-34-

2.7K 237 33
                                    

Niall pov.

- Kapitono dešinioji ranka. – sumurmėjo Zayn. - Tai galiu vienas gyvent irgi?

- Gerai jau. Gerus perdavimus duodi. – sutiko treneris ir prie manęs pribėgo juodaplaukis irgi su atskiru raktu rankoj, tad buvo patenkintas.

- Padlaižys. – nusijuokiau, eidamas greta jo.

- Reikia kartais. – nusivaipė Zayn. – Gerai, mano 147. – sumurmėjo ir pasuko į kitą koridoriaus pusę, o aš lipau laiptais į 3 aukštą, nes čia lifto pasirodo nėra.

~ ~ ~ Azalea pov. ~ ~ ~

- Aza, nenori su manim varyt ryt ryte į Longford'ą? Zayn kviečia, o man liūdna bus vienai.

- Nežinau... – nutęsiau.

Man dar pas gydytoją reik poryt, tad ne itin noriu kažkur važiuot, nes abejoju ar spėsiu laiku grįžt, o dar esu apsipykusi su Niall, nors tarp mūsų nieko nėra. Mūsų turbūt net draugais nepavadintum. Nors kitą vertus, norėčiau kažkur išvaryt ir šiek tiek prasiblaškyt, tai man išeitų į naudą, manau, nes daugiau nieko ir nematau, kaip savo kambarį.

- Nagi, varom! Aš vairuoju, tad turiu ir mašiną. Nueisim į varžybas. Pamatysi daug bernų su tom futbolininkų aprangom. – kalbino mane Gigi.

- Man reik paklaust mamos.

- Jėzau, nesakyk, kad tu jos klausysi, jei ji neleis? – paklausė sudejuodama.

- Ne, bet pranešt turėčiau, kad manęs nebus. Paskui dar kokią policiją iškvies ir paiešką pradės, tad nenoriu vidury varžybų būt viešai išvesta policijos. – nusijuokiau.

- Na, šitas svarbus argumentas. Tai tu būtinai paklausi ir parašai man kokią 9PM. Susitarėm? - pasitikslino.

- Gerai, gerai. – sutikau. – Aš pakalbėsiu.

- Cool, varysim! – sucypė. – Gerai, lekiu. Jau ir taip užsisėdėjau su tavim. – pašoko nuo kėdės ji ir mane apsikabino.

- Čiau! – sušukau.

- Parašai! – dar surėkė ji ir pasileido bėgt į metro, kas man atrodė juokingai.

Ten garantuotai bus Niall. Ar turėčiau ten važiuot? Manau, taip. Bet ne dėl to bernužėlio, o šiaip, kad smagiai praleisčiau laiką, o galbūt susipažinsiu su normalesniais vaikinais, kuries nerūpi 1 nakties nuotykiai. Tai išeitų į naudą. Reiks pakalbėt su mama apie tai...

~ ~ ~ Niall pov. ~ ~ ~

Zayn ir toliau ten chat'ino su savo Gigi, kas man iš šalies atrodė juokingai. Na, jis bent laimingas ir neįsivaizduoju, apie ką ten jie rašinėjasi. Malik, net normaliai su visais ne vakarieniavo, nes buvo pernelyg įlindęs į savo telefoną. O už tai treneris jam trenkė į galvą, o visa mūsų komanda pradėjo juoktis.

Dauguma išėjo gastroliuot į miestą ar į kokį klubą, bet aš tam noro neturėjau. Gulėjau savo kambary ir naršiau po 'Instagram'ą. Ryt 4PM varžybos, tad turiu joms nusiteikt ir būt pilnai pasiruošęs, nes mums reik pergalių, o man Aza'os... Ką?

Man tik įdomu, kaip ta mažutė be manęs laikosi? Aš tikiuos, kokio idioto nesusirado, kol manęs nėra šalia. Nenorėčiau jos pamatyt su kokiu dunduku vaikštant, o dar blogiau būtų pamatyt besibučiuojant. Susiradau tos šviesiaplaukės numerį ir magiau žinutę.

N: Labutis, mažute xxx – išsiunčiau ir po kelių minučių suvibravo mano telefonas.

Toks vaizdas, kad ji tik ir laukė mano žinutės, iškart ją atsidariau.

"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now