-51-

2.7K 265 23
                                    

Azalea pov.

- Iš kur tu čia ištraukei, kad jis yra mano? – paklausiau susiraukusi ir žiūrėjau į ją.

- O tai ką ne? – nustebusi pažiūrėjo į mane, kai užrakino duris.

- Nu, kad ne. – lėtai ištariau, kiek sutrikusi.

- Ne? – perklausė.

- Ne. – patikinau Gigi, o mes lėtai pradėjom išeidinėt iš viešbučio.

- Tai ką jūs lėktuvo tualete veikėt? – pasiteiravo ir mes jau buvom lauke.

- Kauše, tu. Ko ten prisigalvojai? Man bloga buvo. – pamelavau.

Tikrai nežadu sakyt, kad čiulpiau Niall. Gi ši šviesiaplaukė sugeba įsivaizduot ir prisigalvot tokių dalykų, apie kuriuos aš net niekad nebuvau girdėjusi, tad, manau, jei to žinot nereik. Kol kas bent jau. Žinau, kad Hadid mąsto daug ir apie pošlus dalykus, nes tai jau yra pasitvirtinę kelis kartus.

O po to, kai žinosiu, kaip čia viskas su Horan bus toliau, galbūt galėsiu kažką daugiau ir plačiau papasakot Gigi. Žinau, kad ji tikrai gera draugė ir nepliurptų visiems iš eilės, bet kol kas man pačiai nejauku apie tai net mąstyt, tai ką kalbėt apie garsų pasakymą?

- Tu nenorėk geriau žinot mano minčių. Ar nori? – paklausė.

- Ne, ne, ne! – surėkiau. – Mane Niall su savo nesąmonėm ir taip pritraumuoja, tad daugiau traumų nereikia.

- Pratinkis, būsi dažniau su juo, tad ir mus dažnai matysi, tad dažnai girdėsi įvairiausias pošlybes. – pareiškė, o mes neskubėdamos kažkur ėjom. Išvis, į tą pusę einam?

- Ačiū už pasiūlymą, bet man jo nereik.

- Tai pala, pala po to mąstysi kitaip ir galvosi, kur čia tai padarius su juo... – nutęsė Gigi.

- Gigi! – užrėkiau ant jos gatvėj. – Geriau patylėk.

- Tyliu. – nusijuokė blondinė.

Toliau eidamos nebekalbėjom apie panašius dalykus, o Gigi tauškė, ką čia nusipirkus Paryžiuj. Mudvi pasigailėjom, kad neišsikvietėm kokio taksi ar dar ko, nes nežinojom, į kurią pusę čia eit. O fainiausia buvo, kad nei viena prancūziškai nemokėjom. Galiausiai mergina įsijungė kažką per prakąstą obuolį ir jis mums nurodinėjo, kur reikia eiti iki stadiono. Neįsivaizduoju, kas ten per daiktas, bet jis mums žiauriai padėjo.

Nuėjom iki stadiono ir mudvi išsidrėbėm ant kažkokių suoliukų, kurie buvo netoli nuo futbolininkų treniravimosi vietos. Jie ten, kiek supratau, darė mankštą ar kažką panašaus, nors ta mankšta kažkokia pas juos sulūžus ir be ryšio. Okey... Ir kaip jie laimi?

~ ~ ~ Niall pov. ~ ~ ~

Mačiau, kad į stadioną atėjo Gigi su Aza, nes jų abiejų juokas girdėjosi jau iš toli. Jos abi atsisėdo ant suolo kažkokio ir mačiau, kad apie kažką kalbėjo ir juokėsi, o po to mums pamojavo, tad aš su Zayn joms atmojavom atgal. Už ką treneris mus aprėkė.

Nereikia taip karščiuotis. O jis rėkė ant mūsų, kad susikaupt nesugebam. Ne esmė, kad mes su Zayn dažniausiai ir ištraukiam komandą iš visiškos šiknos per varžybas, tad nuopelnai mums. Dar kažkuris paleido savo kakarynę, kad, jei būtų mano pozicijoj, daugiau golų įkaltų ir panašiai, bet treneris nekreipė į jį dėmesio. Žino ir mato mano perspektyvumą.

- Ir dabar apibėgam... – pradėjo sakyt treneris ir susimąstė. – Kokius 5 ratus. Užteks šįkart. – pasakė, o mes dejavom ir lėtai pradėjom bėgt.

"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now