"Kys Angel på kinden!" - Kap. 7

113 12 1
                                    

Nå.. Akavet.

Sidste time var lige sluttet. Mig og Marcus fulgtes hjem, da Martinus skulle hjem til Kasper. "Vil du med ind?" spurgte Marcus. "Hehe, ja," smilede jeg.

Marcus åbnede hoveddøren for mig som den gentleman han var(hehe.. Not). Vi spillede FIFA, Marcus vandt selvfølgelig, men jeg gamer det jo heller ikke. "Angel?" sagde Marcus pludselig. "Jaer?" svarede jeg sukker sødt. "Hvorfor har du ikke noget tv på dit værelse?" grinede han. "I dont know acually.." sagde jeg med min pro engelske accent. "Må jeg få revence?" smilede jeg. Marcus nikkede og startede en ny kamp. Jeg var hurtig til at vælge hold så for at drille Marcus tog jeg Manchester United og han blev rasende på mig. Vi sad ved siden af hindanden, men fordi at Marcus ville drille mig satte han sig oven op mig. "Woaw.. Din flodhest," sagde jeg og lod som om at jeg blev kvalt. Han grinede. "Jeg flytter mig hvis jeg må være Manchester United," sagde han bestemt. "Så må du jo blive siddende," lo jeg. "Idiot," mumlede han. Marcus flyttede sig fra mig og valgte Real Madrid. Marcus vandt alligevel.. "Ha! Det er kun mig der har held ved at være Manchester United!" sagde kan kækt. Jeg havde været hos ham i godt og vel en time nu. "Skal vi se film?" spurgte jeg, selvom at det ikke rigtig var ment som et spørgsmål. Hehe.. Marcus tog hans MacBook op fra hans taske og loggede sig ind på Netflix. "Vi skal se How I Met your mother!" skreg jeg. "Rolig... og nej," sagde Marcus og lo, "vi skal se... Hmm..Den her!". Marcus pegede på en eller anden film. Ingen af vidste hvad den handlede om. Jeg kan ikke og engang udtale navnet på den med det var i hvertfald en kærligheds komedie.

Da den var slut havde jeg grinede alt min latter ud af mig. Filmen varede lidt over to timer. Klokken var 17.37. Jeg kiggede Marcus ind i hans smukke brune øjne. Hehe, ja ofc jeg havde et crush på dem, jeg har ligesom været deres største fan! Marcus smilede og jeg smilede igen. Døren til Marcus værelse blev åbnet og vores magiske øjeblik stoppede. Martinus kom væltende ind af døren. "Hey Marcus, skal vi tage en ka- ej, hej Angel, jeg vidste ikke at du var her!" smilede han forpustet. Jeg lo, "men det er jeg". "Bliver du og spiser?" spurgte Marcus ivrigt. "Seriøst.. Vidste i ikke at i skal over til os og spise i aften?" lo jeg. Drengene grinede også. Kjell-Erik kom ind på Marcus' værelse og sagde at vi skulle over til os og spise nu!

Faktisk var jeg stadig sur på min far, og ville helt undgå at snakke med ham. Han havde lavet min livret, taco. Btw også drengenes livret. Da vi kom ind af døren jublede drengene, jeg grinede af dem og satte mig, ved siden af mig satte Emma sig. Overfor mig satte Martinus sig, og ved siden af ham satte Marcus sig. Ved siden af Marcus sad Kjell-Erik, ved siden af Emma sad Gerd-Anne og ved siden af Gerd-Anne sad idioten aka min far. Mig og Martinus sad og sparkede til hinanden. Jeg sparkede lidt til hans stol (heldigvis ikke imens at han havde hans taco i hånden) han faldt ned fra stolen og landede lige på røven. Mig, Marcus, Martinus og Emma var flade af grin. Kjell-Erik tog fat i Martinus og sagde at han skulle opføre sig ordenligt.

Da vi var færdige med at spise gik vi op på mit værelse, og med vi mener jeg mig, Marcus og Martinus. "Skal vi lege s, p eller k?" spurgte Marcus. Mig og Martinus nikkede på samme tid og grinede lidt af det. "Okay, s, p eller k Martinus?" sagde Marcus. "K," smilede Martinus lumsk. "Okaay.. Kys Angel på kinden," smilede han lumsk. "Vent!" sagde jeg. Jeg løb ned i køkkenet og hentede en plastikpose og gik op på mit værelse igen. Jeg satte plastikposen for min kind, "sådan," grinede jeg. Martinus kyssede plastikposen der var på min kind, men jeg kunne alligevel mærke hans varme ånde igennem den."Bare rolig, der er ikke noget imellem os," grinede jeg.

Okaay! Dette kapitel var ret kort, sorry. Jeg vil lave spam dag idag, med nogle korte kapitler. Tror i at Angel kunne finde på at blive kærester med en af hendes store idoler? Hvis hun kunne hvem tror i så?

One More SecondWhere stories live. Discover now