-59-

2.8K 262 35
                                    

Azalea pov.

Prabudau, kai Niall mane pažadino pabučiuodamas, bet toks atsibudimo būdas man patinka. Pradėjau klot lovą, kai mudu atsikėlėm. Nors jis šūkavo, kad to nereik ir kam čia tą lovą išvis klot, bet aš vis tiek ją paklojau ir neklausiau vaikino, kol jis ten rinkosi, ką jam apsirengt. Šis rytas buvo visai geras. Man žiauriai pasisekė, kad Maura jau buvo išėjusi į darbą, tad buvau jo namuose ir toliau.

Mes pavalgėm pusryčius, o aš prisijuokiau iš Niall, kad net man pilvą paskaudo. Sužinojau, kad jis normaliai valgyt nemoka, tačiau jis sužinojo daugiau apie mano vegetarišką gyvenimą ir maistą, nes šiek tiek jam apie tai papasakojau. Horan pradėjo purkštaut, kad be mėsos neišgyventų ir niekad nebus vegetaras, bet į tai nekreipiau dėmesio.

- Pasilik tą maikę. – po bučinio man pasakė vaikinas, kai mes stovėjom jo namų koridoriuj. - Ji tau tinka. – pasakė Horan, kai aš jau ruošiausi namo, nes manęs galbūt manęs kažkas ieško. Pavyzdžiui, tėtis ar Rosie...

- Aš tuoj turėsiu tavo maikių kolekciją. – nusijuokiau ir pabučiavau jį darkart trumpai.

- Turėk, nes tau velniškai tinka. Parašysiu, arba paskambinsiu, arba ateisiu po trefkės. – pranešė Niall.

- Oh, gerai tik atsargiai dėl mano mamos. – įspėjau.

- Žinau, mažute. – pabučiavo mano lūpas atsisveikindamas jis.

- Gerai, iki. – po bučinio ištariau ir išėjau iš jo namų.

Grįžau namo. Ten radau tik Rosie, kuri privertė mane pavalgyt pietus ir desertą, nes teigė, kad aš išvis nieko nevalgau, tad pavalgiau. Gigi parašiau, kad ją užmušiu, o ji man atrašė, kad išgyvens. Vis tiek ant jos negaliu pykt, nes ji ir padėjo man draugaut su Niall. Šauni ji draugė ir mergina. Pastūmėjo visus čia reikalus į priekį ir gerokai į priekį, kas man patinka.

- Rosie, ką tu žinai apie Niall buvusią? – paklausiau, kai atsivilkau pas ją į virtuvę.

Jau visą valandą galvoju apie Niall, sėdėdama savo kambary, tad nusprendžiau pasiteiraut Rosie, ką ji apie ją žino. Žinau, kad blondiną kažkas pakeitė, bet man įdomu, kas būtent privertė jį būt tokiu. Gi buvo ten kažkokia mergina, tad ar ji viską apvertė? Noriu tai sužinot. Ypač, kai jis dabar žino tikrąjį mano amžių, tad dėkoju dievams, kad viskas praėjo sklandžiai ir jis nepaliko manęs, nors galvojau, kad viskas bus baigta. Pasirodo klydau...

Išties, būti be Horan yra sunku, nes jau esu įpratus prie jo daromų nesąmonių, vaipymosi ir beprotiškai mielo pasipūtimo, kuris jam tinka. Po namus ir toliau vaikščiojau su jo ta maike, kurią leido jis man pasilikt, o ji kvepėjo jo kvepalais, tad priminė jį.

- O kuo tau ji parūpo? – paklausė smalsiai, o aš išsidrėbiau ant kėdės prie virtuvinio stalo.

- Įdomu tiesiog. – truktelėjau pečiais, stebėdama auklės valomą stalą.

- Nesakyk, kad tu jau ten su Niall susimetei? Ar kaip ten dabar sako jaunimas? – išpūstom akim žiūrėjo į mane.

- Kaip ir. – nedrąsiai pasakiau ir išsišiepiau visa patenkinta, prisimindama šią puikią naktį.

- Ne per greitai? – paklausė.

- Nežinau, bet tikiuos, kad ne ir viskas bus gerai. – šyptelėjau Rosie. – Todėl ir noriu žinot apie jo tą buvusią merginą. – nutęsiau šiek tiek.

- Mirus ji. – tiesiai šviesiai leptelėjo.

- Šitą jau seniai žinau, bet gal žinai dėl ko būtent ji mirė? – pasiteiravau.

"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now