-90-

2.1K 239 32
                                    

Azalea pov.

Jo rankos bėgiojo mano kūnu, kai jis vis judėjo, o man jau darėsi gera. Vien mintimis apie jį galiu pabaigt, nes jis toks karštas ir visas mano. Nagais perbraukiau per jo nugaros odą, tad jis sudejavo garsiau, o aš jam paantrinau su savo dejonėmis. Mano kūnas įsitempė ir dar po kelių įėjimų jam į mane, kojos pradėjo virpėti, o aš visiškai atsipalaidavau. Atsigavo kiekviena mano kūno ląstelė. Pabučiavau Niall, o tada atsitraukiau, nes privalėjau atgaut kvapą. Po sekundės baigė ir vaikinas, tad atsitraukė nuo manęs visiškai.

Mes abu kvėpavom nestabiliai, bet mūsų kvėpavimai sugebėjo normalizuotis, po kurio laiko. Horan susitvarkė, o tada grįžo pas mane į lovą. Keista, bet mano plaukai jau buvo pradžiūvę. Aš darkart pabučiavau normaliai Niall, o jis jau norėjo vidury bučinio mane vėl užgult ir atsidurt tarp mano kojų, tačiau aš nustūmiau jį nuo savęs.

- Užteks šiandienai, nes aš pavargau. – pranešiau ir daviau trumpą bučinį jam į lūpas.

- Kaip pasakysi, mažute. – šyptelėjo ir įsirangė šalia manęs, kaip koks katinas, kas buvo miela.

- Niall, o kada tu praradai nekaltybę? – paklausiau, kai glosčiau jo plaukus.

Mąsčiau, kada jis prarado savo nekaltybę ir su kuo... Galbūt su ta Anabella? Jis man niekad neužsiminė apie tai, o kažkaip ir nepaklausiau, kai buvo mūsų atviro pokalbio valandėlė, o galėjau, kai jis buvo atviras su manimi. Dabar kažkaip abejoju ar norės tai pasakot man. Horan tikrai nėra didžiausias mėgėjas pasakot apie save tai, kas man yra įdomu ir smalsu. Jis užsidaręs savyje, o man tai nepatinka.

- Seniai. Labai. – pridūrė.

- Maždaug kiek metų tau buvo? – vėl paklausiau ir toliau glosčiau jo šviesius plaukus.

- 14 kažkur. Gal šiek tiek daugiau ar mažiau. Nepamenu tiksliai. – atsakė.

Vis dėlto jis atsako. Galbūt jam užėjo gera nuotaika po sekso ir nusprendė atsakyt į mano klausimus, kad ir kokie jie lempiški bebūtų?

- O su kuo ją praradai?

- Aza, o tu iš kur žinai apie Anabella'ą? – pramerkė savo akis ir paklausė savo klausimo, kai pažiūrėjo į mane, o maniškio neatsakė.

Gal per anksti pradėjau džiaugtis, kad jis atsakinėja į mano klausimus? Mažai atrodo dar trūksta, jei jis užpyks ant manęs, o jei dar išvarytų... Neįsivaizduoju, kur eičiau, bet tikiuos to nebus ir jis nepyks.

- Aš paklausiau pirma. – pareiškiau. – Tad atsakyk, o tada atsakysiu ir aš. – derėjausi, o jis atsiduso.

- Po velnių, tai seniai buvo, o be to buvau girtas, tad ne per daugiausiai galiu tau papasakot. Tiesiog tai atsitiko ir viskas. Tai iš kur žinai apie Anabella'ą?

- Man visi tik apie ją ir kalbėjo, kai sugrįžau, pradedant mano mama.

- Gerai, tada paklausiau kitaip. Iš kur žinai, kad ji panaši į tave? – pažiūrėjo į mane.

- Mačiau nuotrauką. – paprastai atsakiau.

- Kokią?

- Nu, koks skirtumas. Tiesiog. – maliau kažką.

Jei jis man nepasakoja visko, tai kodėl aš turiu jam pasakot viską? Viskam lygybė. Kaip jis taip ir aš. Gaila, kad jis nenori papasakot, kaip ten viskas įvyko, nes man įdomu. O kas jei ta mergina buvo išvis jaunutė ir permiegojo su juo tikėdamasi kažko? Bet galbūt jis permiegojo su vyresne moterim? Gi jau įsitikinau, kuo puikiausiai, kad gali jis dulkintis ir su vyresne ir jam vienodai, kad net į galvą dėl to neima. Kaip sunku suprasti jį.

Patraukiau rankas nuo vaikino ir susirangiau miegot. Užmerkiau akis ir stengiausi užmigti, tačiau galvoje ramybės nedavė tie patys klausimai. Girdėjau, kaip ir Niall dūsavo ilgiausiai ir vis vartėsi lovoj, tarsi nerasdamas sau vietos. Pajaučiau, kaip jis atsisėdo lovoj, nors buvau net nusisukusi į kitą pusę.

- Man tada buvo 14, maždaug vasaros vidurys. – mano ausis pasiekė Horan balsas, tad dingo visi miegai, o mano akys tapo plačios ir stengiausi įsiklausyti, ką jis čia pradeda pasakot. – Kaip sakiau, buvau su draugais, su kuriais pirmąkart gyvenime normaliai prigėriau ir mes bastėmės naktį po miestą. Atsitiktinai atsidūrėm prie kažkokio klubo ar tai ko, kur buvo įleidžiami paaugliai nuo 16 metų ir mane užkalbino kažkokia mergina. Lygtais jos vardas Veronica, jei neklystų, buvo. Mes įsikalbėjom, o ji mus nusivedė į savo draugės vakarėlį, kurį rengė. Mus įleido, nes ji buvo vyresnė už mane 3 metais, ir įtikino, kad mes jos draugai. Tuomet mes dar daugiau prigėrėm ir atsidūrėm tualete. Na, ir ten jau viskas vyko, o po to jos nemačiau daugiau ir nieko negirdėjau. – baigė Niall kalbėt, tad aš atsisukau į jį ir tamsoje pažvelgiau į jo akis, kurios žibėjo.

- Na, tikiuos su nepyksi, kad seniau lindau prie tavo daiktų. – sušnabždėjau. – Ir radau nuotrauką merginos, kuri panaši į mane. – tęsiau. - Be to, Zayn minėjo, kad aš į kažką esu panaši, tad lengvai iškart supratau, kad į ją. O be to tu dar groji gitara?

- Dieve, Aza, tave reikia prirakint prie lovos ir neleist nieko liest. – užgulė mane vaikinas ir pradėjo kutent. – Ką tu dar tada matei? – paklausė, kai po kelių minučių baigė mane kutent, ir prisimerkęs žiūrėjo į mane.

- Popierių kalną, natas ir ką žinau, ką tu ten laikai. Pats geriau turėtum žinot, negu aš. – kalbėjau nekaltai. – Šitaaaa... – nutęsiau, tad jis atidžiau pažiūrėjo į mane. – O mano fotkytė ten irgi bus? – paklausiau.

- O tu ką nori būt nebereikalingų daiktų skyrelį? – pakėlęs antakį, pažiūrėjo į mane.

- Jėzau, ne, ne, ne! – pradėjau varyt tuos savo ne. – O tu žinai, aš dievinu tai, kad tu atviras su manimi dėl visko. – šyptelėjau, kai jis vis dar buvo užgulęs mane.

- Tai gal pakartojam, kad aš toks geras..? – nutęsė gundančiai ir palindo visiškai po mūsų antklode ir pradėjo bučiuot mano pilvuką, dėl ko aš suspigau ir pradėjau juoktis.

~ ~ ~ Next day ~ ~ ~

Niall pov.

- Aza, jos seniai nėra! – rėkavau ir vaikščiojau paskui merginą, kuri iškėlė skandalą dėl tokios nesąmonės ir mano neapdairumo.

- Eik tu pas tą, kurią esi užsivadinęs 'dideli papai'! – atrėkė ji man ir pasuko į kitą pusę, tad aš ėjau paskui ją vis tiek.

O viskas buvo taip, kad man paskambino kažkas, kol aš buvau tualete, o Azalea pamatė, nes sėdėjo svetainėj ant sofos, o mano telefonas buvo padėtas ant staliuko prie sofos. Tad dabar turim skandalą, kad man skambina 'dideli papai', nors aš net neatsimenu, kas čia per merga ar, kaip ji net atrodo. Turbūt didelius papus turi, jei aš taip ją užsivadinęs. Dabar mano mažutė pyksta ant manęs. „Rojus!"

- Pas tave mergų daugiau, negu aš kojinių turiu! – surėkė ir ėjo aplink sofą, kol aš buvau kitoj pusėj.

- Tu ką mane su kojinėm lygini? – susiraukęs pažiūrėjo į ją. Čia dabar kas per lyginimai?

- Tuoj aš tave su lygintuvu išlyginsiu! – šūkavo ir toliau ji. Įdomu, ką mano kaimynai apie mus..? – Geriau sakyk, kiek ten dar tokių mergų su dideliais papais ar dailiom subinyėtm pas tave adresatuose?!

- Nenaudoju aš tų numerių! – gyniausi. – Nori gali patikrinti, kada paskutinį kartą skambinau ar rašiau, kuriai nors. – ištiesiau į ją savo telefoną, o ji sustojusi sukryžiavo savo rankas ties krūtine, o jos krūtinė dabar matosi tobulai gerai. O dar ypač, kai ji šiandien užsidėjo maikutę su didesne iškirpte. Žiopsojau į ten.

- Niall?



Drama timeee! Kaip dalytė?

P.S. Jūs nežinot, ką aš jaučiu šiuo metu, bet man yra sunku ir nekilo noras šiandien visą dieną įkelt dalytę, bet, kaip matot, dalis jau čia, nes supratau, kad turiu Jus brangint, nes vienintelės Jūs ir Jūsų nuomonės man pakelia nuotaiką <3





&quot;Ice, Fire & Desire&quot; (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now