Kap. 17 // Videoen

87 13 5
                                    

Efter at vi havde svømmet lidt og sådan gik vi tilbage på værelset. 

"Helle for badet først!" råbte jeg da vi kom ind på hotelværelset. Drengene udvekslede nogen blikke og sukkede så. "Okaaaay.." sagde Martinus, men jeg var allerede i fær med at læse badeværelsetsdøren. Woaaw et langt ord! Jeg låste hurtigt op igen. "Jeg glemte tøj," fniste jeg. Jeg gik hen i min kuffert og fandt noget undertøj, en lyserød adidastrøje, nogen hullede skinny jeans, en grå cardigan og nogle smykker. Bla. nogen af dem jeg fik af drengene. 

(Outfittet + hår)

Derefter løb jeg ind på badeværelset igen, låste døren og hoppede ind i bruseren

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Derefter løb jeg ind på badeværelset igen, låste døren og hoppede ind i bruseren. 

Da jeg var færdig med badet tørrede jeg mig og tog tøj og smykker på. Da jeg havde gjort det føntørrede jeg mit hår og satte det op. Jeg låste døren til badeværelset op. "Så er badet klar," sagde jeg. Martinus sad på sengen på et håndklæde. "Marcus tog badet hos de voksne, han syntes at du var for langsom, haha!" Sagde Martinus. "Haha, typisk Marcus!"- grinede jeg, -"jeg har varmet vandet op for dig". Martinus nikkede tak og tog det tøj der lå ved siden af ham og løb ind på badeværelset. Han låste ikke døren og lukkede den heller ikke helt. Martinus følte sig hjemme over alt og var ikke genert over for dem han kendte, eller fans haha. Det elskede jeg ham for.. Martinus begyndte at synge ain't my fault, så jeg tog min telefon og gik ind på snap. Jeg stak telefonen ind på badeværelset da døren ikke var lukket helt og optog ham. Badet var dukket så man kunne ikke se noget, bare rolig, ahaha! Men alligevel så stregede jeg hans skikkelse over. Snappen sendte jeg til Marcus, Martinus, Thilde og gemte den i minder.

Martinus kom ud af døren omklædt og tog hans telefon. "Du synger godt," sagde jeg med et glimt i øjet. "Åh nej.. Hvad har du nu gjort?" sagde han med et suk og loggede hurtigt ind på snap. Jeg kunne høre at han afspillede snappen. Jeg flækkede af grin og Martinus blev rød i hovedet. "Dit bæst!" grinede han. Marcus kom grinende ind af døren. "It ain't my fault you keep turning me on," efter lignede han Martinus. "Hvem har du sendt den til?!" spurgte Martinus nervøst. "Marcus, dig og Thilde," smilede jeg. "Er Thilde hende din veninde fra Danmark der bliver ved men at sende os directs på insta med at hun kender dig?" spurgte Marcus og grinede. Jeg nikkede akavet. der var stilhed i lidt tid. Jeg tog min telefon op af lommen. Thilde havde sendt en snap. Jeg loggede hurtigt ind. Det var et billede af hende med teksten 'CUUTE! <33'. Thilde var virkelig smuk! Hun lignede en de godt kunne falde for faktisk..

(Thilde)

 Ja, hun ligner en på 18 men er kun 15!! 

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

 Ja, hun ligner en på 18 men er kun 15!! 

"Har i set Thilde? Hun er virkelig smuk!" sagde jeg smilede. De rystede begge på hovedet. "Hun er nok ikke smukkere end dig,"- sagde Marcus, jeg kiggede underligt på ham, -"det sagde jeg ikke lige højt vel?". Jeg grinede og nikkede. Marcus rødmede, han var seriøst rød som en tomat, i ansigtet, sjovt nok! 

Shipper i Mac og Angel eller Tinus og Angel?

Heey! Jeg begyndt at skrive på en ny bog, godt nok ikke en fan fiction. 

One More SecondDonde viven las historias. Descúbrelo ahora