Kap. 11 // Oslo

73 10 0
                                    

(Hør da lige sangen imens! xD)

-Martinus prov-

Det var weekend. Mig og Marcus skulle til Oslo og købe en gave til Angel, der var bare det minus at vores vagter skulle med.. Som sædvanligt. De skulle altid med når vi skulle uden for Trofors. Nogle gange ville jeg bare ønske at vi kunne trykke turn off for fansene og bare kunne gå helt almindeligt i Oslo.

Vi var lige ankommet til Oslo. Vi gik hen ti Oslo storcenter. Inden vi var kommet ind havde der allerede været omkring de 39 fans henne. Marcus havde det hårdt med at lyve for Angel.

Vi havde sagt til Angel at vi skulle besøge vores tante i Oslo, hun måtte jo ikke vide at vi købte gave til hende!

På onsdag tager vi afsted, på onsdag er det den 12 juni, på onsdag tager vi væk fra Angel første gang, på onsdag rejser vi væk fra Angels fødselsdag. Onsdag bliver en lorte dag sagt lige ud..!

"Martinus, Maartinus!" havde Marcus sagt og ruskede mig i skuldrene. "Ja, hvad?" sagde jeg stille. Marcus pegede hen på nogle fans. Jeg smilede. Hvordan skulle vi nogensinde kunne komme ind i det storcenter overhovedet?

Da vi endelig var inde startede vi med at gå ind i en tøjbutik og købte noget tøj til hende der. Derefter gik vi ind i en smukkebutik og købte nogle smykker til hende der. Ja, i får ikke at vide hvad vi købte, det må i altså finde ud af til hendes fødselsdag!

Nu skulle vi bare hjem igen.. Øv. Vi tog et smut forbi tanken, selfølgelig var der flere fans der! Amen.. På tanken købte jeg en Aloe Vera golden kiwi og en hotdog. Jeg eeelsker Aloe Vera golden kiwi! Hotdog er bare nam! Men jeg glæde mig meget til Finland, men så alligevel ikke.. Det var jo Angels fødselsdag imens vi var væk. Men der kom lige 5 fans hen til os, amen! "Nu må de altså til at komme videre!" sagde en vagt og skubbede pigerne væk. Endelig!

Da vi var hjemme var klokken 21.27. Spørg lige om jeg var træt! Hehe, ja jeg var. Jeg gik direkte ind på toilettet og børstede tænder, og det samme gjorde Marcus. Efter at vi havde børstet tænder gik vi begge i seng. Jeg var virkelig træt! Hvis nu der ikke havde været fans, så havde vi været hjemme for længst! Det var faktisk virkelig hårdt at være kendt, men vi elsker vores fans!

-Angles prov-
Jeg vågnede. Klokken var 12.16, jeg gik først i seng klokken 1.03. Jeg savnede drengene, rigtig meget endda!

UNDSKYLD FOR VIRKELIG KORT KAPITEL! Men der skulle jo noget ud, right? ;)
Jeg er virkelig ked af at jeg ikke har opdateret i virkelig lang tid ); Jeg har en ide til historien, så måske kommer til at opdatere lidt mere, men skriv da stadig gerne ideer!☀️

One More SecondWhere stories live. Discover now