-85-

2.2K 204 14
                                    

Azalea pov.

- Liksi su manim šiąnakt? Išvis, noriu gyvent su tavim. – leptelėjo blondinas.

Ką? Aš negalvojau, kad mes judėsim pirmyn tokiais žingsniais, bet po velnių man tinka. Atsitraukiau nuo jo pagaliau, o jis žiūrėjo į mane, o jo akyse tiek daug vilties. Aš pasiilgau jo, kad, net paleist, nei sekundei nenoriu. Atrodo, kad praėjo ne savaitė, o visi pilni metai, kai mes ne kartu. Kuo toliau, tuo viskas tampa labiau supainiota ir netikėta. Sužinojau tėvo planus, po to Niall man papasakojo daug ką, ką norėjau sužinot jau seniai, o dabar jis sako, kad nori gyvent su manimi.

Noriu būt su juo, nes mama, kaip ir manęs išsižadėjo, o tėčiui nenoriu net į akis pažiūrėt. Dabar supratau, kodėl tėvas nieko blogo nesakė, kad aš būnu ir draugauju su Niall, nes jis galvojo, kad tai man tik pramoga iki rudens, o po to įsimylėsiu tą kažkokį berną, kuris turėtų atsirast, bet to nebus, nes mano jausmai Niall išplito... O aš žinau, kad jis myli mane.

- Amm... Taip. – lėtai ištariau. – Nenoriu grįžt namo. Na, kai mama manęs išsižadėjo, nenoriu jos matyt. Bent jau kol kas. – dar pridūriau. – Žinai, ką aš dievinu?

- Na? – paklausė.

- Buvimą su tavim, bet kai tu būni linksmas ir erzini mane. Dieve, aš dievinu viską su tavim. – atsistojau nuo to suolo ir ištiesiau rankas į Horan, tad jis taip atsistojo.

- Surėk tai visam pasauliui. – nusijuokė, kai mudu jau laikėmės už rankų.

- Aš dievinu viską su suknistai karštu Niall Horan! – surėkiau, kiek tik pajėgiau, o po to Niall įsitraukė mane į savo glėbį ir pabučiavo.

Išsiilgau jo bučinių ir prisilietimų, kai jis palietė mano oda ji pradėjo degti, o šiurpuliukai nedavė ramybės visame kūne. Seniai jaustas jausmas. Šviesiaplaukio rankos atsirado ant mano liemens, o maniškės ant jo kaklo, tad taip jį prisitraukiau arčiau savęs. Norėjau, kuo daugiau jo bučinių, nes jie priversdavo mane negalvoti, o tik geisti to daugiau. Blondinas dantimis sukando mano apatinę lūpą. O ant mano kaklo liko tuzinas meilės žymių ir pripažinsiu man vienodai, ką žmonės apie tai mano, nes tai mano kaklas.

- Manau, mums reikia atsibūt abiems vėl kartu. – tariau, kai atsitraukėm vienas nuo kito lūpų.

- Aha, o po to vėl išsiskirt? Ne ačiū, nenoriu. – leptelėjo vaikinas, kai, apsikabinęs mane per pečius, vedėsi iki savo motociklo. – Manau, prisikentėjom.

- Pakankamai. – pridūriau pabaigą jo sakiniui.

- Kas čia buvo? – paklausė smalsiai, kai mes ėjom ir toliau.

- Kas? – susiraukusi atsisukau į jį, nes nepagavau, apie ką čia jis.

- Ar tu pabaigei mano sakinį?

- Tikriausiai. - sutrikau.

- Man tai patinka. – išsišiepė jis, o aš šypteldama pavarčiau akis. – Ei, ir ką mes tarėmės dėl šito? – paklausė, parodydamas su savo smiliumi.

- Kad nenori krušt žvairakės. – vos nepacitavau jo žodžius, nes neprisimenu, ką būtent jis sakė tąkart, tik žinau, kad kažką panašaus, ką pasakiau aš dabar.

~ ~ ~ Niall pov. ~ ~ ~

Grįžau į savo būtą su Aza, nors ji buvo jame vos 5 minutes, jau buvo žymiai jaukiau ir maloniau man čia būt. Aš daviau jai savo maikutę, kaip ir dažniausiai, kai ji miega pas mane. Mergina man pripažino, kad miegojo visas šias naktis su mano maikėmis, kas man atrodė miela. Mūsų meilė begalinė ir tokia karšta bei aistringa. Aza buvo užsidėjusi tik mano maikutę, o aš ją priverčiau pavalgyt. Kadangi maitinom vienas kitą, Aza drąsiai valgė ir mėsą. Viską, ką aš tik dėjau į jos burną.

Manau, aš galiu ją įpratint valgyt viską, kaip jos gydytoja ir sakė, kad jai reikia įvairių maisto produktų, o ne vien vegetariškų. Tad džiaugiuosi dėl jos. Man buvo sunku ir nenorėjau pasakot absoliučiai viską, bet ypač, kad permiegojau su Vanessa, o plius ji man net atleido, kai galvojo, kad aš dar vaiką esu užstatęs, tad ji nusipelnė atvirumo iš manęs, tad pasakojau jai viską. Aš ją suknistai myliu, o ji tikrai myli mane, tad mudu turim būt atviri, norėdami rimtų santykių, nes aš jų pagaliau su ja noriu.

Su Anabella buvo skaudi ir nepatyrusi meilė, o su Azalea matau aistrą ir įžvelgiu daug kitų dalykų, kuriuos dievinu. Man nerūpi, kad ji ale vyresnė už mane, nes ji taip neatrodo. Ji mano mažutė, su kuria dabar gyvensiu, nes ji tam sutiko. Blondinukė sutiko pamėgint tai, bent jau iki tol, kol susipras su mintimis apie tai, ką jos tėvas ir motina padarė, o aš buvau tiesiog laimingas, kad vėl ją galiu turėt savo glėby. Nedarysiu daugiau jokių banalių meilės klaidų, o įrodysiu jai, kad esu vertas jos meilės.

Aza norėjo mūsų susitaikymą užtvirtinti mylėjimųsi, tačiau aš bandžiau ją atkalbėt, bet ji nesutiko. Vis teigė, kad pasiilgo manęs visomis prasmėmis. Per seksą aš ją stebėjau ir džiaugiausi, kad galiu gyvent ir mylėt tokią gražią merginą, kaip ji. Mačiau, kaip ji prikanda apatinę lūpą iš jaudulio, kuris perbėga jos kūnu. Šviesiaplaukė nesistengė sulaikyt savo dejonių ir leido joms palikt lūpas. Su ja viskas kitaip ir viskas nauja, nes ji kitokia. Net mano gyvenimas. Jos delnai buvo ant mano pečių, o po to ties nugarą, tad, kai įeidavau į ją giliau, ji suleisdavo savo nagus į mano nugaros odą, tad visa tai tik tapdavo dar intymiau.

Neskubėjau šįkart visiškai niekur ir leidau mėgautis kiekviena šia tobula minute, nes noriu, kad ji įsimintų absoliučiai viską, ką aš galiu jai suteikti. Noriu, kad ji prisimintų tai. Aza'os akys būdavo užmerktos iš malonumo, kurį ji jautė. Jos klubai pakildavo nuo lovos, kai ji norėdavo gilesnių įėjimų į ją. Stebėjau ją visą laiką. Nuostabus jausmas mylėtis su mergina, kurią išties myli, nes visi pojūčiai kitokie. Šviesiaplaukė pabučiavo mano lūpas, kai vos jos kūnas įsitempė ir atsipalaidavo. Ji mane dievina.

Aza švelniai kvėpavo, bandydama atgauti sujauktą kvėpavimą, o aš nenorėjau niekur nuo jos trauktis. Man tiesiog atrodė, kad, jei dabar atsitrauksiu, vėl ją prarasiu. Nenorom nulipau nuo jos ir susitvarkiau viską, kol ji apsirengė mano maikutę ir patvarkė mūsų lovą, nors sakiau, kad to visiškai nereikia, tačiau ji užsispyrusi, kas yra miela. Azalea gulėjo lovoj baltuose pataluose, o aš stovėdamas tarpdury ja grožėjausi. Ji - mano, o ši mergina tokia karšta...

- Niall, aš rimtai supyksiu, jei tu miegosi stovėdamas. – menkai sukikeno, kai pažiūrėjo į mane.

Atsitokėjęs sugrįžau į lovą. Palindau po antklode pas ją, o ji palinkusi darkart mane pabučiavo ir pasakė, kad mane myli, tad aš jai atsakiau tuo pačiu. Pripažįstu, kad dabar negaliu įsivaizduot savo gyvenimo be jos. Ji man reiškia tiek daug visko, kad, jei ją prarasčiau, atrodo netekčiau dalies savęs, be kurios negalėčiau gyvent. Azalea Thomson svarbi mano gyvenimui ir ateičiai, kuri laukia.

Ji užsiklojo labiau ir užmerkė akis, tad ir aš stengiausi užmigti. Galbūt vėl išsimiegosiu tobulai, nes esu su savo mažute? Nors net abejot nereik, kad miegosiu tobulai. Atsargiais ir lėtais judesiais perkėliau savo galvą ant merginos krūtinės ir atsiguliau ant jos. Noriu būt arčiau jos. Pamačiau jos šypseną, o tada jos pirštai perbraukė per mano plaukus ir ji švelniai juos glostė iki tol, kol pati užmigo. O aš užmigau, gulėdamas ant jos ir stebėdamas kiekvieną jos veido milimetrą...




"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now