-35-

2.7K 228 33
                                    

Azalea pov.

- Tu primesk, dvi blondinės važiuoja į Longford'ą. – juokėsi ji ir išvažiavom pagaliau į kelią.

- Pati tu blondinė. – leptelėjau.

- Išgirdau iš blondinės. – pridūrė, o po to nusijuokė, ir įsuko į kažkokią kitą gatvę.

- Kiek važiuosim laiko? – paklausiau ir perjunginėjau vis kitą radijo stotį, nes grojo kažkokios nesąmonės. Nu, jūžintų aš tikrai neklausysiu kažkokių...

- Jei paspausiu labiau, tai apie 1,5 valandos. Greičiau nei su autu, nes Zayn rašė, kad jie virš 2 valandų važiavo. Nevykėliai. – kalbėjo mergina, persirikiuodama į kitą juostą.

- Tu stumi ant savo vaikino? – apsimečiau labai nustebusi ir pažiūrėjau į Gigi išpūstom akim.

- Oj, tik nereikia. Jis ant manęs stumia irgi, žinau tai. O dabar jis negirdi, tai galima. – truktelėjo pečiais. – Išvažiavom į autostradą. – pranešė šviesiaplaukė.

~ ~ ~ Niall pov. ~ ~ ~

- Panos atvaro. – pranešė man Zayn, kai mes pietavom. Kas atvaro? – Gigi parašė, kad maždaug už pusvalandžio bus čia.

- Kas atvažiuoja? – klausiau ir kimšau savo kepsnį toliau.

Pietaujam dabar, o po to visi į treniruotę eisim. Knisa.

- Gigi su Aza lygtais. – atsakė Zayn. Kas? Aza?!

- Aza? – perklausiau, nes man atrodo, kad aš ir neprigirdžiu jau kažkaip čia.

- Nu, taip. – patikino. – Gigi ją išsitempė.

- Cool. – leptelėjau.

Ir kodėl ji vakar man neparašė, kad atvažiuos čia šiandien? Gi galėjo. Arba ji taip mane nustebint norėjo, arba aš idiotas, kuris nieko nesupranta. Ypač temoje 'merginos'. Bent pamatysiu Azalea. Tikiuos ji realybėj ant manęs nepyksta. Kaltinu save už tą pasakytą nesąmonę. Ir kokio velnio..?

- Rašė, kad ateis palaikyt mus per varžybas. Bei dar šitam viešbuty apsistos. – pranešė Malik ir valgė kartu su manim.

- Gerai. – sumurmėjau.

Reiks pakalbėt su Aza, nes man įdomu viskas. Apskirtai viskas. Labai tikiuos, kad ten jokio iš tikro vaikino nėra, nebuvo ir nebus, o ji tik melavo, bet to paklaust norėsiu irgi prieš varžybas. Nes po to suksiu galvą ir per varžybas nesusitelksiu ties futbolu. O dar kadangi ji žiūrės, negaliu pasirodyt, kaip koks nevykėlis.

~ ~ ~ Azalea pov. ~ ~ ~

Kadangi Gigi puiki vairuotoja atvažiavom iki to viešbučio, kur yra vaikinai, per 1,5 valandos. Kaip ji ir sakė. Mergina parašė Zayn, kad mes jau vietoj, tad jis turėtų ateit iki mūsų. Kuris kambarys Niall? Praplėšiau savo guminukų pakelį ir valgiau juos. Pravertė vis dėlto, kad pasiėmiau.

Šviesiaplaukė man pasakė, kad jų treneris nemėgsta, kai merginos būna viename kambary su žaidėjais, nes ale juos išblaško tokie dalykai per žaidimą paskui, tad mes susimetėm ir pasiėmėm dvivietį kambarį. Mūsų kambarys antram aukšte.

Bent turėsiu, kur sėdėt, jei susipyksiu su Niall again. Nors gal ne..? Jei jis nebus toks idiotas ir šiknius, o svarbiausia neprakiš. Mažiausiai noriu matyt piktą ir sunervintą Horan. Mačiau, kaip koridoriumi atsivelka juodaplaukis, tad aišku, kad Gigi iki jo nulėkė ir jie ten pradėjo laižytis. Nors jie nesimatė tik parą laiko. Įsimylėjeliai.

- Žmonės, aš čia dar stoviu, tad susiraskit kambarį. – leptelėjau, o po to nusijuokiau. – O šiaip nekreipkit į mane dėmesio. – numojau rankom, kai jie abu pažiūrėjo į mane, atsitraukę vienas nuo kito. – Tik, Zayn, kuris kambarys Niall?

"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now