-30-

3K 255 17
                                    

Azalea pov.

- Tu... Tu... – mikčiojo Niall, kas atrodė mielai ir juokingai. - Tu to nepasakei realiai? Man gal jau vaidenasi?

- Pasakiau ir tau nesivaidena, Niall. – nusijuokiau menkai. – Noriu... – atsisėdau ant vaikino liemens. – Kad patenkintum mane, pavyzdžiui, pirštais... – nutęsiau ir pabučiavau jo lūpas trumpai.

- Jei tik nori. – išsišiepė Horan ir mus apvertė.

Blondinas lėtai ir tingiai bučiavo mano lūpas ir jaučiau jo ranką, keliaujant mano nuogu pilvuku žemyn, kuri jau buvo palindusi po mano maikute. Žinau, kad vaikinas nustebo, išgirdęs tokius mano žodžius, bet aš noriu to. Noriu pajusti, kaip jis mane patenkina pirštais. Nesu pasirengusi, kol kas, seksui, bet galima apsieiti, be to dabar. Užkėliau savo rankas ant Niall kaklo, retkarčiais prabėgau pirštais ir per jo plaukus.

Pajaučiau, kai vaikino pirštai palindo po mano šortukų guma. Jo rankos tokios karštos, o viduje aš pati tarsi liepsnojau, nes laukiau, kas vyks toliau, o tai jau varė iš proto iškart. Kai mėlynakis sumikčiojo supratau, kad jis visiškai nesitikėjo tokių mano žodžių, bet šaunu, kad sugebėjau tokį vaikiną nustebinti savo netikėtai ištarta fraze.

Jo pirštai palindo pilnai po namo šortais, o aš tuo metu švelniai sukandau jo apatinę lūpą, dėl ko jis irgi nustebo, o aš nusijuokiau. Nesu aš visiška skaistuolė, kokią jis mane laiko. Su Kian esu dariusi panašius dalykus, tad žinau, koks tai jausmas, bet niekad nesimylėjau su nieko, nes iki to nebuvom taip toli priėję. Niall pirštai per apatinius palietė mane ir tuo metu jo liežuvis pagavo manąjį.

- Tu jau drėgna. – pasakė ir pabučiavo tuomet mano kaklą blondinas.

Vaikino pirštai sugrįžo šiek tiek aukščiau ir tuomet įsmuko į mano kelnaites. Jis palinko link mano veido ir pabučiavo mano lūpas, o tada pajaučiau jo pirštus masažuojant ten. Menkai sudejavau jam per bučinį į lūpas. Horan pirštai lėtai įslydo į mane, tad šįkart sudejavau garsiau.

Aš pirmąkart leidžiu Niall mane paliesti labiau, o ne vien menkais apsikabinimais ar mažomis glamonėmis. Man tai yra žymiai daugiau, o jam spėju menkas dalykas, kai jis turėjo daug merginų, bet aš jam taip parodau, kad pradedu pasitikėt šiuo vaikinu, kuris dabar teikia man malonumą.

Jau turėtas jausmas užpildė mane iš vidaus, o aš jau jaučiausi atsigavusi, kad ir be orgazmo, bet žinau, kad jis man jį suteiks. Jis lėtai pradėjo judinti savo pirštus pirmyn ir atgal. Mano kvėpavimas pasunkėjo ir negalėjau taip lengvai kvėpuoti, kaip įprastai. Karšta, o dar tas aistros pojūtis viduje...

Manimi įsižiebė ugnis ir aistra jau dabar. Tai kas būtų, jei išdrįsčiau su juo pasimylėti? Niall man suteiktų nepramirštamą malonumo jausmą visam gyvenimui. Užmerkiau akis, kai pajaučiu jo pirštus šiek tiek gyliau. Horan palinko į priekį ir švelniai vėl pabučiavo mano lūpas. Jo pirštai juda pirmyn ir atgal.

Tai nuostabiausias jausmas gyvenime, jei galėčiau rinktis, ką jausti visą likusį gyvenimą, tai būtų tik tai arba tai kas dar geriau. Mano kūną užliejo ilgai lauktas malonumas, jaučiausi, kaip niekad gerai ir puikiai. Mano kojos įsitempė, o akis užmerkiau iš malonumo. Mano klubai pakilo, bet Niall suėmė juos su kita ranka.

- Ramiai, mažute. – sušnabždėjo, kas atrodė itin seksualu šiuo metu ir velniškai karšta.

Turbūt todėl, kad jo pirštai manyje tobuliausias dalykas gyvenime. Jis pabučiavo mano skruostą ir pradėjo bučiuoti kaklą. Jaučiau tuziną mažų bučinukų, kurie šią situaciją padarė dieviška. Jo pirštai manyje pradėjo judėti dar greičiau.

- Ateik pas mane, Aza... – sumurmėjo ir pabučiavo mano lūpas.

- Niall... – suaimanavau jo vardą, o būtent tuo metu aš pajaučiau pilnai malonumo bangą perbėgant per visą mano kūną, net per menkiausią vietelę. Tai taip gera.

Niall ištraukė savo pirštus iš manęs, o po to ir iš mano apatinių. Jo pirštai nuslydo mano nuogu pilvuku ir galiausiai jis juos apsilaižė, kol aš gaučiau kvapą.

- Na ir kaip? – paklausė po kelių minučių mėlynakis, kuris jau buvo įsitaisęs šalia manęs, o aš jaučiausi lyg ant debesų.

- Tobula. – sušnabždėjau, o Horan nusijuokė.

- Vis dėlto nesi tokia jau visiškai nepatyrusi.

- Šis kartas geriausias. – pripažinau ir jaučiau, kad mano skruostai kaista.

Suprantu, kodėl dauguma merginų jam praskečia kojas. Jau vien pirštais jis mane patenkinęs yra dievas, tai jau pagalvojus, ką jis galėtų padaryt realiai per seksą... Nenustočiau su juo mylėtis, jei jis daro tokius stebuklus. Mano kvėpavimas vėl tapo normalus, o Niall atsistojo nuo lovos ir priėjo prie savo spintos.

- Ar nori po dušu? Tu lipšni. – paklausė ir ištraukė kažkokią maikutę, kaip supratau tai buvo jo maikute. – Ar nori? – pakartojo, nes aš su savo malonumo mintimis buvau kažkur išskridusi, kad net nereagavau į jo klausimą.

- Taip. – išlemenu galiausiai ir pakilau nuo lovos, o tada priėjusi paėmiau iš jo rankų maikutę ir saldžiai pabučiavau. – Ačiū... – sušnabždėjau jam į lūpas.

- Nustok dėkot. Tau to daryt nereikia. – pabučiavo mano lūpas trumpai vaikinas, o tada jis kažkur nuėjo link spintos ir iš jos kažką dar ištraukė. – Manau, norėsi švarių apatinių. – pasakė jis ir padavė tą mano pamestą jau seniai maišelį su pirktais apatiniais. Mano skruostai užsiliepsnojo. - Parodysiu, kur dušas. – leptelėjo ir palydėjo mane į nedidelę patalpą šalia jo kambario. Na, tai buvo sekančios durys.

Palindau greitai po dušu, tad jaučiausi atsigavusi dabar visais įmanomais būdais. Apsirengiau tuos apatinius ir Niall maikutę, kuri man buvo gerokai per didelė, bet miegui tiks.

Mano vienintelė mintis, kuri sukosi mano galvoje buvo tai, kad nepamatyčiau Mauros, nes būtų velniškai gėda. Nes vis dėlto esu tik su jos sūnaus maikute ir apatiniais. Ji tada pagalvotų, kad aš kaip ir visos kitos merginos esu pasileidusi ir viskas. O dar aišku įskųstų mamai... Nustūmiau tas mintis šalin ir su visais savo daiktais grįžau į kambarį pas Niall.

- Dabar nečiauškėsi? – paklausė Horan jau gulėdamas lovoj ir aš mačiau, kad jis be savo juodos jam beprotiškai tinkančios maikutes.

Mano protas atnešė frazę, kurią jis sakė: ir žinok, kad kitąkart, kai miegosim kartu, miegosim be drabužių. (20 dalis) Štai tas kitas kartas. Na, bent su apatiniais ir jo maikute esu. Pritipenau prie jo lovos ir palindau po antklode pas jį, tad vaikinas į mane keistai pažiūrėjo, tačiau nieko nesakė.

- Ne. Dabar noriu miego. – nusižiovojau ir jaučiau, kad mano akys apsunkusios.

- Ir žinok, aš pasvajojau, kad mes miegosim šitaip, tad ir miegam. Sakiau, kad išsipildys. – žiūrėjo į mane Horan, o aš užsitempiau antklodę labiau ant savęs. Gerai, kad jo lova taip pat plati, kaip ir mano.

- Žinau, jau prisiminiau tai. – sumurmėjau.

- Sakiau, kad pildysis. – nusijuokė blondinas.

- Miegok tu! – sudejavau.

- Ne, dabar aš čiauškėsiu. – pasakė, o aš atmerkiau akis ir pažiūrėjau į jį su veidu 'ar tu rimtai?' - Juokauju! Saldžių, mažute. – jis pakštelėjo man greitą bučkį į lūpas, kad net nespėjau sureaguot normaliai. Netikėta, kaip iš paties Niall Horan.

- Saldžių, Niall. – leptelėjau ir nusisukau nuo jo nugara.

- Ne, mes taip nemiegosim. – jo rankos, atsiradusios ant mano liemens, prisitraukė mane prie pat jo krūtinės. – Miegosim šitaip. – jis ir toliau buvo apsikabinęs mane, o aš bandžiau nuslėpt šypseną savo veide.

Jis būna toks mielas kartais, o mintis, kad jis mane patenkino neduos man visą šią naktį ramybės... Man jis patinka toks, koks yra...



Čia skaitosi einam dirty dalių link :D Tikiuos suėjo dalis?

"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now