Kap. 15 // Finland

76 11 0
                                    

Vi var lige ankommet på hotellet. Vi var på samme hotel som Marcus og Martinus, mig og min far boede i nummer 367 imens de andre (det vil sige Marcus og Martinus, Kjell-Erik og Jon) boede i nummer 359.
Jeg havde lige taget tøj på og havde nu kastet mig over makeuppen. Jeg ville gerne gøre mere ud af den.
(Angels tøj)

(Angels makeup)

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

(Angels makeup)

Jeg siger bare eyebrows on fleek! Jeg krøllede mit hår med et glattejern der var der

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Jeg siger bare eyebrows on fleek! Jeg krøllede mit hår med et glattejern der var der. Jeg ved det lyder underligt at jeg bruger et glattejern, men jeg ruller ligesom håret rundt om det.
(Angels hår)

Jeg tog min lille håndtaske og puttede en pakke tyggegummi, min (nye) telefon og penge i den

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Jeg tog min lille håndtaske og puttede en pakke tyggegummi, min (nye) telefon og penge i den. Min far stod og barberede sig. Jeg tror godt at han vidste hvor meget jeg glædet mig. Jeg havde ikke set dem i 7 dage! En freacking hel uge man! Han skyndte sig at barbere sig. Jeg hoppede i mine vans, og bandt snørebåndene, jeps.. Det ødelagde lige det hele, ahhaah. Jeg tog en sort sweatshirt jakke på og løb ned i receptionen.
Deres koncert startede om to timer. Altså klokken 20.00. Vi boede næsten lige ved siden af stedet koncerten skulle holdes, men vi skulle nå at få noget at spise.
Vi satte os ned i restauranten og fik lidt at spise. Jeg havde ikke plads til så meget mad i mave fordi at den var fyldt om med sommerfugle.
Efter ca et kvarter var vi færdige med at spise og vi GIK hen mod arenaen hvor koncerten skulle finde sted. Overvej lige hvor meget det lød som noget i en gyser, aha.
Der kom nogle mænd og hentede os et stykke væk fra arenaen og førte os ind af en bagindgang sådan at fansene ikke så det. Marcus og Martinus varmede deres stemmer op, men da de så mig stoppede de. Jeg løb hen til dem og krammede dem.
(Lidt alla krammet i klip to, de var bare tre).

Jeg var virkelig glad for at de også havde savnet mig! Vi krammede nok i omkring 10-15 sekunder. "Jeg har virkelig savnet jer!" sagde jeg da vi trak os fra hindanden. Marcus kiggede mig ind i øjnene og sagde tillykke, Martinus sagde også tillykke og jeg takkede dem. Efter begyndte de at varme deres stemmer op.

Jeg stod bagstage ved koncerten og filmede det hele i små bidder på snap. Hver enkel snap sendte jeg til Thilde. Hun var stadig helt oppe og køre over mit venskab til dem. Deres stemmer var virkelig fantastiske! Damn...

Da koncerten var slut løb de begge hen til Kjell-Erik og krammede ham. "I var virkelig dygtige drenge!", smilede han. De takkede ham. Jon kiggede på mig og så overrasket ud. "Der er en fan! Vagter!", råbte han. Havde han ikke lagt mærke til mig på noget tidspunkt i koncerten?! "Det er drengenes kæreste, hun må godt være her," lo Kjell-Erik. Jon nikkede flovt. "Far.. Hun er ikke kærester med nogen af os, stop dig selv," sagde Martinus flovt og puffede til Kjell-Erik. Marcus lo bare og blinkede til mig. Ej.. Jeg rødmede sikkert helt vildt lige nu. For at skjule det kiggede jeg ned i jorden og vippede med mine fødder. "Vi skal til meet and greet nu drenge, skynd jer lidt. Fansene venter," sagde Kjell-Erik stresset. 

Jeg kom med som deres filmer til vloggen. Jeg fik en kasket og et pass tingelig rundt om halsen. Kasketten dækkede mit ansigt sådan at fansene ikke så det. Marcus og Martinus stod ved døren nu. Der var stadig lige to minutter til at meet and greet startede. Martinus satte lige hans hår lidt og sådan noget. Marcus stod bare og var helt chill med hans telefon. Da der var 10 sekunder gjorde de sig stille klar og stillede sig foran døren. Jeg begyndte og filme. Drengene åbnede døren og nogle piger skreg lidt og sådan.

Der var en pige der HELT agurk. Hun satte sig ned på gulvet og grad. Opmærksomhedskrævende man... Marcus og Martinus sagde begge at hun ikke skulle græde og gav hende en krammer. Der kom en pige hen til Marcus for at få et billede. Hun kyssede ham på kinden imens. Jeg blev lidt irriteret. Altså bare fordi at Marcus er en af mine bedste venner! Da hun bagefter gik hen og tog et billede med Martinus imens hun kyssede ham på kinden boblede vreden inde i mig. En grædende pige fik et selfie af hende, Marcus og Martinus. Hun var helt rød i hovedet. Ikke for at være ond eller noget vel, men hvis jeg var hende så ville jeg ikke vise det der billede til nogen. Ahaha! Hun så da godt nok dum ud. 

Jeg havde aldrig været til meet and greet da jeg var fan af dem. Selvom at jeg var en af de første der blev fan af dem i Dk. Min far ville ikke betale for det, og det vil jeg da heller ikke! Han syntes at det var noget fis at skulle betale for at møde dem. Det havde jeg så skrevet på en af deres opslag, måske havde de set det og det var så derfor de kom og overraskede mig på den måde. 

Da meet and greet (endelig) var færdig GIK mig og min far hjem imens de kørte i deres sorte store bil med mørkebelagteruder.

Jeg lå i min seng på hotelværelset med min telefon. Der var to rum. Et med dobbeltseng som min far sov i og et med to enkelmansenge som jeg sov i. Jeg fik en snap fra Martinus. 'Må vi komme over? Vi keder os <33' stod der på et føleren selfie. Jeg svarede med en video hvor jeg sagde ja, satte den på loop og sendte. Efter ca. 10 minutter kom de. "Fans," grinede Martinus. Jeg nikkede forstående.


Undskyld for at jeg ikke har opdateret længe! ): Jeg har bare ikke haft nogle ideer og heller ikke tid. Nu hvor det er sommerferie kommer jeg nok til at skrive MEGET mere! :D Adios friends! <3

One More SecondDove le storie prendono vita. Scoprilo ora