-42-

2.7K 257 21
                                    

Azalea pov.

- Laba diena, Maura. – jau normaliai sėdėdama ant lovos, pasakiau, o tada nusukau žvilgsnį, nes man tikrai gėda dėl visko.

- Oj, tikiuos nesutrukdžiau nieko? – atsargiai paklausė Maura tarpdury.

- Nesutrukdėt. – maloniai atsakiau, pažiūrėdama į ją, o ji man nusišypsojo.

- Ką savo? – lyg niekur nieko paklausė Niall savo mamos.

Gerai, kai jam vienodai. O spėju, Maura yra mačiusi savo sūnų ne su viena mergina lovoj. Gi man mama pati sakė, kad kažkada Maura užklupo Horan su kažkokia merga lovoj ir dar tai darant. Aš būčiau pakraupusi pamačius tokį dalyką.

- Tą savo motociklą patrauksi iš vidurio garažo kada nors?

- Patrauksiu kažkada. – subambėjo Horan, aš jam nestipriai su savo alkūnę trenkiau į ranką.

Kodėl jis taip elgiasi su savo mama? Gi ji ir taip yra mačiusi visko. Pilnai suprantu, kad Maurai sunku su Niall, nes jis elgiasi lyg didžiausias šiknius.

- Malonėk greičiau. – pasakė jo mama, o tada uždarė kambario duris, o aš pažvelgiau į Niall.

- Ji mus matė. – sudejavau. – Ir aš dar gulėjau ant tavęs. – spoksodama į sieną, kalbėjau.

- Jėzau, neimk į galvą. Ji ir ne to yra mačiusi.

- Lengva tau kalbėt, kai ji pasakys viską mano mamai, o aš tada mirus sėdėsiu. O bus dar blogiau, jeigu tėvas išgirs.

- Tavo tėvas grįžo? – paklausė Niall ir jis tuomet atrodė šiek tiek susinervinęs. Kodėl jis turi dėl to nervintis?

- Vakar dieną. O kas?

- Nieko. – atsakė.

Kažkoks keistas atsakymas, bet nesigilinsiu kol kas į tai. Reiks gal tėčio paklaust, ką jis mano apie mūsų blondiną kaimyną, tad sužinosiu, ko čia Niall man keistai atsakė.

~ ~ ~ Kitą dieną ~ ~ ~

Žinoma, mama sužinojau apie mano pagulėjimą ant Niall greičiau negu aš parėjau namo, nes Maura išpliurpė. Paaiškinau mamai, kad netyčia ten užgriuvau ant jo, o ji keistai žiūrėjo į mane. Spėju, žino, kad meluoju, bet ale tiki. Tėtis su mama išvažiavo pasirašyt kažkokių dokumentų, tad likau su Rosie tik namie.

Dieną Gigi mane išsitempė į miestą, nes jai reikia kažkokių drabužių, nes ji kažkur važiuos ar kažkas panašaus. Ji matavosi kalnus drabužių ir vis jai kažkas netikėjo ar nepatiko. Tai spalvos, tai fasonas, tai dar kas nors. Tikiuos ji išsirinks kažką šiandien, nes numirsiu su ja po visas parduotuves čia vaikščiot...

- Tai kur tu sakei važiuosi? – paklausiau, eidama jai iš paskos drabužių parduotuvėje.

- Į Prancūziją. – atsakė. – Gi sakiau jau tau. – nusijuokė ir pasėmė pakabą su kažkokia suknele. – 'Reva' ten rungtyniaus, tad Zayn mane ima kartu, nes jis geras žaidėjas, tad treneris leido jam pasiimt mane kartu.

- Aišku... – nutęsiau. – Gigi, bet man atrodo tu ir Prancūzijoj pirksi drabužių. – nusijuokiau, kai ji kalną pakabų pasiėmė su skirtingom suknelėm.

- Tai žinoma, bet iki to dar toli, tad man reik kažko ir iki Prancūzijos. – pasėmė dar kelias sukneles ji. Drabužių maniakė ir žiauriai didelė.

- Išvis kada tu čia važiuosi?

- Už 4 dienų išskrisim. – pranešė ir ėjo toliau. - O be to girdėjau, kad Niall irgi gali pasiimt kažką kartu... – leptelėjo nutęsdama.

"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now