-66-

2.4K 250 45
                                    

Azalea pov.

- Iššauti ar ne? – paklausė ir jos akys sukontaktavo su manosiomis.

- Gali iššaut. Tik prašau ne į mane. – iškėliau rankas viršun ir žiūrėjau į jį pro savo pirštus bei dar prisimerkusi.

- Gi nepataikysiu į tave. – nusijuokė Niall ir nusisuko į priešingą pusę, negu aš sėdėjau.

Po kelių sekundžių išgirdau, kad butelis iššovė, tad net sucypiau.

- Tavo cypimas mielas. – pasakė blondinas, pildamas šampaną į taures, o mano skruostai užkaito. Spėju, kad jie ryškiai raudoni ir primena pomidorus.

Mudu pavalgėm ir man žiauriai patiko, kad gavau vegetariško maisto, kas reiškė, kad šis vaikinas tuo rūpinosi. Toliau sekė vienas kito maitinimas vaisiais, kurie čia buvo, kas buvo miela.

- Mes čia liksim, taip?

- O nori? – paklausė, o aš lyg mažas vaikas pradėjau linkčiot galvą. – Gerai, galim likt. – ištarė.

Vakar toliau ėjo sklandžiai ir mes kalbėjom apie viską, pradėdami nuo muzikos. Kalbėjom, kokios grupės patinka, kokios mėgstamiausios dainos ir panašūs dalykai. Jis manęs paklausė klausimų apie mano praeitį, bet ne itin noriai apie tai atsakiau. Nenoriu mąstyti apie tai kas įvyko, noriu galvot tik apie tai, kas vyksta dabar ir bus ateityje. Aš jo nieko neklausiau apie tą jo buvusią merginą, nors man buvo žiauriai smalsu, tačiau nenoriu gadinti tokio tobulo vakaro su juo.

Kai lauke visiškai sutemo ir pasidarė šalta, nusprendėm eiti vidun ir apsidairyti ten. Namelyje buvo jauku, nors jis nepriminė mano ar Niall gan brangių namų, tačiau man nėra didžiulio skirtumo, kur būti su Niall. Svarbu, kad būčiau su juo. Galbūt šiek tiek apsvaigau nuo šampano, nors išgėriau tik taurę. Telefoną išjungiau, nes nenorėjau, kad kažkas sugalvotų man patrukdyt mėgautis tokia akimirka.

- Miegamasis ten. – parodė Horan į dešinę pusę, kur ir ėjo, tad aš, dar apsidairiusi po aplink, sekiau jam iš paskos.

Įėjom į mažesnę patalpą, kurioje buvo dvigulė lova, pakabinti keli spalvoti paveikslai ir komodos. Čia nebuvo kažko per daugiausiai.

- Čia yra vonia, tiesa? – paklausiau, kai Niall atsisėdo ant tos lovos.

- Aha, sekančios duris už šio kambario durų. – paaiškino.

- Rasiu. – sumurmėjau ir išėjau iš to kambario.

Nuėjau į vonią. Pasitvarkiau plaukus, kurie nuo vėjo atrodė tragiškai, bet paignoravau tai. Nusiėmiau visus savo drabužius ir likau vienais apatiniais. Gyliai atsidusau ir nužvelgiau savo kūną. Niall matęs daug visko... Tikrai daug, tai tik patvirtina merginų skaičius, su kuriomis jis yra permiegojęs. Lėtai grįžau į kambarį pas vaikiną, nors buvau vienais apatiniais.

- Niall? – tyliai ištariau, o jo akys buvo pakabintos ties prakąstu obuoliu. Kurgi nebus.

- Kas? – ištarė ir pakėlė savo akis į mane.

Mačiau, kad jis negalėjo atitraukt savo žvilgsnio nuo mano kūno, tad drąsiai jį ir nužiūrinėjo, o po to nurijo seiles. Po kiek laiko jo akys sukontaktavo su manim, o telefonas jau buvo padėtas į šalį. Turbūt aš jam žymiai įdomesnė už suknistą prakąstą obuolį. O dar ypač, kai esu vienais apatiniais prieš jį.

- Ką? Ką tu čia..? – jis vis sakė, bet niekaip nepabaigė sakinio iki galo, dėl ko aš tik nusijuokiau. – Ką tu čia sugalvojai? – galiausiai pasakė, o aš atpėdinau lėtai link jo.

- Kažką. – truktelėjau pečiais ir atsisėdau ant jo liemens.

Mano rankos nubėgo iki jo kaklo, o Niall mane pabučiavo. Jo liežuvis gaudė manąjį, kas kaip visad buvo tobula ir pasakiška. Jis – pasakiškas. Ant jo lūpų jaučiau mėtinių cigarečių skonį, o toks derinys buvo tobulas. Man viskas tobula, o šis vakaras labiausiai. Patraukiau savo rankas nuo jo kaklo ir nuleidau jas žemyn ties jo marškiniais, kuriuos atsagsčiau ir nuvilkau. Jam jų tikrai nereiks dabar. Pirštais perbėgau per jo presą ir krūtinę.

- Niall, prašau... – suzyziau iškart po dar vieno bučinio, kai jis man pradėjo bučiuoti žandikaulį, skruostą ar kaklą.

- Tu nori, kad aš su tavim permiegočiau? – paklausė ramiai ir pažvelgė į mano akis.

- Noriu. – sušnabždėjau ir įvėliau savo pirštus į tuos švelnius jo plaukus.

- Jei aš su tavim permiegosiu, tu busi mano amžiams, Azalea. – iškvėpė man į kaklą, tad manimi lakstė milijonais šiurpuliukų. – Tad ar tu tikrai esi pasiruošusi priklausyt tik man visą gyvenimą? – jis ir vėl pabučiavo mano kaklo odą, palikdamas žymę.

- Man tinka, Niall. – lėtai, bet užtikrinai ištariau ir tuo metu buvau apversta, tad atsidūriau po juo.

Horan grubiai pradėjo bučiuoti mano lūpas, kas mane pradėjo vesti iš proto. Išvis, jis mane veda iš proto, kad tuoj mąstyt pati nebegalėsiu. Blondino rankos keliavo mano kūnu ir sustojo ties liemenėlę, kurią jis atsegė žaibiškai. Pats turbūt nekantrauja, o aš viduje degu lyg ugnis. Jo delnai atsirado ties mano krūtimis ir jis švelniai jas masažavo, kas privertė mane sudejuoti gan garsiai, o dėl to Niall į mane pažiūrėjo išsišiepęs ir patenkintas. Kurgi nebus patenkintas ponaitis.

- Gali dejuot ir garsiau. – pasiūlė dėl ko aš sukikenau ir pabučiavau jo lūpas.

Iš didžiulio nekantrumo mano rankos atsirado ties jo kelnių sagtimi, tad aš jas atsegiau ir patempiau žemyn, o Niall pabučiavo mano kaklą, palikdamas dar vieną žymią. Man nerūpi kiek šiąnakt ant mano kūno atsiras žymių. Aš žinau, kad suknistai priklausau jam ir esu tik jo, o man ir pačiai reikia tik jo. Aš jį taip myliu, kad esu pasirengusi bet kam, kas gali įvykti dabar ar kada nors ateityje. Žinau, kad su juo man viskas bus gerai.

Nuėmiau jo kelnes, o Horan tuo metu nesnaudė ir paliko mane be apatinių, tad dabar esu visiškai nuoga prieš jį. Mano skruostai užkaito. Jie tiesiog degė. Atrodo, jei juos kas nors paliestų ir nusidegint sugebėtų. Šviesiaplaukis pirštais perbraukė per mano vietą, dėl ko aš sudejavau tiesiai jam į burną per mūsų bučinį.

- Atsipalaiduok ir stenkis apie nieką negalvot.

Lengva jam kalbėt, kad nieko negalvočiau. Aš galvoju apie viską, o ypač kas vyks dabar. Ar man skaudės? Ar Niall bus švelnus? Dieve, aš atiduodu jam savo skaistybę. Šitam bad boy, dėl kurio einu iš proto. Stengiausi nustumti mintis šalin, tad mano rankutės palindo po jo apatiniais, o jis sudejavo. Man patinka priversti jį dejuoti. Suėmiau ir šiek tiek pasmaukiau su ranką, nors jau jaučiau, kad jo erekcija yra pabudusi. Palikau vaikiną ir be apatinių.

- Tu jau susijaudinusi. – sušnabždėjo ir pabučiavo mano lūpas.

Mes visiškai nuogi ir vieni. Nekantrauju pajausti jį savyje. Niall man ir taip leidžia pasijausti danguje vien savo pirštais ir/ar liežuviu, tad dabar bus dar geriau negu jau buvo. Visiškai nauja, bet tikriausiai nerealu. Jo rankos nenustojo liesti mano kūno, kas man patiko.

- Svarbiausia saugumas, mažute. – mirktelėjo man Horan ir, atsitraukęs nuo manęs, susirado savo kelnes. - Pripažinsiu, nesitikėjau, kad tu norėsi to šiąnakt. – jis sugrįžo atgal prie manęs, kai iš savo kelnių kažką pasiėmė. – Bet man patinka tokie netikėtumai. Nori padėt uždėti tai? – paklausė su dirty smile'u, tad aš palinkčiojau.

Pirmąkart savo gyvenime laikiau rankose prezervatyvą, kai blondinas man jį padavė. Šviesiaplaukio rankos atsirado ant manųjų. Niall man padėjo uždėt jam tai, o po to pabučiavo.

- Kitąkart jau mokėsi ir pati. – sušnabždėjo ir lengvai praskėtė mano kojas, o tada pabučiavo.

Jis atsidūrė man tarp kojų, bet manęs nesutraiškė, o prilaikė savo svorį rankomis. Jaudinausi viduje dėl visko, bet žiauriai nekantravau. Kas bus jei jam nepatiks?



Dieve, atleisk už viską xd Kaip dalis?? Laukiu žodelių!

P.S. Ačiū už 40K. peržiūrų! <3 Tai yra daug!


&quot;Ice, Fire & Desire&quot; (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now