"Kan vi ikke flytte til Norge?". - Kap 3.

143 16 0
                                    

Jeg smilede. Vi skulle over og låne en bil, så vi kørte med en bus derhen. Vi fandt den bil vi skulle låne. Haha! Hvad er det for en spand? Den larmede vildt meget når man kørte og den lugtede af bræk + Jae.. DEN ER MØG BESKIDT!! Lort med lort på! Jeg kan ikke køre rundt i sådan en spand hvis jeg møder Marcus og Martinus! Jeg stod med åben mund. Min far grinede, "skat vi skal låne den ved siden af!". Jeg kiggede ved siden af der stod en lækker sort Bugatti veyron. Jeg skreg kun lidt og hoppede. "Far hvad sker der for dig?", sagde jeg stille også skreg jeg, "DU ER DEN FUCKING BEDSTEE!". Vi far smilede og låste bilen op. "Faar.. Du siger sikkert nej men, kan vi ikke flytte til Norge?" sagde jeg med hundeøjne og sørgede for at han så dem. "Det skal jeg lige tænke over, så kan vi jo også måske glemme det om mor og sådan..". Jeg hvinede også kørte vi afsted mod hotellet.
Hotellet var til gengæld  var hotellet kun 3 stjernet men jeg overlevet. Jeg snappede meget med Marcus og fortalte om bilen. Han ville gerne komme og se den. 'Vi skal måske flytte til Norge! ;o<33' skrev jeg hurtigt med et grimt billede. 'Ej hvor fedt! Der er vist et stort hus til salg på vores vej! <3' svarede Marcus mig med et MEGA lækkert selfie. "Faaar?!" sagde jeg. "Ja søde engle-barn?" Svarede min far. "Der er et hus ledigt på Marcus og Martinus vej! Kan du ikke kigge på det?". "Jojo.." mumlede han. Typisk ham.
Efter en time kom han ind. "Skat.. Huset er jo vildt stort! Vi er jo kun to?" smilede han. "Jamen.. Vi kan få det revet ned og bygget et nyt ud af de samme materialer og vi har jo 4 millioner efter mors død!" sagde jeg desperat. "Du har en pointe men hvad med sproget og de gamle venner?". Nårr ja.. Thilde. Hende havde jeg næsten glemt. Vi kunne jo Skype også kunne hun møde Marcus og Martinus. "Hun kan jo komme på besøg!" sagde jeg mere desperat. "Ved du hvad.. Det kan vi godt høre hvis det virkelig er det du vil!". YESS!! Jeg skrev voldsomt meget og hoppede i sengen og hen og krammede ham. "Hvornår køber vi det?" spurgte jeg ivrigt. "Rolig nu søde..". Jeg snappede til Marcus. Et selfie hvor jeg smilede helt vildt og teksten; 'Vi køber det. Glæder mig til at være mere sammen med jer! <33'. Marcus sendte mig et selfie men thumbs up og jeg screenede det. Han sendte et nyt billede med dobbelt hage teksten; 'Haha! xD <3'. Jeg smilede. Ingen skulle vide at jeg havde Marcus snap. Heller ikke Thilde!
"Far?" sagde jeg. "Jaer?" svarede han, "kan vi ikke tage i trampolin park? Der ligger en tæt på!". "Jo det kan vi vel." Yaay! Jeg kiggede i min kuffert for at se om der var noget jeg kunne tage på. Jeg fandt nogle stramme Nike shorts og en Adidas slasketrøje. Jeg gik ud på toilettet og tog det på.
Vi holdet ude foran trampolin parken. Jeg glædet mig. Jeg tog min håndtaske og løb ind. Den var jo giga! Nu skulle der bare springes. Min far betalte vores entré og jeg løb hen til en ledig stor trampolin. Min var faktisk gammel gymnast så han kunne da lidt. Jeg lavede et par baglændere og flik. Der var mange øjne på mig men i dont give A Fuck!

Efter 3 timer blev jeg sgu træt. Det var det. Nu skulle vi hjem. Vi gik ud i bilen og gær hvilken bil jeg så! Marcus og Martinus' bil! AARH! Jeg blev nød til at undersøge om de var i nærheden. "Far!" skreg jeg! "Ja hvad?!" sagde han bekymret. "Så du Marcus og Martinus derinde?" spurgte jeg ivrigt. "Ja de kom vist ind da vi smuttede." "Pis! Kan vi stadig komme ind med de her armbånd?" spurgte jeg opgivende. "Ja, det gælder hele dagen," smilede han. Yas! Jeg trak min far med ind igen og jeg lod som om at jeg ikke vidste at de var der. Jeg kyssede min far på kinden og løb hen til fjedergulvet og lavede nogle flik. "Hej Angel!" var der en der råbte bag mig. Jeg smilede og vendte mig om. "Hejsa!" sagde jeg. "Fedt at vi mødes her hva!" sagde han. Jeg lo, "ja!". Jeg løb over og gav Marcus et kram. Ja ikke Marcus Gunnarsen men en gammel ven.. Ud af øjenkrogen så jeg Marcus og Martinus stå og måbe. Jeg smilede til dem imens jeg krammede Marcus. "Nå, men jeg må smutte, cya!" smilede jeg til ham. "Ses!" sagde han og jeg løb og til Marcus og Martinus og hvinede. "Hejsa!" sagde jeg fuld af energi. "Heey! Hvem er det?" spurgte Martinus og grinede akavet. "Min gamle ven fra Danmark, han hedder Marcus," sagde jeg og lo, "han flyttede til Norge for 4 måneder siden. Han har været der for min lige siden det med min mor..". "Hvad er der sket med din mor?" spurgte Marcus trist. "Hun døde af lungekræft for 3 år siden.." sagde jeg og kiggede ned. "Ej.. Det er jeg ked af" sagde Marcus og Martinus i kor. Jeg fniste. "Du er da god til at springe!" sagde Martinus overrasket. "Tak," sagde jeg, "kan jeg se nogle af jeres tricks?" spurgte jeg og lo. "Vi kan ikke så meget på det der gulv. Mest på trampolinerne." sagde Marcus og gik hen imod en ledig trampolin. Mig og Martinus fulgte efter. Marcus kunnet lave salto, halvskrue, hofte og kraft. Martinus kunnet lave baglænder, salto, kraft og halvskrue. Jeg klappede og begyndte at lave det jeg kunne. Jeg kunnet lave baglænder, salto,    flik, kraft, fuldskrue, halvskrue, halvandenskrue, sidesalto og nullermand. De stod begge med åben mund da jeg havde lavede alle tricksene. Jeg lo og rødmede en lille smule. Jeg har altså også gået til gymnastik i omkring 7 år.

Det var så kap. 3! Jeg ved godt at jeg sagde at jeg ikke kunne skrive idag. Men det er først imorgen jeg skal til konfirmation xD. Mig og min mor har et lille vædemål. Soe yas! Billede her! ;p

Ved ikke om jeg skal lave marton xD

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ved ikke om jeg skal lave marton xD. Det finder jeg ud af men det kan være at der kommer et til kapitel ud idag. Cya! ;p

One More SecondWhere stories live. Discover now