Kap. 19 // Opdaget

84 10 0
                                    

Marathon 1/8


Da  jeg endelig var færdig med at rydde op på mit makeupbord, lukkede jeg alle skufferne og vendte mig om. Marcus, og Martinus sad med hver deres telefon og klikkede hurtigt på skærmen. Altså, jeg kan også sige; De sms'ede. "Nååå.. Hvem skriver i så med?" spurgte jeg med en drilsk tone. "Fans," mumlede Martinus koncentrerrede. Jeg fniste og nikkede så. "Om hvad..?" spurgte jeg efter 20 sekunders stilhed. "Dig, nogle havde taget billeder af os da vi sad i flyet, alle spørger om hvem du er og hvor du kommer fra," svarede Martinus. Jeg lavede smalle øjne.

Flashback

Jeg sad imellem Marcus og Martinus. Marcus på min højre og Martinus på min venstre. Jeg kan stadig væk ikke lide at sidde ved vinduet i et fly! Jeg fik øjenkontakt med en pige der stirrede konstant på os. Hun sendte mig et dræberblik og kiggede hen på Marcus. Hun fik et fjernt blik. Uden tvivl.. Hun var M&M'er.

Hun tog sin hånd med sin telefon i, ud over sædet sådan at den hang på en eller anden bestemt måde. Efter 5 sekunder tog hun den til sig. Hun gjorde det samme ca. 6 gange før at hun sendte mig dræberblik og lænede sig tilbage i sædet.

Flashback slut

"Jeg ved hvem der har taget billede! Jeg så hende tage det i flyet. Hun blev ved med at sende mig dræberblikke og tog sin telefon ud over sædet op til 7 gange, hvorfor tænkte jeg ikke over at hun kunne tage billeder. Altså, det var tydeligt at hun var M&M'er, fordi at inden hun så jer, sad hun med en fidget spinner fra mmstore! Hvad svare i dem?" jeg lød sikkert mega nervøs og usikker, men i dont give a f... "Vi siger at du er en af vores gode venner og filmer når vi ikke selv kan," smilede Martinus. Marcus var helt væk og sagde ikke et ord. Jeg kunne se på ham at han lyttede efter, men hans fingre bevægede sig stadig lynhurtigt hen over hans skærm.

Min telefon brumlede og bimlede. "Pis!"- kom det højt fra Marcus, -"de har fundet din insta". Jeg stirrede målløst på Marcus, "mener du det," pep jeg. Jeg tog min telefon op af min lomme. Der var tusinde af notificationer fra instagram om folk der ville sende dm til mig, folk der var begyndt at følge mig, folk der havde kommenteret på mine billeder og folk der havde tagget mig. Jeg var ret tæt på at græde faktisk. "Jeg laver bare en ny instagram.." kom det fra mig. Jeg ændrede hurtigt mit navn fra AngelDuVed til MAndMRecordings. Jeg lavede en ny instagram. Den kaldte jeg EnglenDuAldrig finder. Jeg var hurtig til at gøre den privat da jeg ikke ville have at deres fans skal følge mig i mit privatliv. Marcus og Martinus var de første der spurgte efter om de måtte følge mig. Jeg svarede accepter og postede et profil billede.

(Angels profilbillede)

Billedet var et år gammelt, men jeg ser dog stadig sådan ud? Jeg besluttede mig for at læse nogle dms inde på MAndMRecordings

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Billedet var et år gammelt, men jeg ser dog stadig sådan ud? Jeg besluttede mig for at læse nogle dms inde på MAndMRecordings. Jeg tog en dyb indånding og trykkede ind på "1957 nye anmodninger" eller hvad det nu hedder.


Yaay, marathon! ;3

Grunden til at jeg ikke har postet er pga. at jeg har lavet dette marathon.

One More SecondWhere stories live. Discover now