Kap. 8 // Rygterne del. 1

103 11 0
                                    

Drengene grinede også. "Det er altså kedeligt det her!" sagde jeg og vippede underlæben frem sådan at jeg lavede sad face. Et lille smil formede sig stille på Martinus læber. Jeg smeltede helt. Cuute! "Nå, ehm.. Er der nogle i klassen der så er forelsket i jer?" sagde jeg med et flirtende smil. "Ja, altså jeg tror at Fia har et lille crush på Martinus," sagde Marcus og lo. "JEG VED AT NORA CRUSHER PÅ MARCUS!" sagde Martinus højt. Marcus tyssede på Martinus. "Ja, han er lidt nede over det," grinede Martinus. "Altså, hun er skolens bitch også bliver jeg hendes offer.. Omg!" grinede han og slog sig på panden. Mig og Martinus var flade af grin. "Det værste er at hun gør det 100p kun for fame!" sagde Marcus trist. Jeg forstod ham.. Gjorde jeg også det?.. Måske, ej ned det gjorde jeg da ikke! Jeg syntes jo bare at de var vildt søde og flinke! Og sjove for den sags skyld.. "Angel er du færdig med at drømme om os?" sagde Martinus og lo. "Hvordan vidste du at jeg tænkte på jer?" sagde jeg pinligt. "Det gjorde jeg faktisk ikke, men det gør jeg da nu," grinede han. Jeg gav ham fingeren. "Hvor er du kær, enlig!" smilede Martinus. Jeg rødmede. "Ikke sig sådan noget! Det kan jeg ikke holde til," smilede jeg. "Det ser vi," sagde Marcus og lo. "Idioter," mumlede jeg. "Det hørte jeg godt!" sagde Martinus og prøvede at lyde fornærmet. "Det failede altså lidt det der, sry," smilede jeg og grinede. Kjell-Erik kom op på mit værelse og sagde at de skulle hjem. Jeg kiggede på klokken og så at den var 20.40. Jeg fandt noget tøj frem til imorgen. Det blev til en sort og hvid stribet bluse, nogle hullede cowboy bukser og mine converse.

(Angels tøj)

Efter det børstede jeg mine tænder og tog mit tøj af sådan at jeg kun lå i undertøj

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Efter det børstede jeg mine tænder og tog mit tøj af sådan at jeg kun lå i undertøj. Jeg lå lidt med min mobil på insta og stalkede Marcus og Martinus. Jeg havde ikke liket alle deres billeder. Kun dem fra 2016 og 2017. Da jeg var ved det andet først opslag de havde lagt ud kom jeg til at like. Jeg panikkede fulstændig og ville fjerne liket, men jeg vidste godt at de ville kunne se det alligevel.. Pinligt! Virkelig pinligt! Sådan voldsomt extremt pinligt! Der poppede en snap ind fra Marcus.. Åh nej. Jeg åbnede den. Det var et sort billlede og teksten 'Haha! Du har lige stalket os på insta hva? <3'. Jeg svarede igen med et sort billede og teksten '10hi, ja. Det var faktisk med vilje at jeg skulle like fordi at i var så nuttet! <33'. Jeg ville drille ham lidt. Han sendte et sort billede til mig og teksten 'Haha fuck dig! Martinus spørger efter din snap, må jeg give ham den? <3'. Havde han den seriøst ikke endnu? Jeg tog et selfie af mig med dobbelthage og teksten. 'Klart! <33'. Marcus var hurtig til at tage screen. Jeg sendte et billede med sad face og teksen 'Eyy.. <33 ):'. Jeg ringede hurtigt til Marcus over snap. Han lå i bar overkrop og selv lå jeg her i undertøj. Men jeg havde i det mindste dyne på, det havde Marcus ikke. "Hva' så?" smilede han. "Jeg tænkte om vi skulle følges imorgen igen?" smilede jeg. "Klart!" sagde han glad. "Fedt, det var bare det," smilede jeg. Så lagde vi på og jeg faldt hurtigt i søvn.

Jeg vågnede pga. min dumme alarm klokken 6.00 men jeg var faktisk taknemmelig for at den fandtes fordi at ellers ville jeg ikke kunne nå at gøre mig klar om morgen. Alarmlyden var faktisk omkvædet at light it up fordi at der er så meget gang i det! Nå, men jeg rejste mig fra sengen og tog tøj på. Derefter satte jeg mit hår i en hollandsk fletning med en lille hvid blomst.

(Angels hår)

Min far skulle til job samtale og var derfor allerede taget af sted

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Min far skulle til job samtale og var derfor allerede taget af sted. Jeg gik ned i køkkenet og lavede en smoothie. Jeg åbnede den skuffe hvor sugerørene lå i og stak et i min smoothie. Derefter gik jeg op på mit værelse igen og begyndte at lægge makeup. Det blev igen bare den normale makeup.

(Angels makeup)

Da jeg havde lagt makeup og fået drukket min smoothie færdig pakkede jeg min computer ned i min taske igen, ellers lå mit penalhus og min pung der stadig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Da jeg havde lagt makeup og fået drukket min smoothie færdig pakkede jeg min computer ned i min taske igen, ellers lå mit penalhus og min pung der stadig. Klokken var 7.24 og jeg løb ned i køkkenet og satte min smoothie i vasken, bagefter tog jeg sko på. Jeg behøves ikke jakke da der var så varmt idag. Jeg tog min daytaske over skuleren og åbnede døren. Igår skulle jeg ikke låse da min far jo var hjemme men det var han ikke idag. Så jeg løb lige ind og tog mine nøgler fra vores køkkenø og låste hoveddøren. I mellemtiden var Marcus og Martinus kommet ud. "Heey!" smilede jeg. "Davs," sagde Marcus. "Hva' så min ynglings tøs," sagde Martinus glad. Jeg sendte Marcus det der hvad-sker-der-lige-for-ham-blik og Marcus svarede med det der det-ved-jeg-ikke-blik. Jeg krammede Martinus og derefter Marcus. Imens jeg krammede Marcus sagde han "han har gået og kaldt dig det der hele morgen, jeg troede at i var blevet kærester!". Jeg fniste og rystede på hovedet. "Hvad hvisker i to om?" smilede Martinus kækt. "Dig," lo jeg. Han kiggede ned i jorden. "Get regt(staves)," grinede Marcus. Mig og Martinus grinede som sædvanligt. "Sikke en flot fletning!" smilede Martinus og rørte ved mig hår. "Tak,"- lo jeg - "skal vi gå?". De nikkede begge og så gik vi alle tre. Vi slog genvej ved at en bakke. Da vi næsten var nede ville jeg løbe det sidste stykke men jeg vred om på min højre fod. "Av av av.." hulkede jeg. Marcus og Martinus kom løbende ned til mig. "Oh.. Er du okay?" sagde Marcus bekymret. Jeg nikkede. Jeg ville rejse mig og gå igen men kunne overhovedet ikke støtte på min fod. "Vi ringer til din far," sagde Martinus. "Nej. Vær sød ikke at gør det, han sidder i job samtale lige nu. Jeg vil ikke ødelægge det for ham," sagde jeg. De smilede begge to. "Sødt," mumlede Martinus. "Jamen så må jeg jo løfte dig til skole," smilede Marcus. Marcus løftede mig og i brudestilling også bar han mig resten af vejen hen til skolen. Det var virkelig sødt af ham, tjaa det var også dejligt. Hehe..

Da vi kom ind i klassen fangede jeg straks Noras øjne. Hun sendte mig et direkte dræberblik. Jeg ignorerede hende. Nogle af drengene piftede hvilket fik mig til at rødme. Marcus løftede mig ned på min plads ved siden af.. Hvad var det nu hun hed. Nå, dont remember. Da jeg sad på min plads kom Emilia hen og satte sig på mit bord. "Ej.. Er i kærester?!" sagde hun glad. "Nej nej.. Bare rolig, calm down, calm down," - grinede jeg - "jeg slog min fod på vej til skole og jeg kan ikke støtte på den". Jeg tog min sko af og kiggede på min fod. Den var helt blå og hævet. Marcus lagde mærke til det og kom over og kommenteret på det, hvilket fik startet rygter om at mig og Marcus var kærester.

Jeg kommer til at skrive titlen sådan der fremover hvis at der er flere dele af kapitlet. Håber at i forstår <33 Undskyld for at jeg sagde at der ville komme spam idag og at der så ikke gjorde det.. ): Men imorgen tror jeg at jeg vil skrive en masse da jeg skal køre ret meget. Jae.. Ses!

One More SecondWhere stories live. Discover now