-64-

2.5K 249 33
                                    

Niall pov.

~ ~ ~ Rytas ~ ~ ~

- Mam, o tu nežinai, ar dėdė dar tuos arklius turi? Nu, tą arklidę? – paklausiau ryte, kimšdamas savo pusryčius.

- O kam tau tie arkliai? – paklausė ir atsigėrė savo arbatos. – Josi?

- Oj, ne. – papurčiau galvą į šonus. - Draugas paprašė romantiškos vietos, kur draugę galėtų nusivežt, tai pagalvojau padėsiu. – kažką maliau ir įsidėjau kąsnį blyno į burną. – Ten gi graži vieta.

Nežadu sakyt mamai, kad draugauju su Aza, kurią noriu ten nusivežt ir pabūt su ja. Ta gi iškart viską pasakys Lauren, šviesiaplaukės mamai, kuri uždraus man dar artintis prie jos dukters ar dar blogiau. Išvis, kuo mažiau tegu žino, kad turiu merginą ir vėl. Visi gi galvos, kad vėl bus tas pats, kaip ir su Anabella, bet aš darysiu viską, kad tik taip neįvyktų.

- Ai, tą tai turi. – patikino mane. – Būna jis ten vasarą visad. Paskambink tik jam ir susitark, kad išvažiuotų kažkur ar dar ką.

- Ouu... Tiksliai. – leptelėjau ir įsigrūdau paskutinį kąsnį. – Eisi į darbą?

- Turiu dar 20 minučių iki išvažiavimo, o tu ką šiandien veiksi? Seniai tave su kokia merga bemačiau ar girtą. – įtartinai į mane pažiūrėjo mama.

- Miegosiu. – truktelėjau pečiais. – Gal FIFA'17 pažaisiu. Tai dabar svarbios vien varžybos, tai nėr kada atsikvėpt normaliai. – sumurmėjau.

~ ~ ~ Azalea pov. ~ ~ ~

Niall man parašė, kad ateičiau pas jį, tad net nedvejodama sutikau. Susiruošiau ir atpėdinau pas jį. Pasisekė, kad tėvai neklausė, kur jau einu. Nemėgstu jiems aiškintis ir sakyt kažkokius išgalvotus dalykus, bet jie man neleistų būt su Niall tuomet, o ypač viską gadintų mama.

Blondinas man atsidarė duris, o aš išsišiepiau jį pamačiusi. Net, kai pamatau jį, jau būnu laiminga, o jis nieko net nepadarė. Tik pažiūrėjo į mane, o aš jau debesyse kažkur lakioju. Įėjau vidun, o Niall uždarė namų duris. Nusiaviau savo batus po to, kai pasisveikinau su vaikinu, jį apsikabindama.

- Tai ką gero veikinėji? – paklausiau jo, lipdama laiptais jam iš paskos.

- Nieko įdomaus, tad pasikviečiau savo merginą. – leptelėjo, pažiūrėdamas į mane ir praleisdamas į savo kambarį.

- Tipo su manim įdomiau? – sukikenau, įeidama į jo kambarį.

- Iš esmės taip, nes tu vis pasakai, kokią nesąmonę ar kažką pridirbi. – šyptelėjo pošlai man, o aš susivaldžiau jam nevožusi. Kažkas naujo.

- O tu vis šaipaisi iš manęs. – sukryžiavau rankas, sėdėdama jau ant lovos, kai Niall išsidrėbė šalia manęs.

- Bet tu - mano, tad man galima.

- Mane tai erzina. – suverkšlenau ir atsidusau.

- Nemeluok! Tau patinka. – pareiškė, pažvelgdamas į mane su dirty simle'u.

- Nepatinka. – subambėjau ir patraukiau rankas nuo krūtinės.

- Patinka!

- Ne! – gyniausi.

- Taip!

- Ne!

- Taaaiippp... – nutęsė Horan.

- Sakau, ne! – surėkiau.

- Ai, baigiam. – numojo ranka ir prisitraukė mane arčiau savęs, paėmęs mane už liemens. – Geriau pasibučiuojam, nes šiandien dar nesibučiavom, o čia nusižengimas.

"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now