-74-

2.3K 233 41
                                    

Azalea pov.

Vengiau mamos visą dieną, o kai ją mačiau, net nekalbėjau, nes neturėjau didžiulio noro su ja kalbėt. Plius nebuvo apie ką, nes mes vėl pradėtume šaukt viena ant kitos. Susirašiau su Hazel, kuri labai norėjo su manim susitikt, o be to mes gi žiauriai seniai matėmės bei kalbėjom. Šiandien Niall visą dieną treniruosis, tad abejoju ar turės laiko ir noro dar kažką veikt su manim. J am reikės poilsio, o be to mes daug laiko praleidom kartu, kai buvau ligoninėj.

Išėjau iš savo namų, pasakiusi, kad išeinu, tik Rosie. Nežadu dar kažkam aiškintis, kur einu ar ką veikiu, kai esu pilnametė. Neklausysiu mamos, kai man net 29 metai. Man užteko to pragaro ir taip iš ankščiau. Kieme jau stovėjo Hazel automobilis, tad atėjau iki jo ir atsidariau dureles. Mano akis pasitiko, besitaškanti pagal dainą mašinoje, mergina, dėl ko aš jaukiausi, kai lipau į jos mašiną. Uždariau garsiau dureles, tad Hazel tik tada atkreipė į mane dėmesį, o aš nenustojau juoktis.

- Durne, aš tau sakau padusi vieną dieną. – patylino radiją mašinoje ir mudvi šiltai apsikabinome pasisveikindamos.

- Kad juokingai atrodei. – leptelėjau ir atsitraukiau nuo jos.

Užsisegiau diržą, o mergina užkūrė mašiną ir pradėjo važiuot. Dar pravažiuojant pro Niall namus, spėjau pažiūrėt į jo kiemą. Horan mašinos nebuvo. Reiškia treniruojasi mano vaikinas. Norėčiau jį pabučiuot dabar, bet mums reikia pabūt kažkiek ir atskirai. Man su Hazel, jam su savo komanda, nes žinau, kad laukia daug svarbių rungtynių, kur 'Reva' turi parodyt savo pajėgumą ir laimėt.

- Aza, ar tu klausai manęs? – pajudino mano ranką brunetė, tad kelis kartus pamirksėjau ir papurčiau galvą.

- Klausau, klausau. – sureagavau ir pažiūrėjau į ją.

- Dieve, nesakyk, kad vėl apie tą asilą galvoji? – paklausė, žiūrėdama į kelią.

- Jis ne asilas. – pasakiau pro sukąstus dantis.

- Ramiau! O tu nepavargsti apie jį nuolat galvot?

- Gerai, gerai šiandien apie jį negalvosiu! – pasidaviau.

- Va, dabar my friend! – taškėsi pagal dainą Hazel.

- Mes kur važiuojam?

- Patūsint! – sucypė.

- Aš gi negeriu.

- O tai tau būtinai gert reikia? – pažiūrėjo su pokerface'u į mane. – Mes galim ir šiaip smagiai pasėdėt, pabūt, o dar supažinsiu su tais, kurių nepažįsti. Galbūt, kai kuriuos prisiminsi, nes jie iš mūsų vidurinės.

- Aš beveik jų neprisimenu. – pasakiau merginai.

- Prisiminsi. – patikino mane. – Jie dabar tokie sexy ir bele kokie hot'ai, patikėk manim.

- Kabink. – pažiūrėjau į ją su pošla šypsena.

- Lekiu! – surėkė sarkastiškai. – Kad jie kaušai, bet karšti kaušai. – svaigo dėl jų Hazel.

- Jėzau... Tai tu apsispręsk, kokie jie. – juokiausi, o ji parkavo automobilį prie kitų.

Mudvi išlipom, o ji, užrakinusi savo automobilį, pradėjo mane iškart temtis į kažkokį pastatą, tad tipenau jai iš paskos. Mūsų apsauga, net netikrino, nes kiek supratau Hazel pažinojo apsauginius, nes persimetė keliais žodžiais su jais ir mus iškart praleido. Jokia muzika nepasitiko mano ausų, tad nepagavau, kur mes čia atvažiavom. Žmonės sėdėjo grupelėm, o jų buvo įvairaus amžiaus. Tiek jaunimo, tiek ir šiek tiek vyresnių maždaug mano tikro amžiaus.

"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now