-57-

2.4K 289 47
                                    

Niall pov.

~ ~ ~ Kitą dieną ~ ~ ~

Visą naktį beveik nemiegojau, o mąsčiau apie Aza'ą ir tai ką ji galėtų tokio slėpti svarbaus. Ko aš nepastebėjau oro uoste? Pradėjau galvot apie beprotiškus dalykus, kad ji turi vaikiną ar net vaiką, kurį slėpė nuo manęs. Man net paskaudo galvą nuo tokių mąstymų ir svarstymų. Per naktį sugebėjau surūkyt visą pakelį cigarečių. Spoksojau į merginos langą, bet jos užuolaidos buvo užtrauktos.

Ką ji slepia nuo manęs ir nenori, jog aš sužinočiau? Kas tai galėtų būt? Prigėriau kavos ryte, kad neužmigčiau ir vaikščiojau ratais po savo namus. Laukiau bet ko iš Aza'os, kad ir žinutės ar skambučio. Pasisekė, kad šiandien nėra jokių varžybų ar trefkės, nes tikrai nepajėgčiau susikaupt. Mano mintys sukasi tik ties ta šviesiaplauke.

~ ~ ~ Azalea pov. ~ ~ ~

Bėgo valandos, o aš vis svarsčiau, kaip turėčiau jam viską pasakyt. Ar tiesiog tiesiai šviesiai pasakyt, kad man 29 metai, ar pradėt pasakot savo istoriją ir po to? Tėvui šiek tiek papasakojau apie Prancūziją ir kaip ten nuostabu, tad jis džiaugėsi, jog man patiko. Nieko jam neminėjau, kad žadu pasakyt Niall viską. Manau, geriau nesakysiu tėvam nieko.

Prasitryniau namie visą dieną, kai jau buvo po 7PM, nusprendžiau, kad jau būtų laikas pradėt viską pasakot Niall. Persirengiau į kitus paprastus drabužius ir išsišukavau plaukus. Pasiėmiau tik telefoną, raktus ir pasą, jei nutiktų taip, kad vaikinas nepatikėtų manimi, jis galės pažiūrėt į mano pasą su tikra gimimo data.

Išsmukau iš namų niekieno nepastebėta ir užsispoksojus pėdinau iki Niall namų durų. Atsikvėpiau ir paskambinau. Girdėjau, kaip kažkas ateina durų link, tad kandžiojau savo apatinę lūpą. Jaudinuosi. Durys prasivėrė ir už jų stovėjo Niall, kaip ir visad, su jam bele kaip tinkančiais drabužiais. Jo akys iškart susitiko su manosiomis.

- Labas. – ištariau.

- Labas, kaip tik ir laukiau, kada ateisi ar parašysi. – kalbėjo Horan, žiūrėdamas į mane.

- Tu vienas? – paklausiau.

- Taip, mano mama išėjo su tavo mama kažkur.

- Net nepastebėjau. – leptelėjau.

Kaip negirdėjau, kad mama išėjo? Man tikrai šiandien ne tas galvoj visą dieną.

- Gal norėtum pasivaikščiot? – pasiūliau blondinui.

- Galim, tik tuoj. – pasakė ir mačiau, kaip užsidėjo batus vaikinas bei dar kažką pasiėmė nuo spintelės prie durų.

Jis išėjo iš namo, užrakino duris ir mes neskubėdami ėjom kažkur. Noriu jam viską papasakot, kai būsim tik mudu du. Šįkart Niall nepaėmė manęs už rankos, bet stengiausi apie tai negalvot, nes jis ir pats atrodė per daug užsimąstęs ir išplaukęs su mintimis.

- Tai kada kitos varžybos? – pasiteiravau, nukreipdama mintis.

- Negreit dabar, kadangi iškritom iš Europos turnyro.

- Vis tiek pasirodėt puikiai. – šyptelėjau, pažiūrėjusi į jį.

- Nepyk, kad klausiu, bet kur mes einam? – nusijuokė Horan.

- Kažkur, kur būsim dviese.

- Tu neprivalai man to pasakot, jei nenori. – leptelėjo.

- Ei, aš nenoriu, kad tau viską dar labiau išpūstai pasakotų Vanessa. – pavarčiau akis. – Nes ji tikrai priburtų visko dar labiau.

"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now