-33-

2.8K 255 33
                                    

Azalea pov.

Mano kelionė iki miesto centro netruko ilgai su metro, nors žmonių ten krūvom buvo. Atėjau, kiek ankščiau už merginą, tad laukiau jos. Susitikau su Gigi, tad mes iškart apsikabinom lyg pingvinai. Ji išties žiauriai draugiška.

- Tai, kaip tau su Niall? – paklausė ji, kai mudvi sėdėjom lauko kavinėj ir valgėm ledus.

Okey... Netikėtas klausimas visai. Nejaugi mane ji poruoja su Niall? To nebus niekad, nes jis gi neturi rimtų santykių su merginom.

- Niekaip. Mudu netinkam, nesutariam, o be to jis rimtų santykių neturi. – paaiškinau ir įsikišau į burną šaukštą vanilinių ledų.

- Žinai, kiek bendravau su juo, aš pati jo nesuprantu ir jo daužtos logikos. – pritarė man Gigi. Ji mane supranta, bent kažkas šiam pasauly...

- Sakau. Aš mąstau tą patį vos ne.

- Kai pamačiau, kad jis tave atsivedė tada į vakarėlį, jau galvojau čia rimta bus... – valgė ledus mergina.

- Aha, aptikau jį krušant kitą mergą. – pavarčiau akis.

- Kažkodėl nesistebiu.

- Taip, nes gi čia Niall Horan. Mis tobulybė 3000. – bambėjau, o Gigi juokėsi iš manęs. – O išvis, gal žinai kur jis išvažiavo? Mačiau, kaip atidarinėjau langą pas save kambary.

- Jiems svarbios varžybos kažkokiam kitam mieste, tad nebus jų porą dienų. Mano Zayn irgi išvažiavo, tad nuobodžiauju.

- Ar Zayn tau buvo neištikimas? – pasiteiravau.

- Vienąkart pamačiau, kaip laižės klube su kažkokia merga, tai ne jis nukentėjo, bet ji, nes liko be plaukų biškį. – su fake smile'u pažiūrėjo į mane, o aš pradėjau juoktis. – Ko tu žvengi? Ten tokia seksūlka aplink jį uodegą vizgino.

- Galvojau, kad tu jį pridaužei, bet ne ją. – įsidėjau dar vieną šaukštą ledų į burną.

- Ha... Svajok. Mano meškis nekaltas, kad kažkokios durnės prie jo lenda. Tai daugiau prie jo nelenda nei viena, nes žino, kad paskui peruką turės pirkt, o ubagės neįperka.

- Jėzaaauuu... – žvengiau.

- Tai kaip reagavai, kai pamatei Niall su kita kale smaginantis tada vakarėly?

- Paprastai. Aš nesu jo ir jis nėra mano. Tad tik aprėkiau ir išėjau, bet, žinoma, jis atsivilko iš paskos, nes mane užkalbino kažkoks vaikinas.

- Ouuu... – nutęsė ji. – Va, čia jau įdomiau. Koks vaikinas?

- Ką žinau... Jis nespėjo prisistatyt, nes tas asilas išdygo padusęs prie manęs, ir sugadino viską.

- Kai kaušas. – prunkštelėjo ir dar paėmė savo ledų su šaukšteliu. – Čia žinai pats neturėsiu tavęs, bet ir kitam neduosiu.

- Manai jis manęs pavydi? – atsargiai paklausiau.

Ar gali būt, kad pats Niall Horan manęs pavydi kažkokiam vaikinui? Nes man ši situacija atrodo beprasmė ir neįmanoma. Jis gi visus tikina, kad neturi jausmų niekam ir myli tik save patį. Nors nenustebčiau, jei dabar tratina, kokią pana, ar ji jam čiulpia.

- Galbūt? Nežinau. Aš gi neįlįsiu į jo galvą ir nesužinosiu atsakymo. – leptelėjo. – Bet aš tau sakau į vakarėlį jis merginos niekad neatsiveda, o tik išsiveda, o jūs daug bendraujat?

- Mes kaimynai, tai kaip tau atrodo?

- Daug? Nes man atrodo daug. – pasakė. – O jam koks gruzas buvo, kai tu tada iš varžybų išėjai. Būtum mačius tą piktąjį Niall.

"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now