-86-

2.3K 230 19
                                    

Privalot pasileist dainą, nes gi 'One Direction';)

Azalea pov.

Išsimiegojau pagaliau šiąnakt puikiai. Iš tiesų miegojau ilgai, bet bent jau po daugiau nei savaitės pailsėjau. Vakar buvo miela, kai Niall atsigulė ant mano krūtinės, o kai šiandien ryte pabudau jis miegojo vis dar taip pat gulėdamas, tad gulėjau išsišiepus iki ausų. Mudviejų rytas buvo tobulas. Mes papusryčiavom, po to aš aprėkiau Horan, kad pas jį čia didžiulė betvarkė, o jis ginčijosi, kad ne, bet aš vis tiek laimėjau, kai virtuvėj radau jo skutimosi peiliukus ir dantų pastą.

- Viskas čia tvarkinga. – ginėsi jis, kai aš bent kažką aptvarkiau šitoj didžiulėj betvarkėj.

- O tu čia rimtai nori su manim gyvent ar tik ale jo, ale ne?

- Aza, aš nekalbu nesąmonių. Gi žinai tai ir pati. – išgirdau iš kito buto galo.

- Tada tvarkysies, nes aš tokiam šiukšlyne nežadu gyvent. – rinkdama jo drabužius, kalbėjau, nes jo rūbai buvo numesti, bet kur.

- Viskas, ko tik užsigeisi bus išpildyta šiuose namuose. – išgirdau.

- Nu, o, jei lauke užsimanysiu, sekso tipo negausiu? – paklausiau.

- Iš kur tokios mintys, Azalea? – prisistatė prie manęs Horan, kai aš ėjau su kalnu jo drabužių.

- Random kažkaip išdygo.

- Kai ką ištesėsiu, o kai ko ne... – gundančiai ištarė, o aš praėjau pro jį, nekreipdama per daugiausiai dėmesio.

- Eisiu susitikt su Kian. – pranešiau, kai sudėjau tvarkingai jo drabužius. – Noriu su juo pakalbėt. – pridūriau, kai persirengiau į drabužius, su kuriais ketinu eiti, tada baiginėjau išsišukuot savo plaukus.

- Tik žiūrėk, kad vėl išprievartaut nesugalvotų, kaip tada, kai gelbėjau tave su mūsų pirmu bučiniu. – perspėjo, o aš padėjau šepetį į vietą ir pažvelgiau per veidrodį kaip atrodau. Neprastai.

- Tu prisimeni... – nutęsiau išsišiepusi, o tada praėjau pro šviesiaplaukį į nedidelį koridoriuką.

- Nustebau tada, kai tu mane pabučiavai, nes kažkodėl galvojau, kad aš pirmas pabučiuosiu tave. – atsirėmė į durų staktą jis.

- Atleisk, kad sugrioviau tavo planus dominuot, kaip kokiam patinui. – išsišiepiau su fake smile'u, kai pažvelgiau į jį, o tada užsidėjau savo sportbačius.

- Pripratau, kad tu pas mane pantera. – paerzino mane ir vėl su savo pantera jis, nors žino, kad nemėgstu tokio manęs vadinimo. Ypač nemėgau, kai jis mane vadino turčių dukrele. Tai netiko man.

- Niall! – suzyziau.

- Kas, mažute? – nekaltai paklausė.

- Nebūk turčių sūnelis. – pašmaikštavau, bandydama nuslėpti šypseną.

- Ohhh... Tai dabar aš turčių sūnelis? – paklausė, kažkaip labai jau keistai.

- Aga, ir mano meilė. – pridūriau bei, priėjusi arčiau jo, pabučiavau lūpas atsisveikinimui.

Niall manęs niekaip nenorėjo paleist, nes itin įsijautė per mūsų bučinį, o jo rankos ant mano juosmens tik pasunkino galimybe man ištrūkti iš jo glėbio. Galiausiai atsitraukėm vienas nuo kito, kai pritrūko oro ir prigaudėm vienas kito liežuvius. Bet Horan nepatraukė savo rankų nuo manęs vis tiek, nors aš patraukiau savo rankutes nuo jo kaklo.

- Aš gi sakiau, kad galiu važiuot kartu su tavim, arba bent jau nuvežt.

- O aš sakiau ne ir nuomonės nepakeisi. – atkabinau jo rankas nuo savo liemens. – Tu su Vanessa tai kalbėjai, tad kodėl aš su Kian negaliu pakalbėt? – paklausiau ir užsidėjau savo švarkelį.

"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now