Kap. 10 // Badeturen

94 10 1
                                    

(Hør da lige sangen imens! :D)

"Skal i med ind?" smilede jeg. Jeg var stadig alene hjemme selvom at klokken var 16.27. Min far kom først hjem ved ni tiden. De nikkede begge og gik med ind. Vi satte os ind i stuen. "Hvad skal vi lave?" lo Martinus. "Vi kunne hoppe i vandet," smilede jeg. "Ja! Så løber vi lige over og skifter," smilede Marcus. Jeg nikkede også løb de ellers over til dem selv. Jeg gik op på mit værelse og fandt min bikini. Det var en sort calvin klein. Det var virkelig flot, amen jeg elsker den!

(Angels bikini)

Jeg fjernede min makeup og tog min hestehale ud

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg fjernede min makeup og tog min hestehale ud. Ude på mit badeværelse fandt jeg et håndklæde. 

Jeg hang mit håndklæde på hegnet og løb ud af havelågen. Drengene fjollede rundt i vandet. Da Marcus så mig stoppede han med at fjolle og kiggede på mig, det samme gjorde Martinus. Jeg grinede. "Stop!" fniste jeg. Jeg løb ud i vandet til dem.

Mig og Martinus legede titanic. Jeg var Rose og han var Jack. Eller.. Vi lavede en titanic komedie. 

Martinus/Jack holder mig/Rose og vi står og fortæller hinanden om hvor meget vi elsker hindanen. Så ringer Martinus/Jack' telefon og han siger: "Jeg bliver altså nød til at tage denne her!". Derefter slipper han Rose og hun falder i det kolde vand og drukner. Slut.

Marcus klappede og grinede af os. Jeg bukkede som en fin dame. Pludselig kiggede Martinus akavet på os. "Hvad?" sagde jeg og lo. "Altså, alle de der rygter.. Er i kærester?" sagde han stille. Mig og Marcus flækkede af grin. "Nej vi er ej!" halv råbte Marcus og grinede som en hæs hest. "Chill," sagde jeg og grinede. Martinus grinede af Marcus store scene. Marcus ville gå lidt længere ud. "Auch.." sagde Marcus og tog sig til foden. "Hvad er der?" spurgte jeg nysgerrig. "Jeg trådte bare på en spids sten,"- lo han -"det er ikke noget slemt, der er ikke hul eller noget". Jeg nikkede. "Skal vi lege fange?" sagde Martinus og smilede lumsk. Mig og Marcus nikkede ivrigt. Martinus startede med at stå og gik direkte efter mig, jeg må indrømme at han var hurtig. Han fangede mig på 0,5 og så stod jeg jo, no shit sherlock. Jeg gik efter Marcus da jeg vidste at det ville være håbløst at gå efter Martinus, men da Martinus stod med ryggen til greb jeg chancen og svømmede hen og fangede ham.

Det havde været virkelig hyggeligt at bade med dem, selvom at de begge havde kigget meget på min mave. Altså, omg! Men deres mor havde hentet dem og sagt at de skulle snakke med dem og spise aftensmad. De havde begge set meget nervøse ud. 

-Martinus prov-

Jeg syntes at Angel var sød, det syntes jeg! Men midt i vores sjove leg kom Mig og Marcus mor. "Vi skal spise, og mig og far har noget vi skal fortælle jer!" smilede hun. Jeg blev ret nervøs. Hvad nu hvis de skulle skilles? Jeg kunne se at Marcus tænkte på præsic det samme. Hvad nu hvis de skulle skilles?

Vi skulle have spagetti med kødsovs. Da vi sad og spiste sagde vores far pludselig: "Men altså.."- mig og Marcus kiggede nervøst på hinanden, -"i skal til Finland og holde koncert!". Normalt ville vi blive vildt begejstret. "Hvor længe skal vi være der?" spurgte Marcus nervøst og bed sig i læben. "To uger, da der også er en masse interviews og fire koncerter," sagde vores far begejstret. Marcus rykkede stolen hårdt tilbage og gik op på hans værelse. Jeg sad bare og kiggede tomt ud i luften. "Hvornår tager vi afsted?" spurgte jeg. "Det er fra den 12 juni til den 26 juni," smilede vores mor. Angel havde jo fødselsdag d. 18 juni!

-Marcus prov-

To uger?! Jeg smækkede døren hårdt i. Jeg nået lige at høre vores mor sige fra den 12 juni til den 26 juni. Dejligt.. Imens Angel har fødselsdag, yay.. Mærk sarkasmen. Jeg hadet tanken om at skulle være væk fra Angel også endda på hendes 15 års fødselsdag! Det bankede på, og Martinus kom ind. Jeg surmulede. "Billetsalget starter imorgen," sagde Martinus og prøvede at lyde glad. Sikke en fail. 

Jeg gik ind på instagram og fandt et selfie af mig og Martinus og skrev 'We are going to Finland the 12th of June! Ticket sales starts tomorrow! <33 Have great! (:'. Faktisk var det her en af de første koncerter hvor jeg bare ikke ville med. Jeg mener det virkelig! Tænk at en pige kan gøre så meget?

Jeg facetimet til Angel. Martinus sad bag mig så ham kunne man også se. Hun tog den hurtigt. "Hva' så? Oh, Marcus du ser ikke for glad ud," sagde hun. "Det er jeg heller ikke! Vi er i Finland på din fødselsdag!" sagde jeg højt. Hendes mundvig pegede ned af nu. "Vi finder en løsning," sagde Martinus og prøvede at lyde opmuntrende. Hun nikkede. Vi sagde farvel og lagde på. "Vi kunne købe en gave til hende imorgen efter skole," smilede Martinus. Jeg rystede på hovedet. "Vi tager til Oslo i weekenden og køber noget til hende der!" sagde jeg bestemt. Hun skulle have en sød halskæde eller sådan noget. 

Dette var et lidt kortere kapitel! Men altså, to kapitler idag ;p. Faktisk høre jeg without you lige nu :) 10hi spurgt :D. Cya!!

Veent! Vil i have sat en sang over fremover? ((:

One More SecondWhere stories live. Discover now