiek tiek žemiau..? – ji sukikeno ir, paėmusi mano rankas, jas nuleido ant savo užpakaliuko. Kas čia vyksta..?

- Ką darai, Aza? – paklausiau sutrikęs, o ji palinko į priekį link mano lūpų ir vėl. Tobulas išlinkimas.

- Nežinau. O nepatinka?

- Keistai elgiesi.

- Noriu kažko naujo ir esu pilnametė, o dar man šiandien gera nuotaika, tai kodėl ne? – šyptelėjo ir pabučiavo mano lūpas.

- Tu mane jaudini tokiais žodžiai, nes net įsivaizduoji, ką galėčiau tau padaryt. – išsišiepiau su pedo smile'u.

- Nejaugi? – apsimetė labai nustebusi, kas mane prajuokino, o ją taip pat. – Padaryk man kažką. – pasakė, o aš tada susimąsčiau, ar man vaidenasi, ar vis dėlto sapnuoju?

- Tu tuo tikra? Ir ar mes vieni?

- Taip ir taip. – atsakė. – Šiandien aš viena visą dieną, tad... – ji ir vėl pabučiavo mano lūpas. – Galim visą dieną kažką veikt įdomaus. – šviesiaplaukė pajudino savo klubus, sėdėdama ant manęs, bet aš suėmiau jos liemenį, taip ją sustabdydamas. Nenoriu skubėt, kur nereikia.

- Tu man ką tik įrodei, kad nesi turčių dukrelė.

- Ar tai ką nors keičia? – smalsiai paklausė, o mano rankos surado jos džemperio apačią.

- Keistų, jei būtum kalta, bet vis vien galiu pažaist su tavim, jei nori? Ar nori? – dar kartą perklausiau, o ji linktelėjo. – Tai neprieštarausi, kad šitas dings. – šyptelėjau ir nuvilkau jos džemperį.

~ ~ ~ Azalea pov. ~ ~ ~

Likau tik su maikute prieš jį ir be liemenėlės, kai Niall nuėmė mano džemperį. Šiek tiek susigėdau ir jaučiau, kaip mano skruostai kaistą, kai vaikinas nužiūrėjo mano kūną.

- Aww... Tu gėsti. – nusijuokė Niall, o aš pašnairavau į jį, kas privertė jį mus apversti, tad dabar jis buvo visiškai mane užgulęs. – Ir aš žinau, kad tu esi be liemenėlės.

"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now