Kap 22 // Nico?

63 10 0
                                    

Marathon 4/8

Nicos pov.

Hun smuttede bare sådan?

Jeg sad derhjemme i sofaen med min lillebror. Vi så fodbold, det var ret kedeligt.. Jeg tog min telefon op af lommen og snappede til Angel. Efter en masse forsøg på at få det perfekte selfie endte det med et billede af tv'et og teksten 'Hvorfor smuttede du bare sådan? Det var tydeligt at de ville se dig spille..<3'. Hun åbnede den og svarede igen med et sort billede og teksten 'Syntes at det var pinligt når i kun var drenge også mig.. cx <33'. TYPISK hende..

Angels pov.

Jeg løj for Nico, jeg ved ikke hvorfor men det gjorde jeg?

Lige nu lå jeg bare i min seng og dovnede.. Det var faktisk kedeligt? Jeg ville gerne ud at bade selvom at klokken var sådan noget som 22.49? Jep.. Velkommen til mit liv, det er nok for sent at skrive.. Nå, lol.

Jeg trak en eller anden underlig bikini ud af min kommode og tog den på.

(Angels bikini)

Den sad forfærdeligt på mig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Den sad forfærdeligt på mig.. "Hashtag dårlig selvtillid," sagde jeg da jeg så mig selv i spejlet. Ligemeget! Jeg lød mit hår blive i den knold den var i og snuppede et Justin Bieber håndklæde fra badeværelset. Jeg løb ned af trapperne og ind i stuen. "Jeg tager en dukkert," smilede jeg ind til min far. "Nu?" spurgte han overrasket. Jeg nikkede. "Okay, men pas på!" sagde han. Jeg sendte ham et luftkys og løb ud af havedøren. Jeg kunne høre på vej ud at Elisa spurgte Charlotte om hun måtte komme med ud, men Charlotte sagde at hun ikke havde noget badetøj med. Ha!

Jeg smed mit håndklæde i sandet og stak min fod i vandet. Det var ligeså koldt som jern når i slikker på det at jer tunge så sidder fast blandet med kulden af når en skål har stået i fryseren for længe også bliver helt dugget. Kort sagt, det var pisse koldt! Jeg kom i til lårene men kunne ikke komme videre... Det er altid sygt svært at komme i med hofterne! Jeg skreg kun lidt da jeg bare nærmest hoppede i ned til skuldrene. Derefter rystede jeg mig i vandet, sådan ret voldsomt.. Ej.

Da jeg var færdig med at bade, gik jeg op og i bad. Jeg tror at jeg var derude i sådan, et kvarter? Det var altså ret meget forholdt til at jeg var alene! Jeg tog det tøj på jeg havde haft på tideligere og lagde mig i min seng og faldt i søvn.

Sygt sent post ((;

One More SecondWhere stories live. Discover now