-98-

1.8K 228 26
                                    

Azalea pov.

- Kaip tai nereikia? Gi bus vėlu ir tamsu, o tu viena.

- Iš kur žinai, kad aš būsiu viena, Niall? – pakėlusi antakį, paklausiau, kai pažiūrėjau į jį.

Labai tikiuos, kad tai skambėjo įtikinančiai. Tegu pasinervuoja vaikinas, jei jau užsispyrė ir neina su manim kartu. Tuomet tegu galvoja, kad aš eisiu su kažkuo.

- Tai su kuo tu būsi ir eisi? – jau sutrikęs, paklausė manęs ir žiūrėjo ne itin patenkintai į mane. Sakyčiau, kad skambėjo tai labai rimtai.

- Eden sutiko mane lydėt, kadangi tu per daug užsispyręs. – truktelėjau pečiais, tai pasakydama lyg niekur nieko.

- Tu eisi su juo?! – jau pakėlė balsą Niall ir susinervino.

- Pats kaltas ir čiau, nes turiu jau eit, nes kitaip pavėluosiu. – atsiunčiau jam oro bučinį ir, atsidariusi duris, išėjau pro jas, o tada gan greitai lipau žemyn. Na, kiek man leido tai padaryt kablai.

~ ~ ~ Niall pov. ~ ~ ~

Įsiutau žiauriai, kai išgirdau, kad ji eis su tuo Eden. Ko tas tipas nuolat limpa prie jos, kaip kokia bitė prie medaus? Ji gi mano! Ir kodėl aš nesutikau eiti kartu su ja? Galėjau pakeist nuomonę, o aišku ji specialiai nesakė, kad tuomet eis su juo, jei neisiu aš su ja. Ši mergina viską apgalvoja į priekį, kas man patinka. Ji taktiška. Dabar eis su tuo mulkiu, jam ten šypsosis, juoksis ir dar šoks, o tas lįs prie jos. O, jei dar prisigers mano mažutė, po to sugalvos pridaryt visokių kvailysčių? Bet ar ji išdrįstu su juo permiegot?

Bet aš ir durnas, aš gi niekados nemačiau jos girtos ir net negaliu įsivaizduot, kaip ji tuomet elgiasi ar ką daro. Kiek esu matęs girtų merginų, jos tampa labai jau lengvai pažeidžiamos ir gali padaryt bet ką vaikinui, ko jis užsimanys. Tikiuosi Aza ne iš tokių merginų. Žinau, kad ji tikrai išgers kažko, nes negėrė nei vakar, nei šiandien savo vaistų. Galėtų ji išgert, kokią taurę šampano ir viskas. Aš labiau pergyvenu, ar kad ji išdrįstų su kažkuo permiegot, ar kad jai vėl gali pasidaryt bloga? Turbūt dėl abiejų dalykų.

Praėjo pusvalandis po to, kai Azalea išėjo, o aš trypčioju ir neradau vietos sau šiam bute. Visiškai nenoriu, kad ją pamatytų Eden tokią išsipusčiusią ir karštą. Ji tikrai atrodė karštai ir aš ją mielai iškruščiau, nes vos ją pamatęs susijaudinau. Ne kiekvieną dieną Aza kažkur eina, šitaip apsirengusi ir prisidažiusi. Ji dažniausiai ne daug pasidažo ir rengiasi paprastai, bet man jos tas natūralumas labiausiai ir patinka. Neiškenčiau ir surinkau Zayn numerį.

N: - Sveikas, man reikia pagalbos, gali padėt? – pradėjau greit kalbėt ir ieškot savo drabužių.

~ ~ ~ Po greičiau nei 10 minučių ~ ~ ~

- Tu suspėsi nuvažiuot iki ten? – paklausė Zayn, jau įsukdamas į mano namų gatvę, nes pasirodo tokie drabužiai, kaip kostiumas, yra namie. Neatsimenu, kada buvau išvis jį apsirengęs... Turbūt per išleistuves, mokykloj.

- Taip, jei tu važiuosi, ne kaip boba. – pašnairavau į jį, o jis į mane pažiūrėjo su veidu 'ar tu rimtai?', tad aš nusijuokiau. – Aš tuoj. – vos ne bėgte išlipau iš mašinos ir lėkiau namų link. Užbaladojau į duris garsiai. Labai.

- Jėzau, Niall, ar kažkas nutiko? – mane pasitiko persigandusi mama, kai vos atidarė duris, o aš įpuoliau vidun.

- Ne. Nors taip. Kur mano kostiumas?! – panikuodamas lėkiau viršun, o mama prisiekiu žiūrėjo į mane, kaip į nesveiką.

- Tu ką jau vesi kažką? – išsprogusiom akim žiūrėjo į mane, kai atėjo į mano kambarį, o aš kuičiau savo spintą, bet nieko ten neradau. Kur tas daiktas kaba?

"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now