-75-

2K 244 8
                                    

Niall pov.

- Gal galiu gaut tavo telefono numerį? – maloniai paprašė kažkoks tipas, stovintis prie Aza'os.

Čia dabar kas..? Ji ką išdurnėjo? Vos vieną dieną mudu nesimatėm, o ji jau su kitu vėlai vakare grįžta namo ir dar kažkokiu turtuoliu! Aš jai gi sakiau, kad ji tik mano. Tas tipas atrodė, kiek vyresnis už mane ir dar koks kultūringas, kas mane vemt vertė, o Aza, žinoma, ten jam šypsojosi. Kurgi nesišypsos būdama su tokiu turtuoliu ir dar lovelasu, kuris viską žino apie merginas ir kas joms patinka. Kad prasmegtų gaidys!

- Ne, tu nenori. – priėjęs arčiau jų, ištariau, tad merginos akys susitiko su manosiomis, o jose mačiau didžiulę paniką.

- O tu kas toks? – atšovė tas bernas, turintis ant rankos kažkokią tatuiruotę.

Žinoma, kur Aza dėl jo nevarvins seilės. Aš čia treniruojuosi visą dieną ir kiekvieną minutę apie ją galvoju, o ji tuo tarpu su kažkokiu tipu kažkur buvo. Man tik įdomu, ką ji su juo veikė? Gal dar ir permiegot sugebėjo? Kur mano mažutės protas dingo? Manimi virė pyktis, o savo delnus stipriai sugniaužiau. Prie jos nelįs niekas, išskyrus mane, nes ji sukruštai yra mano.

- Jos vaikinas, asile! – surėkiau ir puoliau jį.

Negailėjau smūgių, o juolab man nerūpėjo Aza'os cypimas ir bandymas mane nuo jo atitraukt. Tai kurį ji gina? Mane ar tą lochą kažkokį? Paleidau jam kraują iš lūpos, kai kaliau gerą smūgį. Futbolininkai ne tik moka spardyt kamuolį, bet ir muštis. Buvau visas piktas. Atrodė, kad dabar ir sienoj skylę padaryt galėčiau. Dar po kelių smūgių jis gulėjo ant žemės visas susirietęs, o aš nuo jo atsitraukiau. Azalea dar norėjo pult prie to idioto, bet aš ją sugriebiau už alkūnės to neleisdamas.

- Na, jau nee! – pareiškiau ir tempiausi ją toliau nuo jo. – Tu jo neguosi. – su kita rankos plaštaka nusivaliau savo burną, nes tas lochas vieną smūgį sugebėjo pataikyt ir man. - Davai, tik į vidų. – komandavau, kai nusitempiau ją iki savo namų ir atidariau plačiai duris.

Šviesiaplaukė pakluso man, nors mačiau, kad jai nepatiko mano toks komandavimas, bet ji pati ir kalta, kad mane įsiutino su tuo bernu. O aš dar norėjau šiandien vakare važiuot į savo būtą. Pasisekė, kad likau čia, nes žiūriu, čia iškart prisistato visokių norinčių Aza'os. Įėjau paskui ją ir uždariau duris. Ji norėjo žiotis ir kažką sakyt, bet aš paėmiau ją už rankos ir vedžiausi viršun. Manęs dėl tokių šūdų niekas neerzins.

- Pirmyn. – įstūmiau ją į savo kambarį, o pats, vos įėjęs ir užtrenkęs duris su koja, iškart prisitraukiau ją prie savęs ir pradėjo bučiuot jos lūpas.

Iš pradžių, ji neatsakė į mano bučinius, tačiau liko bejėgė, kai sukandau švelniai jos apatinę lūpą, nes žinau, kad ji tai dievina. Aza atsakė į mano bučinius, o aš ėjau į priekį link savo lovos, tad ji dėliojo kojas atgal. Kai blondinė kojomis palietė lovos kraštą lėtai gulėsi ant lovos, tad aš užguliau ją, tačiau neilgam, nes pradėjau nurenginėt jos tokią karštą suknelę.

- Kad daugiau su šia suknele matyčiau tik aš tave. – paliepiau, numesdamas kažkur tą jos suknelę, ir pradėjau bučiuot jos kaklą, prilaikydamas savo svorį rankomis. – Supratai? – paklausiau, o ji linktelėjo.

Mano mamai šiąnakt naktinė pamaina, tad galiu daryt su Aza visą naktį, ką noriu. Kentės mažutė už tai, kad buvo su tuo tipu. Atsitraukiau nuo jos ir nusivilkau savo marškinius, o tada batus, kelnes viską. Likau tik su apatiniais prieš ją, kaip ir ji prieš mane. Azalea gan drąsiai nužiūrinėjo mano kūną, o tada prikando apatinę lūpą. Grįžau prie jos lovoj ir pradėjau švelniai kandžioti kaklo odą, o tada bučiniais leidausi žemyn iki jos pilvuko, tuomet grįžau atgal prie kaklo ir nusegiau liemenėlę, kuri skrido į kitą kambario pusę.

Palikau krūvas bučinių ant jos pilvuko, o tada mano pirštai nuslydo jos apatinių link ir palindo po jais. Šviesiaplaukė gan garsiai norėjo sudejuot, kai aš paliečiau jos vietą su pirštais, bet sustabdė save, sukąsdama apatinę lūpą ir užmerkdama akis. Man tai nepatiko. Nenoriu, kad ji varžytų dejones iš tokių tobulų savo lūpų. Tegu ji leidžia joms veržtis, jei ji nori, nes mane tai tik dar labiau sujaudina ir įaudrina.

- Nelaikyk dejonių. – sušnabždėjau, kai bučiavau jos kaklą ir toliau. – Mes vieni. – pridūriau.

Nuėmiau visiškai jos apatinius ir ji liko nuoga prieš mane, o aš vis dar negaliu atsižiūrėt. Ji karšta ir velniškai jaudina. Mano rankos glamonėjo jos kūną, krūtinę, kojas, o mergina nebelaikė visų dejonių, kas dar labiau jaudino. Bučiuodamas jos krūtinę ir pilvuką, nuslydau žemyn ir pirštais pradėjau masažuoti jos vietą. Pažvelgiau į Aza'ą, kurios akys buvo užmerktos, o ji tarp savo pirštų stipriai gniaužė patalynę.

Pirštais įėjau į ją, dėl ko ji sukando savo apatinę lūpą. Man atrodo, kad aš pasieksiu savo orgazmą, vien jai teikdamas malonumą. Žinau, kad ji dievina tai, kaip mano liežuvis gali pasidarbuot, tad pridėjau ir jį. Pirštai ir mano liežuvis, o mergina jau skęsta malonume. Mačiau, kad jai žiauriai gera, ir, kai ji pasiekė orgazmą, tad ištraukiau savo pirštus iš jos. Ji tokia drėgna. Atsitraukęs nuo jos kojų apsilaižiau savo pirštus, o tada pradėjau bučiuotis jos šlaunies vidinę dalį, dėl ko ji virpėjo.

- Niall, man nebeužtenka... – įsiterpė tarp jos žodžių atokvėpis. - Tik tavo pirštų ir liežuvio. Aš noriu tavęs savyje.

Ji kalbėjo taip gundančiai, kad net pajaučiau, jog mano apatiniai tapo labiau aptemti, o erekcija pabudo. Ką ji daro man? Azalea apvertė mane, tad dabar ji atsisėdo ant mano liemens ir pradėjo bučiuoti mano kaklą, presiuką. Jos lūpos tokios putlios ir tobulos. Jos rankos nubėgo žemyn ir ji nutempė tuos mano apatinius, tad pasimatė, ko aš noriu dabar. Šiek tiek pasilenkiau link spintelės prie savo lovos ir iš stalčiau, kai jį atidariau, išėmiau prezervatyvą, o tada stalčių uždariau.

- Uždėk. – paliepiau ir ištiesiau ranką link merginos.

Laukiau popierėlį tarp savo nykščio ir smiliaus, tad blondinukė paėmė tai iš mano pirštų. Ji suėmė ir kelis kartus su savo delnus perbraukė, o tada atlupusi pakelį išėmė prezervatyvą. Aza lėtai užsmaukė. Ji net tai daro seksualiai. Degiau viduje nekantrumu. Mylėtis su ja yra pasakiškai nuostabu. Ši mergina žino atrodo viską. Pažvelgiau į jos veidą, o mano mergina buvo prikandusi savo apatinę lūpą. Ji dažnai ją prikanda.

Man buvo visiškai netikta, kai jos klubai pakilo nuo mano kojų, o tuomet ji lėtai nusileido ant manęs taip įeidama. Šįkart ji pati norėjo viskam vadovaut, tad leidau. Uždėjau savo rankas ant jos užpakaliuko ir padėjau judėti. Azalea dejavo garsiai, bet taip galėjau išgirsti netgi aistrą, kurią ji jaučia sekso metu. Mūsų kvėpavimai tapo tokie netolygūs ir oro trūkumas vis didėjo. Ji judėjo vis aukštyn ir žemyn, o kai dar pajudino savo klubus jau dabar galėjau patirt orgazmą.

Pastebėjau, kad mergina pavargo, tad tiesiog mus apverčiau ir, atsidūręs virš jos, baiginėjau, ką jau pradėjom. Jos kūnas įsitempė, kas reiškė, jog ji tuoj pasieks orgazmą. Aza'os pirštai įsivėlė mano plaukuose ir juos papešė, tad sudejavau jai į kaklo odą. Po dar kelių įėjimų jos kūnas atsipalaidavo, o maniškis taip pat, tad užguliau mergina pilnai, kol bandžiau atgauti kvapą, o ji nenustojo glostyti mano plaukų, o po to saldžiai pabučiavo.




Tikiuos, kad ši dirty dalis atneš 10K. žvaigždučių (vote'ų) ;)



"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now