Kap. 28 // Følelser..

71 11 0
                                    

(Start sangen når jeg skriver at i skal starte den og spol hen til 1:06)

Jeg sad på mit værelse og tænkte over hvad der var sket.. Det var ikke godt. Jeg var nervøs for at komme i skole. Men det var en god dag i skolen når det kommer til fagene. Vi har nemlig idræt.

Jeg lagde mig i min seng, børstede ikke tænder eller skiftede tøj. Nej, jeg hoppede bare i seng og faldt i søvn med det samme.

Jeg vågnede, klokken var noget omkring 05.15. Mit vækkeur ringede først om lidt over en time. Jeg vågnede aaaltid tideligt når jeg var nervøs, altid! Men det var okay at jeg vågnede nu,så havde jeg længere tid til at gøre mig klar.

Det første jeg gjorde var basically bare at børste tænder da jeg havde den værste smag i munden! Derefter gik jeg bare nedenunder. Der lå en seddel på køkkenbordet.

 Hej skat.

Jeg er taget til jobsamtale, ses klokken 20.00! 

-Far

Jeg sukkede, så tideligt?! Tog et æble og gik op ovenpå imens jeg stille spiste det. 

Da jeg kom op på mit værelse havde jeg lidt en struggel med at finde tøj. Meen, jeg fandt det!

(Angels outfit)

Derefter glattede jeg mit hår, tog det naturlige makeup på og børstede mine tænder igen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Derefter glattede jeg mit hår, tog det naturlige makeup på og børstede mine tænder igen.

Jeg var ready to go nu. Jeg trak min telefon ud af laderen, og kiggede på klokken. 6.53?! Der er en halv time til at jeg plejer at gå.. Hva' fuck skal jeg lave imens?! Jeg sukkede og tog min daytaske. Jeg gik nedenunder og hoppede i mine adidas superstar. Derefter tog jeg en hard rock cafe hoddie på og gik ud af døren. Jeg ved godt at der var mega lang tid aka en time til at timen startede, men jeg gik alligevel nu. 

Det var hyggeligt bare at gå i mine egne tanker og kigge rundt uden at skulle bekymre mig om noget. Jeg kiggede på en blomsterbusk ved siden af mig, men så et eller andet sort dyr på min skulder. Jeg skreg og daskede den hurtigt væk med min hånd. Jeg kiggede på det og så at det var en GIGANTISK bille. Jeg skyndte mig at løbe mindst 20 meter væk fra den.

Jeg kom til skolen og trak min telefon ud af min baglomme. Klokken var 07.34. Jeg ville normalt gå nu.. Heh. Jeg gik op til klasselokalet. Det blev låst op klokken 07.30 i alle hverdage, så jeg var heldig. Ahahaha.

(Start sangen)

Da jeg trådte ind i klassen sad Emilia så sin plads. "Ey, guurl!" grinede jeg. Hun smilede bare hurtigt virkelig falsk til mig og kiggede hurtigt ned til hendes bord. "Hva' så?" sagde jeg bekymret, hvilket jeg også var. "Det er bare.. Jeg er virkelig forelsket i Marcus!" sagde hun. Jeg tabte kæben. Den havde jeg ikke set komme? Jeg blev faktisk virkelig overrasket! "Ahva?" det var det første jeg lige tænkte på. "Ja.. Og på en af deres nye interviews bliver der spurgt om nogen af dem har et hemmeligt crush. De hentydet begge til at ja," snøftede Emilia. "Det kan jo være at det er dig!" smilede jeg. "Klaart.." sagde hun. Jeg satte mig ned ved siden af hende. "Han er ikke det vær, bare en stor fed idiot. Ihvertfald efter min mening!" sagde jeg overbevisende. Hun nikkede stille. Idet hun gjorde det kom Marcus løbende og grinende ind i klassen, men stoppede op da han så os. Martinus kom løbende ind efter ham. Jeg smilede hurtigt til dem og kiggede væk igen. 

Vi havde lige fået frikvarter, jeg skubbede stolen ud bag mig og gik hen til Emilia. Det var de to mest akavet norsk timer længe, fordi at vi skulle lave makkerarbejde. Heh, det gjorde mig og Marcus bare ikke da jeg ikke tror at nogen af os gad.

Mig og Emilia gik i armkrog ud af klassen og ud til garderoben. Jeg havde ikke min jakke med, men min hoddie hang på min knag. Jeg trak den over hovedet og gik hen til Emilia igen. Hun havde ikke jakke med, men en sort kenzo sweatshirt på og nogle casual blå/grå jeans med huller.

Vi sad egentlig bare og så på drengene spille fodbold da vi ikke havde andet at tage os til. Jeg ville virkelig gerne være med, men jeg følte ikke at jeg kunne gøre det imod Emilia. Nico kom løbende hen til os og gav mig en krammer. "Hello there," grinede Nico. Jeg grinede; "hejsa". "Skal du ikke spille med?" "nej tak, vil bare gerne snakke med Emilia," smilede jeg. 

(Sluk sangen)

VENNER OG VENINDER! JEG TROEDE IKKE AT DET HER VILLE SKE, MEN DET GJORDE DEEEET! ;o

JEG HAR LIGE NETOP I DETTE ØJEBLIK FÅET BILLETTER TIL DERES KONCERT I HØRNING PÅ LØRDAG! ;o JEG ER SKIDE GLAD!

Følg min fanside: Grey.mmer hvis i vil have nogle videoer! (:

One More SecondWhere stories live. Discover now