Kap. 32 // Tøsetur del 2

66 9 4
                                    

På vej hen til kassen snuplede jeg i mit ene snørebånd og væltede, men nåede heldigvis at tage af med hænderne. Emilia kom hurtigt hen til mig og spurgte om jeg var okay. Jeg nikkede og gik hen for at betale.

Vi gik ind i M·A·C hånd i hånd. Jeg fandt en virkelig flot øjenskygge palette med farverne:

Carbon

Brun

Satin Taupe

Brown Down

Bronze

Twinks

Tempting

Amber Lights

Soba

Honey Lust

Wedge

Malt

Shroom

Blanc Type

Grain

Den var skide smuk! Men pludselig slog det mig. Hvordan fanden kan Marcus være i Oslo uden vagter?! Jeg skyndte mig at betale og trække Emilia med ud af butikken. "Hvad er der?" spurgte hun nervøst. "Hvordan fuck kan Marcus være her, i Oslo, uden vagter?" spurgte jeg nysgerrigt, men på samme tid nervøst. Han kunne jo blive overfladet, og selvom at jeg var sur på ham, så ville jeg blive ked af det hvis han kom til skade. "Haha! Vagterne sad bag dig søde," grinede hun. Jeg stoppede og kiggede brat ud i luften. Pinligt. Jeg lo stille og gik videre.

Efter noget tid kom der en flok tøser hen imod os. "Omg! Er du ikke Marcus og Martinus veninde?" spurgte den ene. Jeg nikkede, "eller.. Var, jeg er ovre dem". "Men hvis du er ovre dem hvorfor så vi dig på inde på Joe and the juice med Marcus?" spurgte en anden spydigt. Jeg rystede opgivende på hovedet, gik forbi dem og trak Emilia med mig. "Er du ikke venner med dem mere? Ej.. Undskyld! Det troede jeg," sagde hun. "Jeg..."

Okaay.. Ikke specielt godt kapitel men jaaa.. Undskyld for ikke at være aktiv OVERHOVEDET! Hehe. Håber at i kunne lide dette kapitel, men er ved at gå lidt død i denne historie! ):

One More SecondWhere stories live. Discover now