-53-

2.5K 260 24
                                    

Azalea pov.

- Tu man patinki, Niall – sušnabždėjau tamsoje, žiūrėdama į jo akis, kurios blizgėjo.

Bijau išgirst, ką jis pasakys, bet dar labiau bijau, kad jis pagalvos, jog aš - lėkšta. Bet man jis patinka. Aš apie jį nuolat galvoju ir nepajėgiu nustumt minčių į šalį. Su juo man viskas tobula, net kas nėra tobula. Stebėjau jo akis taip atidžiai, bet jose nebuvo jokio sumišimo ar dar ko. Jo akys buvo tokios pat ramios ir tokios mėlynos.

- Tu man patinki taip pat. – sušnabždėjo ir palinkęs pabučiavo mano lūpas.

Mano širdis plakė it pašėlusi, atrodė, kad ji nori pabėgti iš manęs ir šokinėt. Aš buvau tokia laiminga tuo metu. Atrodė, kad mano gyvenimas tobulas pagaliau ir vėl. Aš patinku Niall Horan? Ar gali būt nuostabiau? Viduje ir degiau, ir miriau tuo pat metu. Nesupratau, kad vyksta mano viduje, bet tai man patiko.

Jo lūpos švelniai bučiavo manąsias, o mūsų liežuviai gaudė vienas kitą. Horan švelniai sukando mano apatinę lūpą, kas nusiuntė milijonus malonių šiurpuliukų ir jausmų. Aš taip norėčiau jo niekada daugiau nebepaleisti ir būti tik su juo. Jis – tobulas.

~ ~ ~ Kitą dieną ~ ~ ~

Niall pov.

Aza nuėjo pas Gigi dar kažką paveikt iki varžybų, o aš nusivilkau prie komandos. Apsirengėm paruoštais drabužiais, apšilom su mankštom, išklausėm trenerio pastabų ir patarimų. Šįkart mūsų varžovai stiprūs, nes prancūzai tikrai aršiai žaidžia ir nori laimėt.

Norėjau, kuo greičiau, eit į aikštelę ir pradėt žaist, bet, žinoma, turi įvykt visa ten ta oficialioji dalis. Išėjom lydimi vaikų į stadioną, kuris jau ošė, ir buvo jame pilna žmonių. Turbūt laisvų vietų neliko. Sustojom visi ten, mus nufotkino, pasisveikinom su priešininkais. Priėjau prie teisėjų, su kuriai irgi sukirtau rankom. Išmetė vyriausias teisėjas monetą ir varžybas pradės priešininkai.

Akimis dar spėjau perbėgt per stadioną ir paieškot savo mažutės. Pasisekė, kad ją pamačiau kikenančią su Gigi. Jos tikrai susidraugavo. Paspaudžiau ranką priešininkų komandos kapitonui ir nubėgau į aikštelės vidurį. Turim laimėt, bet kokia kaina, nes kitaip nepereisim į kitą etapą.

Niekaip nepavykdavo prasivaryt kamuolio iki priešininkų vartų, nes mane vis užblokuodavo arba net pargriaudavo. Knisa! Zayn man kelis kartus puikiai papasavo, bet kur tau... Priešininkų gynėjas iškart nuspiria kamuolį į kitą pusę. Vienas iš mūsiškių ant tiek susinervavo, kad net pamiršo, jog reikia laikytis taisyklių, tad priešininkam uždirbo baudinį, kurį jie puikiai realizavo.

~ ~ ~ Azalea pov. ~ ~ ~

'Reva', kol kas, pralaimėjo rezultatu 1:0. Eh... Mačiau, kad Niall bandė visaip ten įspirt tą golą, bet jį vis apspinta priešininkai ir niekaip jam prasiveržt nepavyko.

- Ar tu matai, kaip Niall dega įspirt įvartį? – paklausė Gigi manęs.

- Matau. – atsidusau. – Šiandien jau nuo ryto Niall dega noru lošt, tai patikėk. – leptelėjau.

- Zayn man irgi visą galvą ryte išzyzė su tuo futbolu. – pridūrė mergina, o mudvi ir toliau stebėjom varžybas.

'Reva'i šiandien tikrai sunkiai sekasi. Gal ne ta diena? Ar jie neišsiilsėjo normaliai? Norėčiau, kad jie laimėtų ir keliautų į kitą etapą, nes jie tikrai verti geriausio titulo. Praėjo 45 minutės, tad baigėsi pirmas kėlinys ir visi išeidinėjo iš aikštelės. Mačiau, kad Horan tikrai susikrimtęs ir nervuotas.

"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα