-47-

2.7K 270 26
                                    

Azalea pov.

- Išmėgint ką? – nutęsiau su pošla šypsena. Jis man daro didžiulę įtaką. Nieko kito pasakyt dėl to negaliu.

- Tu, pošlininke, mes dar iki to nepriėjom. – nusijuokė Niall ir pabučiavo mano lūpas. – Geriau sakyk, ko norėjai paklaust?

- Tu supyksi ir užsišiksi.

- Neužsišiksiu. – atkirto. – Klausk geriau. – paragino, o aš pažiūrėjau į tas jo šviesias, mėlynas akis.

- Užpyksi.

- O tu pamėgink. - pasiūlė.

- Užpyksi. – vėl pakartojau tą patį.

- Pasakyk suknistą klausimą! – juokėsi.

- Gerai, gerai! – pasidaviau. – Su kiek merginų esi permiegojęs? – paklausiau ir nurijau seiles bei stebėjau jo veido išraišką. Jaučiu bus baisu ir jis aišku užpyks.

- Su nei viena. – trukteldamas pečiais, atsakė, bet mačiau, kad bandė nuslėpt šypseną.

- Melagis! – surėkiau ir trenkiau jam į ranką, o Niall atkabino savo rankas nuo mano liemens.

- O kodėl tau tai taip svarbu? – pakėlęs antakį, paklausė.

- Man tik... – pradėjau sakyt. – Nesvarbu. – leptelėjau, nebaigusi minties.

Taip ir galvojau, kad normalaus atsakymo iš jo nesulauksiu. Paėjau, kiek toliau nuo jo, ir išsidrėbiau ant žemės. Horan dovanotą rožę pasidėjau šalia ir tęsiau spoksojimą į miesto vaizdą. Man sunku jį suprasti, kai jis net nėra atviras su manimi. O jis tai žino, kad aš esu nekalta...

Po kelių minučių Niall atsivilko arčiau manęs ir atsisėdo greta, kai patraukė tą mano padėtą rožę. Nepažvelgiau į jį pilnai, o tik akies kampučiu mačiau, kad jis sukiojo mano rožę tarp dviejų savo pirštų. Jis atrodė susimąstęs ir labai apie kažką galvojantis. Spėju, mano daužtas klausimas viską tik sugadino.

- 14. – tyliai išgirdau, tad iš pradžių pagalvojau, kad man pasigirdo, bet kai pažvelgiau į Niall, jis jau spoksojo į mane. – Tad ar dabar galiu sužinot, kodėl tau taip svarbu?

- Tiesiog. – truktelėjau pečiais, o jis su rožės žiedlapiais perbraukė per mano nuogą ranką, kas man kuteno.

- Tau tai rūpi? – paklausė.

- Šiek tiek. – lemenau kažką.

- Tai rūpi ar ne? – erzino mane šis blondinas, bet stengiausi nekreipti į tai dėmesio.

- Ne-ži-nau! – skiemenim pasakiau, o jis mane švelniai užgulė ir pabučiavo.

- Tikiuos į šitą klausimą atsakymą žinosi... – iškvėpė į mano kaklo odą, kai ją pradėjo bučiuoti. Man nerūpi žymės, kurias jis dabar palieka ant mano odos.

- Kokį?

- Ar galiu tavęs paragaut štai ten..? – pajaučiau, kaip vaikino ranka nuslydo žemyn mano pilvuku, o tada palindo ir po mano džinsais.

Sutrikau nuo jo klausimo, bet intymumas su Niall man reiškia daug. Aš žinau, kad jis priverstų mane jaustis puikiai ir nuostabiai. Jis tai moka ir sugeba, o be to man tai įrodė kelis kartus, kai privertė patirt orgazmą. Jo pirštai atsidūrė prie mano apatinių, o manyje jau degė noras jo. Ką jis daro su manim?

- Atsakyk, mažute... – paprašė, o aš palinksėjau, nes žodžiai nepaliko mano burnos.

Man nebaisu, kad mes vieni lauke. Kažkur, kur matomas miestas, bet čia tobula, tad patirti kažką naujo ir orgazmą šitoje vietoje būtų tobula. Blondinas pabučiavo mano lūpas ir viskas vyko labai greitai, tad mano džinsai buvo atsekti ir nutemti žemyn, o jis nenustojo manęs bučiuoti visur. Jo pirštai palietė mane ten, tad aš suvirpėjau. Neįsivaizduoju, kas bus, kai jo liežuvis atsidurs ten.

"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now