Kap. 23 // Skole efter Finland

65 9 0
                                    

Marathon 5/8

Jeg satte mig op i min seng. Øv.. Skole. Jeg fik tvunget mig selv ud af sengen og gik nedenunder. "Godmorgen far, er du ikke taget på arbejde endnu?" sagde jeg med en hæs morgen stemme. "Nej, jeg har fået nye arbejdstider, fra klokken 9-17," smilede han. Jeg nikkede, og tog noget røræg min far havde lavet hen på en tallerken.

Efter at jeg havde spist gik jeg op på mit værelse for at gøre mig klar. Jeg tog en lyserød trøje på med en tekst jeg syntes var vildt sjov, nogle lyse denim shorts, et guld armbånd og et par lyserøde vand old school.

(Angels outfit)

(Angels outfit)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Derefter krøllede jeg mit hår og flettede noget af det tværs hen over mit hovede

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Derefter krøllede jeg mit hår og flettede noget af det tværs hen over mit hovede.

(Angels hår)

Min makeup var bare den selvvanlige

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Min makeup var bare den selvvanlige. Jeg gik hen til mit tøj stativ der stod i indhakket og tog min day taske. Jeg pakkede min computer og pung ned i tasken, alt andet lå ellers dernede. Så gik jeg ind på mit badeværelse og børstet tænder. Jeg elsker smagen after at ha' børstet tænder! Omg.. Nå men, efter at jeg havde børstet tænder tog jeg min telefon ud af opladeren henne ved mit natbord. Jeg kunne se at der var kommet et besked fra Marcus. Jeg skyndte mig at tjekke dem. Det var et selfie af ham der lavede dobbelthage og teksten 'Vi kan ikke følges i skole idag, vi bliver kørt <3'. Jeg svarede bare med et billede af mig der lavede thumbs up. Øv alligevel..

Da jeg trådte ind i klassen sad Marcus og Martinus på nogle pladser, for de blev jo kørt, arh... Jeg skulle til at sætte mig hen på min plads da jeg opdagede at Isabella sad der. Btw. Isabella er en af Noras små undersåtter. "Ehm, vil du være sød at flytte dig fra min plads?" smilede jeg akavet til hende. "Hør lige her pigebarn, bare fordi at du har fået lov til at opleve alt det som en hver anden pige har drømt om, men aldrig oplevet. Så betyder det ikke at du er noget. Okay? Vi fik frcking nye pladser imens du var væk!" sagde hun og rullede med øjnene. Mine øjne begyndte at svig og jeg gik i en dæmpet fart ud mod toiletterne. Fordi at man virker svag og opmærksomhedskrævende hvis man bare braser ud af døren.

Da jeg i denne rigtige fart var kommet ud på toilettet lukkede og låste jeg døren på 0,5. Altså, det der gik ikke som planen, stille og roligt, men frck det! Jeg gjorde ligesom i alle film, satte mig ned på måsen op af døren. Jeg havde som den smarte pige jeg nu var min day taske med derud. Jeg fumlede lidt rundt i den og fik fat i min "lille" makeup-pung.
Efter 3 minutters tid ude på toilettet var jeg ready to go again.
Jeg rystede hovedet sådan at mit hår kunne dække mit ansigt lidt. Jeg gik ind af døren på samme tid med Cameron og vores skuldre gned sig op af hindanden, det lagde Emilia sjovt nok mærke til.

One More SecondWhere stories live. Discover now