Kap. 18 // Hjemme

88 11 0
                                    

"Skal vi spille bold?" spurgte Martinus og afbrød stilheden. Mig og Marcus nikkede begge. Jeg tog bolden og løb ud på gangen. Drengene kom løbende i hælene af mig.

Vi spillede nælde. Jeg lavede 3 nælde, 2 på Martinus og 1 på Marcus. Marcus lavede 2 nælde, 2 på mig. Og Martinus lavede også 3 nælde, 1 på mig og 2 på Marcus.
Marcus bandede og hoppede rundt. Det var til at dø over, jeg var seriøst flad f grin!!

}Springer rested af Finland over{

Der var en masse fans ved lufthavnen, men jeg kunne stille glide forbi dem og med menneske flokken. Mig og min far gik over til vores bil efter at vi havde hentet kufferter.

Min far parkerede perfekt ude foran vores hus. Jeg åbnede bagagerummet og tog min kuffert og taske.

Da min far havde låst op stormede jeg op ovenpå og ind på mit værelse. Jeg smed min kuffert og taske og kastede mig ned i min seng. Jeg rullede gardinerne fra og åbnede terrassedøren. Der duftede af blomster udenfor. Dejlig duft!

Da jeg skulle pakke min makeup ud lagde jeg mærke til hvor klamt mit makeup bord var... Så som det ordensmenneske jeg var begyndte jeg at rydde op i min makeup.

Da jeg var halvvejs kom Marcus springende ind på mit værelse og forskrækkede mig. Jeg skreg og tabte den bøtte med læbepomader jeg lige havde sorteret. Tak Marcus.. Tak. Han skrald grinede. Martinus kom grinende ind bag ham. Jeg sendte dem et dræberblik og begyndte at samle læbepomaderne på gulvet op. "Cleaning is hard my friend," sagde Marcus og klappede mig på skulderen. Jeg rullede øjne af ham og begyndte at sætte læbepomaderne på plads igen.

MEEGA! Kort kapitel, men jeg er seriøst ved at gå hjernedød i denne her historie.
Undskyyld! Ligenu har jeg ingen kapitlerog er gået hjernedød.. Yay -.-

Jeg vil skrive videre på min anden bog, men den er ikke klar til at blive delt.

One More SecondWhere stories live. Discover now