-49-

2.6K 237 28
                                    

Azalea pov.

- Išsitrauk pasą, nes tikrins. – pranešė blondinas, o mano širdis pradėjo plakti dar greičiau. Dabar tai bus...

Stengiausi iš visų jėgų neparodyti, kad sutrikau, ir lyg niekur nieko išsitraukiau tą savo pasą iš lagamino kišenės. Niall padavė man mano bilietą, tad aš jį laukiau kartu su pasu. Laukėm eilėj, kol visus patikrins, ir artėjo mūsų eilė vis labiau, o aš nerimavau dar baisiau.

- Parodykite pasus ir bilietus. – pranešė moteris, kuris tikrino čia viską.

- Horan, aš gi tau liepiau pasirodyt ir pasirašyt! – išgirdau, tad pasisukau į dešinę pusę, o 'Reva'os treneris trenkė Niall į galvą iš ko aš pradėjau žvengt. – Marš pas Marco pasirašyt. – komandavo vyras.

Aš pavarčiau akis, o Niall sumurmėjęs man kažką panašaus į 'niekur nedink' nuėjo prie kažkokio kito vyriškio. Aš iškart padaviau savo pasą ir bilietą moteriai ir ji viską patikrinusi mane praleido. Pasisekė, kad bent dabar Niall nesužinos mano paslapties. Net širdy geriau ir ramiau pasidarė.

Vaikinas prisijungė prie manęs po maždaug 5 minučių, atidavėm visą bagažą ir mudu nusigrūdom į lėktuvą ieškot savo vietų. Pasisekė, kad skrendam 1 klase. Sėdėsim po 2, tad, žinoma, aš su Niall. Atsisėdau prie lango, nes norėsiu pažiūrėt į debesis, o mėlynakis atsisėdo greta manęs. Dauguma inkštė ten dėl kažko, bet aš tiesiog nesigilinau į tai, nes mano mintys buvo tik ties skrydžiu, kuris manęs laukia.

- Viskas gerai? – pasiteiravo manęs Niall.

- Puiku. – nusišypsojau ir atsirėmiau labiau kėdėj. Na, bent ji patogi.

- Nesijaudink, nes greit atskrisim. – patikino mane šviesiaplaukis ir jo pirštai susipynė su manaisiais.

Dabar aš džiaugiuosi, kad Zayn su Gigi kitam lėktuvo gale, nes jei mergina tai pamatytų, tai vsio čia įvyktų katastrofa ir lėktuvas visas skambėtų jos cipimu. Ne veltui čia Gigi.

- Telefone įjungei lėktuvo rėžimą?

- Čia prakąstam obuolį? – perklausiau, nes ne itin pagavau apie ką čia eina esmė.

Kokie dar lėktuvo rėžimai? Dar tokie yra? Gerai, tai kad lėktuvai filmuose vaizduojami labai realistiškai, tad čia buvo beveik viskas tas pats. Stiuardesės vaikščiojo ir tikrino, klausdamos žmonių, ar viskas gerai. Panašu į filmus, net labai.

- Duok įjungsiu. – ištiesė kitą ranką į mane Niall, tad aš padaviau jam jau atrakintą savo telefoną, o jis ten kažką pamaigęs jį man atidavė.

Išgirdau informaciją, kad lėktuvas kils, tad užsisegiau diržą, tą patį padarė ir Niall. Stengiausi į visą kitą net nekreipt dėmesio, o susikoncentruoti ties vaikino prisilietimais. Lėktuvas pakilo, tad šiek tiek nurimau ir mąsčiau apie įvairiausius dalykus.

Kiek žinau, jam 20. Ir kaip jis susilaiko nuo kitų merginų? Gi tikrai nori sekso. O gal daro tai, kai nebūna su manim ir dar aišku, kad su kokia šliundra? Gi spėju jam tikrai sunku susilaikyt dėl to. Atsimenu, kaip Kian man dėl to galvą knisdavo...

- Niall? – paklausiau jo.

- Kas, Aza? Blogai pasijutai? – sunerimo vaikinas ir iškart pagavo mano akis.

- Ne, ne. – šyptelėjau. – Bet ačiū, kad rūpiniesi. – pabučiavau jo lūpas trumpai. – Norėjau paklaust, o kada tavo gimtadienis?

- O aš tau to nesakiau? – susiraukęs paklausė, o aš papurčiau galvą į šalis. - Rugsėjo 13. – atsakė nusivaipydamas.

"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now