-24-

2.9K 249 27
                                    

Azalea pov.

Sėdėjau ir toliau nuobodžiavom čia tam vakarėly. Ir kokio velnio sugalvojau čia eit, kai tikrai žinojau, jog Niall kažkur dings ir paliks mane viena sėdėt? Girtų asmenų čia pilna visur aplink. Gigi su Zayn jau nematyt ilgokai, o Niall aš noriu nudėt...

Būk čia ir bla bla bla... Aš tikrai jo neklausysiu, kai jis paliko mane čia sėdėt, o pats velniai žino, kur dingęs. Kas aš jam čia šuo, kad jo klausyčiau? Man tik įdomu, ką jis veikia? Reik surast tą idiotą, kuris paliko mane čia, o dar nesitrauk nuo manęs sakė.

Apsidairiau aplink visur ir jo nemačiau. Apėjau vos ne visur. Dar kažkokiai porai sutrukdžiau tualete smagintis netyčia. Upsy. Ieškojau kito tualeto, nes kažkaip prašyt tos poros, kad užleistų man tualetą būtų durna, o be to jie ten pačiam įkaršty...

Man beieškant tualeto prie manęs dar prilindo kažkoks bernas, kurį pirmąkart savo gyvenime mačiau ir dar pasiūlė smagiai praleist laiką, bet man žiauriai pasisekė, kad kažkokia juodaplaukė atitraukė jo dėmesį nuo manęs, tad galėjau nešt kudašių nuo jo į kitą vakarėlio pusę.

Gigi ar Zayn ir toliau nebemačiau, greičiausiai jie išėjo arba gal kažkur išvarė, to suknisto blondino irgi nemačiau. Aš jį vieną dieną rimtai užmušiu. O tai vienu idiotu pasauly bus mažiau. Jaučiausi piktokai ir niūriai, nes sėdžiu čia, kai nieko nepažįstu, o tuos visus žmones matau pirmąkart savo gyvenime.

Man pradėjo skaudėt galvą nuo tokios grasios muzikos, rėkimų ir dar viską blogino porų keliami garsai. Mama žinotų, kur aš esu, tai garantas pakastų mane po žeme. Jau ir taip turėsiu jai aiškint, kodėl ėjau pas Niall. Gi nesakysiu: norėjau pažiūrėt, kas jam negerai ir kodėl jis toks ramus šiom dienom buvo. Išvis nelogiška būtų.

Atidariau kažkokias duris ir man kvėpavimas kelioms sekundėms sustojo nuo pamatyto vaizdo. Atrodė, kad skrandis apsivertė aukštyn kojom, kaip ir visas pasaulis. Dabar suprantu, kodėl jį visi laiko chamu, mergišiumi ir, kad jam niekas kitas nerūpi tiks jis pats. Tai štai ką jis veikia dingęs...

- Aza?! – sutrikęs pažiūrėjo į mane Niall, kai tuo pyktis manyje didėjo.

O pykau kodėl? Turbūt todėl, kad prie manęs lenda visokie girti bernai, kai jam kažkokia pasileidėlė merga pačiulpia tualete... Tai kokio velnio jis norėjo mane čia atsivest? Kad aš tai pamatyčiau? Aš jo taip nekenčiu...

- Dek pragare, Niall! – surėkiau ir užtrenkiau jų tas duris, kur jie smaginosi.

Galbūt esu per emocionali, nes tarp manęs ir jo nieko nėra, bet spėju bet kuri mergina pyktų dėl tokių dalykų. Tave vaikinas atsiveda į vakarėlį, palieka sėdėt vieną, o pats krušasi ar ką ten daro su kita tualete. Aš negalėčiau taip pasielgt, net jeigu man kažkas sumokėtų. Viskam yra ribos.

Dingau per kokią minutę nuo tų durų, o dar einant kažkoks vaikinas pasiūlė nuimt garą, nes matė, kad aš pikta. Ir kodėl tie bernai lenda prie manęs, tegu valina..!

- Tau viskas gerai? – išgirdau dar vieną balsą. Dieve, kiek galima?

- Man viskas gerai. – atsakiau į pateiktą rudaplaukio klausimą. – Tiesiog nekenčiu, kai kurių žmonių. – pridūriau, o jis priėjo prie manęs arčiau.

Vaikinas buvo aukštesnis už mane gerokai, trumpi plaukai ir mačiau, kad ausyse turėjo auskarų bei vieną antaky.

- Same. – nusijuokė. – Atrodai sutrikusi. Tau tikrai viskas gerai? – dar kartą paklausė vaikinas.

- Taip, tikrai. Tik noriu dingt iš čia, nes vienas žmogus baigia mane užknist.

- Kas toks? – pasiteiravo.

- Patikėk, nesvarbu. – menkai šyptelėjau.

- Aza! – išgirdau balsą, kurį iškart atpažinau. Žinoma, dabar jau kažkam rūpi Aza...

Ko dar tas nori? Aš jo daugiau, nei matyt, nei girdėt nenoriu. Pasisukau į tą pusę ir taip prie manęs prilėkė padusęs Niall. Matyt per daug mėgavosi tos kalės darbu. Tegu eina krušt tos, kuri jam čiulpė.

- Aš gal eisiu. – pasakė tas vaikinas ir pasišalino nuo manęs ir Niall, o dar blondinas keistai pažiūrėjo į jį nueinantį. Ar Niall pavydi manęs? Tegu geriau visų kekšių jis pavydi.

- Ar jis lindo prie tavęs? – paklausė. Iš kur toks rūpestis išdygo?! Tegu susikiša...

- Prie manęs čia lindo begalė bernų, kol tu buvai užsiėmęs tualete. – su fake smile'u pažiūrėjau į jį, o tada apsisukau ir ėjau, grūsdamasi pro visus tuos žmones. Iš kur tiek jų čia prisidaugino?

- Nenusisuk nuo manęs. – suurzgė jis ir pasivijęs pagriebė man už alkūnės.

- Paleisk mane! – paliepiau, bet jis manęs nepaleido. – Aš nesu tavo, Niall. Aš suknistai esu niekieno! – surėkiau, kad į mane susmigo ir kitų žmonių, tad Horan mane nusitempė į kiemą ir dar toliau nuo pašalinių.

Žinoma, juk jam gėda su manim pasirodyt ar net kalbėt prie kitų. Nieko keisto. Tipinis jis su savo man niekas nerūpi. Jam gi reik ten prisišpaklinusios 5 kilus, vos ne peršviečiamos, papūstom raudonom lūpom, atkišusios savo krūtinę ir, žinoma, kuri galėtų jį patenkint bet kur.

- Kas tau pasidarė?! – jau ir jis šukavo ant manęs, kai mes stovėjom jau gerokai nuo vakarėlio.

Pagaliau vėl viską girdžiu normaliai, nes galvojau mano galva, ten būnant, sprogs. Daugiau niekada mano kojos nebus jokiam vakarėly. Čia - baisu. Jo akys spindėjo, nors kieme buvo dar šviesu. Bent gerai, kad nereiks tamsoj vilktis namo.

- Man kas? Nieko! – atrėkiau, o mes stovėjom vienas priešais kitą.

- O neatrodo!

- Tu mane palikai vakarėly, kai man kas 2 vaikinas siūlė pasismagint ir galvoji tiesiog viskas bus gerai?!

- Jie vis tiek tavęs neliestų. – labai jis jau pasitiki savo žodžiais, o man daėjo tų žodžių prasmė... Kaušas.

Jis ką mane ant tiek baisia laiko, kad tipo niekas manęs neliestų? Norėčiau, kad jį traktorius suvėžintų. Ar kokia kitą čia prasmę jis turėjo..?

- Žinai, aš išvis apšalusi. – iškėliau rankas viršun. – Pasaka!

- Jie žino, kad tavęs liest negalima. – apsilaižė lūpas Niall.

- Kaip tai? – pasimečiau ir susiraukiau. - Ką tu jiems pasakei?

- Pasakiau, kad tik aš liečiu tave.

- Okey... Dabar jaučiuosi, kaip prostitutė. – atsidusau ir spoksojau į medį. – Tu mane galima sakyt pasisavini be mano sutikimo, tai nenormalu! Nekenčiu tavęs! Išvis, kodėl aš vis dar bendrauju su tavim?!

- Nes nori būt iškrušta būtent manęs... – tyliau ištarė, o aš priėjau ir vožiau jam stiprų antausį.

Jis to nusipelnė. Per daug čia kažkokį erelį vaidina, kurio ale visi klausyt turi. Ir kokio velnio kažkoks vaikinas turi klausyt, ką pasakė šitas debilas? Nei kas klausytų, nei ką. Pasisekė, kad bent niekas nesiruošė manęs prievartaut tam vakarėly. Kad aš dar ten eičiau kada nors...

- Dek suknistam pragare su ta, kuri tau čiulpė! – surėkiau ir pasileidau bėgt toliau nuo to asilo ir dramų.

~ ~ ~ Niall pov. ~ ~ ~

- Aza! Gi leisk paaiškint viską! – surėkiau, kai mačiau, kad mergina bėga nuo manęs.

- Atsipisk! – išgirdau. Keiksmažodis iš mano mažutės lūpų, reiškia aš tikrai - idiotas.

~ ~ ~ Azalea pov. ~ ~ ~

Parbėgau namo visa padusus, apsiverkusi ir su nubėgusiu tušu. Koks „tobulas" derinukas. Pasisekė, kad žinojau, kur mes ėjom. Nusiaviau batus ir mamai nieko neaiškinau, nors ji reikalavo paaiškinimų. Aš sugebėjau tik iš lement 'rytoj'. Šiandien nesu pasiruošusi viską pasakot. Žinau, tik vieną dalyką: Niall gadina mano gyvenimą. O aš ant tiek kvaila, kad galvojau, jog jis gali būt geras man... Pasišausiu su durų rankena.


"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now