Kap 30 // La

75 10 0
                                    

Jeg sad hjemme på min seng. Imorgen tog Marcus og Martinus til La for at indspille nye sange.. Der blev nok lidt tomt uden dem, men jeg snakkede ikke med nogen af dem lige nu. Jeg havde faktisk ondt af Kjell-Erik at han skulle være sammen med de to drenge der ikke laver andet end at diskutere og sloges herfortiden og det værste er at de ikke har snakket med deres forældre om hvorfor!

Marcus pov.

Vi sad i flyet på vej til La. Jeg glædet mig. Lidt ihvertfald. Men jeg gad bare ikke at være sammen med Tinus. Jeg hader ham så meget! Jeg tog min telefon op af min lomme og tog mine høre telefoner i ørene. Jeg hørte min dejlige playliste. Okaay.. Det var ikke min, det var Angels, men den er virkelig god!

Vi stod i lyd-studiet og mig og Martinus havde ikke snakket sammen en eneste gang. "Hør her drenge, jeg har lagt mærke til at i ikke snakker sammen, hvad er problemet?" sagde min far surt. "Martinus kyssede Angel!" "Marcus gav mig en hård lussing!" råbte vi i munden på hindanden. Min fars blik landede på mig. "Hvorfor gjorde du det?" spurgte han skarpt. "Han kyssede Angel!"- sukkede jeg irriteret, -"og han vidste godt at jeg kunne lide hende!". "Jeg vil ikke have denne her stemning imellem jer! Hvis det fortsætter tager vi hjem med det samme!". Jeg kiggede irriteret hen på Martinus.

Mega kort kapitel, aha.. Har lige lavet det på ca 10 min! Men det er fordi at jeg jo tager til koncert lige om 10 minutter og det ville jeg bare lige sige! (:

Jeg kommer nok til at bruge mange af de billeder jeg tager her i historie.

Det var alt, heeej! <33

One More SecondWhere stories live. Discover now