-92-

2.1K 239 32
                                    

Azalea pov.

Niall jau nuo labo ryto šiandien trypčiojo dėl varžybų, o dar ankščiausiai atsikėlė pats ir pažadino mane, nors mes vakar nuėjom miegot vėliausiai, nes žiopsojom filmą. Galėjom nueit miegot 10PM kokią, tai bent būčiau išsimiegojus. O dabar žiovauju ir žiovauju, kad atrodo praryt kažką galėčiau. Visa apsimiegojus ir vis dar žiovaudama, lyginau vaikinui apranga. Keista, kad jiems šįkart patiems reik vežtis aprangą. Gi logiškai mąstant, turėtų būt žmogus, kuris yra atsakingas už tai. Gal atostogauja? Gi dabar vasara.

Tiksliau beveik vasaros pabaiga. Laikas greit bėga, kai sugrįžau į savo, kaip ir tikrąjį, gyvenimą. Atrodo dar neseniai buvo tik birželio mėnesio pradžia, o jau rugpjūčio beveik vidurys. Neįsivaizduoju, ką turėsiu daryt toliau... Gal reiktų stot į kokį universitetą ar bent kažką baigt? Kodėl tėvai šituo nesirūpino? Gi galėjo pagalvot apie mano karjerą, o ne vien apie turtingų bernų medžioklę man. Nors man atrodo, jie galvojo, kad gyvensiu, su kokiu turtuoliu, ir nei dirbt, nei mokytis nereiks. Keista logika.

- Niall, kodėl pas tave ant marškinėlių numeris 9? Čia dėl 69? – paklausiau, kai lyginau jo futbolo maikę.

- Ką? Kokie dar 69? – atėjo pas mane, valgydama sumuštinį, vaikinas. O kaip jis miego nenori? Aš čia nulūžt baigiu, kaip miego noriu...

- Tai kodėl 9? – paklausiau ir trumpam pažiūrėjau į jį, stovintį tarpdury.

- Nes nebuvo 69. – atsakė.

- O jei rimtai?

- Ką žinau... – numojo ranka. – Ėmiau laisvą numerį ir viskas. – atsakė, kai nusisukęs ėjo atgal į virtuvę.

Išjungiau lygintuvą, nes protas dar atnešė tokią mintį, nors mano protas turbūt dar 5 sapną neprisapnuotą sapnuoja. Sulanksčiau gražiai ir tvarkingai jo aprangą, o tada, paėmusi ją, padėjau koridoriuj ant spintelės prie jo tašės. Aišku, jis ją sukiš bele kaip į tą tašę ir vėl ji bus baisi. Tik nesuprantu, kam aš tada stengiausi ją išlygint visiškai tobulai?

- Ačiū, mažute. – pabučiavo mano skruostą Niall, kai priėjo prie manęs, o aš stovėjau pasirėmusi į sieną, nes mano akys vis dar limpa.

- Reikėjo eit vakar miegot anksti, nes jaučiuosi, kaip lavonas. – nusižiovojau, o šviesiaplaukis mane apėjo ir kažkur nupėdino.

- Nepyk, o be to galėsi eit išsimiegot, kai aš išeisiu. – išgirdau iš kambario.

- Spėju, kad taip ir bus. Tu kada išvažiuoji? – paklausiau, kai pamačiau, kad Niall ateina vėl atgal.

- Po 9AM šiek tiek.

- Kažkaip anksti šįkart... – nutęsiau ir nugara atsirėmiau į sieną, kai Horan įėjo į vonią.

- Tai 10AM jau aute turiu sėdėt, o dar parašai ir kitas mėšlas.

- Jėzau, o nebūtų paprasčiau atvažiuot per pietus? – paklausiau.

- Tu gi žinai mano trenerį. – nusijuokė jis iš vonios, o aš atidariau vonios duris ir pažiūrėjau, ką jis darė. Plauna plaukus.

- Žinau, žinau. – sumurmėjau. – Ar tu naudoji mano plaukų kondicionierių? – paklausiau nusijuokdama, kai pamačiau, kad jis paėmė mano plaukų kondicionieriaus buteliuką.

- Netyčia. – atsakė. – Tai neturiu aš čia, kada ieškot savo.

- Mhmm... Nes pasirodo labai „daug" laiko užima paimt sekantį buteliuką. – tariau su sarkazmu.

"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now