Kap. 33 // Tagget

59 9 0
                                    

Vi sad i toget på vej hjem da der pludselig kom en milliard notifikationer ind fra instagram på min mobil. Jeg kiggede og så at det var folk der havde "tagget" mig i videoer på MAndMRecordings. Jeg sukkede og gik ind på en af dem. Det var videoen af mig nede fra centeret der var blevet delt tusinde af gange. Jeg læste hvad personen der havde postet den video jeg så lige nu havde skrevet. Det var ret sødt.

'I've added English subtitels so please give credit. I think this is really cute and goals, but at the same time sad. M&M loved her so much and now? Whyyy? Anyone who knows what happened?! I think its sad because i ship 'em soo damn much! Yea.. Bye! <33 [M&M liked!!]'

Også taggede hun mig, M og M og lavede skrev nogle forskellige hashtags. Jeg smilede men da jeg så at Marcus og Martinus havde kommenteret falmede det stille. Jeg likede det og læste Marcus og Martinus kommentar.

'Well.. It was just some misunderstadings and a lot of rows. Me (Marcus) and Martinus have been fighting a lot the last days and yea. I can't say what accurate happened but have a great day (: <33'.

Derefter kommenterede jeg;

'I can't be agreed more with Marcus (and Martinus) our friendship is just over. Maybe one day in the future we will be friends again, but right now we have some difficulties. Love, Angel <33'.

Derefter slukkede jeg min telefon og lagde den ned i min lomme. Jeg så at Emilia havde kigget med over min skulder. "Hmm.. Du virker ikke specielt sur på dem?" sagde Emilia forundret. Jeg trak på skuldrene. "Men det er jeg, de er begge to så umodne! Jeg kan ikke klare det!" sagde jeg frustreret.

Kort med okay spændene kapitel efter min mening (: Mega mange tak for næsten 0,6k reads! Er der en mulighed for at jeg kan nå 1,0k reads inden 40 kapitler? Jeg er ked af at jeg ikke rigtig poster med er som sagt (tror jeg) gået hjernedød i denne her historie. Stopper nok ved 50 kapitler (:

-Cecilie <33

One More SecondWhere stories live. Discover now