Kap. 16 // Dele?

77 12 0
                                    


(Hør da lige sangen imens xD)

"Tror i at der er mulighed for at vi tre kan dele hotelværelse?" sagde jeg og lo. De kiggede på hindanden og nikkede. 

Det endte med at vi tre delte deres hotelværelse og de voksne delte mig og min fars. 

(De voksnes)

(De voksnes)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Vores)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Vores)

Efter at vi havde fået byttet hotelværelser og sådan sad vi bare med vores telefoner i de to senge der stod ved siden af hindanden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Efter at vi havde fået byttet hotelværelser og sådan sad vi bare med vores telefoner i de to senge der stod ved siden af hindanden. "Skal vi ikke hoppe i poolen?" sagde Martinus pludselig. "Det kan vi da godt," smilede Marcus og jeg meldte mig enig. "Jeg skifter på toilettet," skreg jeg. Jeg hapsede hurtigt min bikini og løb ud på badeværelset. Det var self min elskede Calvin Klein bikini. Jeg satte mit hår i en rodet knold og tog lidt vandfast mascara på. Perf. Da jeg kom ud fra badeværelset stod drengene klar. Martinus stod med en bold under armen og så ud til at glæde sig. Jeg hapsede hurtigt mit oversize t-shirt fra ASOS og trak den over hovedet. Derefter hoppede  jeg i mine Havanias Luna sandaler og tog mit handklæde over skulderen. "I'm ready," smilede jeg. "Yea, and we have been ready for a while now!" lo Marcus. Jeg gav ham et dask på skulderen og gik ud på gangen.

Martinus prov.

Jeg tog nøglekortet og låste døren efter os. Vi valgte at tage elevatoren da vi var dovne. Angels undskyldning for at vi tog elevatoren var at vi jo skulle spare noget energi til når vi skulle være i poolen.

Da vi kom ned til poolen var Angel hurtig til at tage hendes oversize af og hoppe i vandet. Da hun ramte vandet skreg hun. "Fuuck, det er koldt!" sagde hun imens hun plaskede rundt for at få varmen. Mig og Marcus grinede. Marcus var det første af os der tog hans hvide t-shirt af. Jeg valgte at jeg først lige ville opdatere på vloggen. "So right now we are at the pool and there is so beautiful here in Finland!" sagde jeg og smilede. Jeg mente hvert eneste ord jeg sagde. Der var virkelig flot! Men La slog det altså stadig. Efter at jeg havde opdateret smed jeg min trøje og hoppede i vandet. Fodbolden lod jeg blive på en liggestol.

Marcus prov.

Martinus opdateret på vores vlog fra Finland og derefter hoppede han i vandet. Mig og Angel sprøjtede til vand på hindanden. Jeg svømmede forbi hende i brystsvømning. Ved et uheld ramte min fod hendes nummi. Bare hun ikke troede noget andet!

Angels prov.

Marcus fucking Gunnarsen havde fucking lige slået mig på min fucking nummi!! Tf?! Jeg valgte at ignorere det da Marcus også bare svømmede videre. Martinus hoppede op af poolen og tog bolden. Han stod stille og jonglerede(??) med bolden. Jeg var næsten sikker på at jeg kunne gøre det bedere end ham! Altså.. Ikke for noget, men at jonglere var satme det jeg var bedst til. Han fik 36. Ja, jeg talte. "Må jeg prøve?" sagde jeg og gjorde tegn til at jeg ville prøve og jonglere. Martinus nikkede. Jeg hoppede op af vandet og stod og jonglerede lidt. Da jeg kom til 30 begyndte Martinus at blive nervøs. Da min fod sparkede bolden op i luften for 35. gang forskrækkede Martinus mig og jeg mistede min kontrol over bolden. "For helved dit muldyr!" sagde jeg seriøst og slog ham på skulderen. Martinus lo og hoppede i vandet. Marcus grinede også og jeg kunne ikke holde masken længere.


Undskyld for kort kapitel.. Men fra nu af vil jeg stoppe med de her små og ligegyldige forfatterbeskeder. Jeg vil kun skrive forfatterbesked hvis der er noget vigtigt at skrive. Jeg vil også i de kommende kapitler skrive små spørgsmål omkrig kapitlet som i kan svare på i kommentaren <3

One More SecondWhere stories live. Discover now