Kap. 21 // Nico?

70 10 0
                                    

Marathon 3/8

Jeg skiftede til mit fodboldtøj og lød min knold blive i. Jeg snappede Marcus et sort billedeog tekste 'Vil i med ned og spille bold? <33'. Han svarede hurtigt med et selfie med dobbelthage og teksten 'Har i ikke gæster?(; <3'. Dem skider jeg da på? Jeg skrev bare i "pb" 'Det er bare min fars venner.. <33'. 'Ok, vi kommer over (; <3' svarede han efter 1 min. 'Nejnej, vi kan bare mødes derovre!' skrev jeg med lynfingre. 'Vi kommer over og henter dig, pasta! cx <3' skrev han. Pis!

(Angels fodboldtøj)

Jeg skyndte mig nedenunder sådan at det ikke var min Charlotte der åbnet, eller Elisa for den sags skyld

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg skyndte mig nedenunder sådan at det ikke var min Charlotte der åbnet, eller Elisa for den sags skyld. Det bankede på lige da jeg kom ned af trapperne, Charlotte rejste jeg. "Jeg åbner!" sagde jeg hurtigt og løb derud. Jeg åbnede døren. "Hejsa," sagde jeg hurtigt, tog en boldt, gik ud til dem og lukkede hurtigt døren bag mig inden de nåede at svare igen. "Heej?" sagde Marcus akavet, "hvad handlede det lige om?" fortsatte Martinus. "Ikke noget, skal vi gå ned på boldbanen?" sagde jeg akavet. De nikkede begge og gik derned. 

Da vi kom derned stod Nico, Kasper og Christian dernede. "Jae.. Vi inviterede lige nogle flere," smilede Martinus. "Det er helt okay!" smilede jeg, altså, det var det virkelig. Jeg krammede Nico og hilste på de andre. "Okay, okay, okaaay.. Har dig og Marcus slået op?" spurgte Christian og grinede. "Vi har altså aldrig været sammen!" sagde jeg irriteret. 

Vi fik lavet hold og spillede lidt. Jeg så min far, Charlotte, Molly og Elisa komme. "Fuck," sagde jeg. "Hvad er der?" sagde Martinus og kom hen ved siden af mig. "Ehm.. Nå, men vi ses jeg tror at jeg skal hjem!" sagde jeg og løb mod dem. "Vi kom ellers lige for at se dig spille," smilede Charlotte. Jeg kiggede tilbage og kunne se at de andre kiggede på os. "Neej.. Det blev kedeligt så jeg smuttede, fedt at i kunne komme og hente mig sådan at vi kunne gå HJEM sammen," sagde jeg forpustet. "Det er okay hvis du ikke vil have at vi ser på," sagde min far. "Nejnej, lad os nu bare gå hjem!" smilede jeg og skubbede lidt til min far og Charlotte. Jeg tog Molly og Elisa i armen og begyndte at gå. Min far og Charlotte gik bagved. "Hvem var det du spillede med?" spurgte Molly nysgerrigt. "Nogle venner fra skolen. Nico, Christian og Kasper," sagde jeg og lod Marcus og Martinus ligge. "Der var da fem andre?" sagde Elisa. Jeg rullede øjne af hende, "dem kender jeg ikke, okay?!". Elisa nikkede stille. "Fuck.. Jeg glemte min telefon, bold og drikkedunk! Gå i bare hjem ad jeg henter det lige," sagde jeg og løb tilbage. 

"Hvad er der Angel?" spurgte Nico. "De ville bare havde at jeg kom hjem,"- smilede jeg, -"så det er det jeg gør, går hjem". "Det lignede nu mere at du ville have dem hjem?" sagde Marcus. "Ehm,"- jeg gik hen og tog min drikkedunk og telefon, -"i kommer med bolden imorgen ikke?". Jeg løb hjemad. "ANGEEL?!" råbte Martinus efter mig. Jeg vendte mig om sådan at jeg løb baglæns og vinkede farvel til dem.


TUUUSIND TAK FOR 0,2k! Havde seriøst aldrig troet at det ville ske..! <33

One More SecondWhere stories live. Discover now