-71-

2.2K 249 37
                                    

Niall pov.

- Tu, asile! Oj, šokinėsi man teisme! Aš taip to nepaliksiu! Apkaltinsiu išprievartavimu! Net nemėgink prie jos artintis daugiau!

- Ponia, nesikarščiuokit. – bandė ramint ją gydytoja, bet Lauren pakilo nuo kėdės ir su trenksmu išėjo iš kabineto, trenkdama garsiausiai durimis.

- Gal galiu pamatyt ją? – paklausiau.

Norėčiau pamatyt savo Aza'ą. Jau ir taip jos ilgai nemačiau, o aš mėgstu ją stebėti. Noriu būt prie jos.

- Gerai, bet tik žiūrėk, kad jos motina nepastebėtų tavęs. – įspėjo, o aš šyptelėjau gydytojai.

Gydytoja mane palydėjo iki Aza'os palatos, tad įėjau ten. Pamačiau savo mažutę, gulinčią lovoj su balta patalyne ir pajungta lašeline. Aš norėčiau dabar girdėt jos juoką, o ne pypsinčius aparatus. Priėjau prie pat jos ir atsargiai paėmiau už rankos, sunerdamas mūsų pirštus. Palinkęs pabučiavau jos kaktą, o po to ir lūpas, kurios buvo vis tiek tokios pat saldžios. Atsisėdau ant kėdės greta jos ir pradėjau žaist su jos pirštais. Žinau, kad ji dievina tai.

~ ~ ~ Kitą dieną ~ ~ ~

Praėjo dar viena suknista para, o aš nuo jos nesitraukiu arba sėdžiu už jos palatos durų, arba pas ją. Aza'os tėvai nakčiai išvažiavo namo, tą patį man siūlė ir jos tėvas daryt, bet aš tvirtai pasakiau, kad nepaliksiu jos. Pasiilgau atsako į jos bučinius, nes bučiuot ją tokią be sąmonės nėra jokio malonumo.

Gėriau nusipirktą kavą ir valgiau sumuštinį laukiamajame, tačiau labai daug seselių lėkė į palatas. Mačiau, kad kelios įlėkė ir į Aza'os palatą, tad susikišau visą sumuštinį į burną ir jį suvalgiau, o tada išgėriau kavą, o šiukšles išmečiau. Norėjau įeit į palatą pas merginą, bet manęs ten neįleido, o tik seselė pralėkdama pro mane man leptelėjo, kad Aza atgavo sąmonę.

Tai man buvo toks didelis palengvėjimas, kai sužinojau, jog ji pabudo. Pagaliau! Galėsiu ją erzint ir spoksot kiaurą parą. Visą valandą zyziau gydytojai, kuri prižiūri mano merginą, kad mane įleistų pas ją į palatą ir tikinau, kad ji geriau pasijaus pamatydama mane, tad daktarė leido, o aš nulėkiau prie jos palatos ir pasibeldęs pravėriau duris.

Mano akys iškart sukontaktavo su jos akimis, o jos veide atsirado plati šypsena. Jos akys žibėjo, pamačiusios mane. Mirktelėjau merginai, dėl ko ji pavartė akis sukrizendama, o tada priėjau arčiau jos.

- Tu turbūt neįsivaizduoju, kaip gera tave matyt atsigavusią. – sušnabždėjau.

Ji ištiesė savo rankas į mane, tad priėjau dar arčiau jos ir pasilenkiau. Aza pirštais perbėgo per mano plaukus, o tada jos pirštai abiejų rankų atsirado ant mano skruostų. Pajaučiau jos švelnias lūpas paliečiant manąsias. Pagaliau galiu jausti atsaką į bučinius ir jausti ją. Sugebėjau atsitraukt nuo blondinės tik tada, kai mudviem pritrūko oro, tuomet atsisėdau ant kėdės šalia jos palatos lovos.

- Kaip jautiesi? – pasiteiravau bei paėmiau jos ranką į savąjį delną, o tada žaidžiau su jos pirštukais.  

- Gerai. – atsidusdama atsakė, kai stebėjo mūsų pirštus, o tada šyptelėjo.

- Ar tikrai? Tavo motina ėjo ir turbūt dar eina iš proto. Galvojau, kad nudės mane. – menkai nusijuokiau, o jos akys atklydo iki manųjų.

- Atleisk už ją. Ji užknisa ir per daug karščiuojasi. – sušnabždėjo, pavartydama akis.

- Pastebėjau. Ji rimtai gali mane paduot į teismą? – atsargiai paklausiau.

- Ką?! – jos akys buvo išpūstos. - Kas čia buvo, kol aš buvau besąmonės?

- Ji nori mane apkaltint už išprievartavimą.

- Kas per... – Azalea suraukė savo antakius. – Tu jai sakei, kad mes... Na, supranti. – jos skruostus išpuošė raudonis, kas buvo beprotiškai miela.

- Tai gydytoja klausė, tai ką man reikėjo daryt? O be to tavo mama įsirovė į tą kabinetą ir vos durų nesulaužė.

- Laukia košmaras lengvai tariant... Ir jai nesvarbu, kad aš pilnametė.  – atsiduso ir supynė mūsų pirštus tarpusavyje.

- Tai ji tikrai gali padaryt tai?

- Mano mama per daug rimtai į viską žiūri kartais, tad tikėtis galima visko. O šitai jai, spėju, velniškai nepatiko. – sumurmėjo.

- Turbūt nereikėjo to sakyt... – nutęsiau.

- Ei, viskas gerai. – patikino mane šypteldama. – Aš tikrai nenoriu, kad mano vaikinas meluotų gydytojam, o ypač, kai tai svarbu dėl manęs. Kažką sugalvosim, o gal ji tai pamirš.

- Tavo mama? Tu rimtai, Aza? Ji manęs nekenčia ir tikrai nepamirš to.

- Aš kenčiu ir myliu. – atsiuntė man oro bučkį. – O mane irgi ji knisa, taip norėčiau nebematyt savo mamos kiekvieną dieną. Norėčiau būt toliau nuo jos ir tokių nesąmonių, kokias ji daro. – leptelėjo.

- Nuo ko tau pasidarė bloga? – pasiteiravau. – Sakė, ką nors? Nes aš kiek klausiau, sakė vis laukit ir laukit. – nusivaipiau, o dėl to panelė nusijuokė.

- Kaltas šampanas. – atsargiai ištarė ir pažvelgė į mano akis trumpai.

- Aš tau sakiau negert. Gi dar kalbėjau, kad apseitume ir be šampano.

- Šššš... Viskas gerai. – nutildė, pridėdama savo pirštą prie mano lūpų, kai užsitempė mane ant savęs, tad aš gulėjau ant jos. – Pasiilgau tavęs... – sušnabždėjo, žiūrėdama į mano lūpas.

~ ~ ~ Azalea pov. ~ ~ ~

Blondinas sujungė mūsų lūpas, o aš ir vėl galėjau jausti cigaretės skonį ir kaip puikiai jis dera su mėta. Jo liežuvis perbėgo per mano apatinę lūpą, tad pravėriau savo lūpas, o Horan liežuvis nulėkė prie manojo. Jau vien jo bučiniais jaučiu, kad jis išsiilgęs manęs. Bet ar gali taip būti, kad Niall manęs taip pasiilgtų?

Įvėliau savo pirštus į jo plaukus, kurie jau buvo ilgesni nei įprastai, bet ir tokie jam tiko. O švelnesnio dalyko nesu lietusi dar gyvenime, kaip jo plaukai. Jo vienas delnas atsirado ant mano skruosto, o aš galėjau girdėti mūsų bučinio garsus. Man svaigo galva, bet ne todėl, kad man vėl negera ar panašiai, ji man svaigo dėl jausmų Niall, dėl kurių esu visiškai sutrikusi. Myliu jį.

- Niall, mes ligoninėj. – nusijuokiau, kai jis niekaip neatsitraukė nuo mano lūpų, o leisdavo vos, vos įkvėpti oro ir vėl atakuodavo mano lūpas.

- Aza, aš tavęs velniškai pasiilgau. – sušnabždėjo, o jo karštas kvėpavimas atsimušė.

- Myliu tave. – sušnabždėjau ir sujungiau mūsų lūpas pati, nes neištvėriau laukimo ir Niall delsimo. Noriu jo bučinių ir prisilietimų.

Jam reikia manęs, o man reikia jo. Viskas paprasta, nes tik mes kartu galim kvėpuoti. Aš esu gyva tik su juo ir tokia būsiu tik su šiuo vaikinu, kad ir koks bad boy jis yra. Aš nematau jame to, matau tik koks tobulas jis gali būti su manimi. Išvis, kaip kiti žmonės gali teisti jį dėl jo pasirinkimo? Aš negalėčiau...

Mano rankos atsidūrė ant jo kaklo, o Niall rankos švelniai atsidūrė ant mano liemens. Aš tyliai sudejavau, kai jis sukando silpnai mano apatinę lūpą, o tas jausmas buvo tobulas ir siuntė daugybę šiurpuliukų bei dar kažko gyvo. Tai perbėgo per kiekvieną mano kūno dalelę ir ją palietė, tad mano kūnas ir vėl gyvas, kaip niekad, kai esu su šiuo blondinu.

Išgirdau, kaip palatos durys prasivėrė, tad staigiai pramerkiau savo akis ir atsitraukusi nuo Horan, nustūmiau jį nuo savęs. Mano akys nulėkė link durų ir aš maldavau visų esamų pasaulyje dievų, kad tai nebūtų mano mama. Nurimau, kai pamačiau, kad čia seselė. Ant savo lūpų jaučiau mūsų tobulo bučinio likučių.

- Atsiprašau, kad sutrukdžiau, bet pacientei reik išgert vaistus. – informavo, nusijuokdama bei įeidama į mano palatą.




Dėkui už 9K. vote'ų! Neįtikima <3

&quot;Ice, Fire & Desire&quot; (N.H.) LTU BAIGTAKde žijí příběhy. Začni objevovat