Kap. 13 // Farvel

77 11 0
                                    

(Hør da lige sangen imens ;p)

Jeg vågnet. Jeg skulle til læge idag, mit knæ var stadig ømt. 

Jeg sad i vente værelset, mit knæ gjorde mere ondt end nogensinde! Mit navn blev råbt op og min far løftede mig ind i værelset.

Lægen var færdig med at mærke på det. "Nu skal det skannes," smilede han. Jeg nikkede. Han skannede knæet. Da han fik resultatet så han chokeret ud. "Det er brækket,"- sagde han, -"voldsomt endda". Jeg kiggede ned. "Okay, skal jeg have gips hele vejen op af benet?" sagde jeg akavet. Han nikkede. Godt jeg tog shorts på!

Efter mit ben havde fået gips på skyndte vi os hjem. Jeg ville nå et sige farvel til Marcus og Martinus inden de tog afsted! "Skynd dig far!" vi var ved at dreje ind på vejen. Endelig! Han parkerede bilen i indkørslen. Marcus og Martinus var igang med at pakke bilen. Jeg greb hurtigt de krykker jeg havde fået og løb over til dem. De kiggede meget på mit ben. "Er du okay?" sagde Martinus og bed sig i læben. Jeg nikkede, det skulle man jo gøre! Marcus krammede mig. "Kan vi lige snakke?" sagde jeg og lød halvkvalt. Marcus nikkede. "Hvorfor satte i jer ikke ved os i kantinen i mandags?" sagde jeg trist. "Du virkede til at være sur på mig,"- sagde Marcus, -"og jeg var lidt nede over den måde stirrede på playeren på". "Undskyld.." sagde jeg. Marcus kyssede mig på kinden og satte sig ind i bilen. Jeg tog hånden op ved min kind. Skete det lige! Jeg vinkede glad farvel til dem begge. Min far stod og smilede med en pose i hånden. "Hvad er det?" sagde jeg nysgerrigt. "En gave fra dem,"- sagde min far lumsk, -"og kom så med ind! Charlotte kommer snart med hendes døtre, du skal møde dem".

Jeg sad på mit værelse og græd. Jeg savnede dem allerede! En snap poppede frem fra Marcus. Det var et selfie af ham med en tåre på kinden og teksten 'Miss u already! <3 ):'. Jeg svarede med et selfie af mig der var helt rød i hovedet og teksten 'Me2! <33'.  Der var 6 dage til min fødselsdag! Jeg glæde mig sådan lidt.. Marie-Mathilde/Thilde kom! Jaay! Jeg savnede hende virkelig meget! Hun vidste endnu ikke at jeg boede i Trofors men det gjorde hendes forældre så det var en overraskelse til hende. 

Det bankede på. "Så er de her," smilede min far. Jeg var bange for hvad  Charlotte syntes om mig. Jeg tog mine krykker og haltede ned i køkkenet. Der var en lille pige og en pige på nok min alder. Den lille kiggede meget på mit ben, "gør det ondt?" sagde hun pludselig. Jeg fniste. "Ja," svarede jeg. Dareh! Det er fucking brækket! Jeg prøvede ikke at lyde flabet. Min far kiggede strengt på mig. "Hej! Jeg hedder Elisa," smilede den store af pigerne. "Angel," svarede jeg venligt. "Og jeg hedder Molly!" kom det glad fra den mindste, eller Molly. Vi fik spist middag og mig og Elisa fandt ud af hvor meget vi lignede hinanden! Hun elskede også gymnastik!

Jeg sad på en stol ude i haven imens hun viste hvad hun kunne. Hun var god, men jeg var altså bedere. Hun stoppede med at lave gymnastik og kom hen til mig. "Er du kærester med en af dem? Hvis du er, så er du fucking heldig!"- smilede hun, jeg kiggede mærkeligt på hende -"Marcus og Martinus". Jeg rystede på hovedet. "Er du da fan?" sagde jeg og lo kækt. "Om jeg er!" skreg hun. Hun vidste godt at de boede i Trofors, men ikke lige ved siden af mit hus. Molly kom løbene ud i haven. "Vil i ikke være med til fodbold? Eller.. Angel du kan jo ikke, men Elisa vil du?" smilede hun. Elisa nikkede. Jeg kiggede på, eller jeg kiggede på min telefon. Marcus snappede mig. Det var et selfie af ham med tungen ude af munden. Jeg sendte et billede af Elisa uden hun vidste det og teksten 'Min fars kærestes datter er fan af jer! xD <3'. Han svarede med et billede af Martinus og teksten 'Haha! <3'.

Jeg savnede ham virkeligt. "Skal vi gå indenfor?" smilede jeg, da det begyndte at blive kedeligt. De nikkede. 

De var taget hjem for en time siden og jeg lå i min seng helt nat klar. Jeg faldt i søvn og glemte stille og roligt Marcus og Martinus. 

Det var så kap. 13!! Undskyld for at det er lidt kort.. Håber at i kan lide det, har faktisk brugt omkring 2 timer på det! I næste kap. bliver det bare til at være hendes fødselsdag, så vi springer lige 6 dage over, ok? ;p

One More SecondWhere stories live. Discover now