Det nye værelse - Kap 4.

130 11 0
                                    

Det sagde jeg dog bare ikke. Jeg ville ikke blære mig så derfor begyndte jeg at snakke om det hus der var til salg på deres vej. "Nå, hvem boede der så før?" spurgte jeg. "Boede hvor.. Nåår! Det gjorde en fra vores klasse der hed Phillip men de flyttede til Oslo. Vi var ikke så gode venner med ham så det rør os ikke så meget.." sagde Marcus og smilede. Jeg lo. "Hvad snakker i om?" spurgte Martinus irriteret. "Jeg skal flytte ind på jeres vej!" sagde jeg glad! "Men jeg syntes altså også at det er lidt underligt fordi at for 2 dage siden fangirlede jeg totalt over jer, men nu hvor jeg "kender" jer personligt så er det ikke så slemt mere?". Marcus og Martinus lo og jeg smilede. "Sådan er det ofte, det ville også være mærkeligt hvis vores gode veninde ville have selfies og autografer" lo Martinus. Gode veninde! OMG!! Er jeg deres gode veninde?! Jeg smilede over hele ansigtet. "Jeg skal vist snart hjem, vi ses en eller anden dag" sagde jeg glad. Marcus nikkede og Martinus svarede: "Ses!". Jeg løb hen til min far. "Skal vi tage hjem til hotellet?" Spurgte jeg, "hmm.." svarede min far.
{En måned efter}
Jeg løftede slæbene min sidste flyttekasse ud i bilen. Flyttemændene havde tage alle vores møbler, det var rart fordi at så skulle vi ikke gøre det.
Mig og min far kørte i vores egen bil med en del af flyttekasserne. Vi skulle køre i 17 timer, så jeg lagde mig til at sove.
Min far vækkede mig og sagde at vi skulle have mad da klokken var 20.15. Jeg spiste en hotdog og drak en aloe vera Golden kiwi. Vi kørte videre mod Norge og jeg faldt self i søvn!
"Angel! Søde, vi er her nu. Skal du vælge værelse først?" sagde min far lavt. Nårh ja BTW! Jeg har ikke fået fortalt at vi har fået revet det hus ned der var der før og fået bygget et nyt!
Det var bygget med mørke mursten og en masse vinduer ud mod vandet. Det var to etagershus med altan. JEG ELSKER DET!! Jeg ledte efter værelset med altanen og fandt det ret nemt. Det var stort med et indhak i væggen og eget toilet. I indhakket skulle mit tøjstativ stå! Jeg løb ned til flyttebilen og bad to af flyttemændene om at hjælpe med mine møbler. Efter 1 time stod alle mine møbler ude foran mit værelse. Jeg kiggede på mit værelse og fik tegnet hvordan det skulle se ud i mit hoved. Min seng stod ved siden af altandøren og mit makeup bord stod ved siden af indhakket. I indhakket stod mit tøjstativ. Mit skrivebord stod på den anden side af altandøren. Der stod en skammel ved mit makeup bord og en sort kontorstol. Jeg fik hentet mine flyttekasser og begyndte at pakke dem ud. Alt min tøj kunnet ikke være på mit tøjstativ så jeg lod resten ligge i en flyttekasse og gik ned til mig far og sagde: "Alt mit tøj kan ikke være på mit tøjstativ, må jeg få en kommode til resten?". "Ja da søde!" smilede min far. Jeg var ret forkælet. Det har i nok også lagt mærke til. Nå, men klokken var 00.26 og jeg var ikke færdig med at indrette endnu, men jeg var heller ikke træt. Vi boede i nummer 3 så Marcus og Martinus var faktisk vores nabo'er! Deres hus var hvidt, stort og flot. De havde en kæmpe have! De levede sikkert mega luksus! Jeg kunne ikke vente med at hilse på dem. Mig og Thilde havde mistet vores flammer på snap. Jeg snappede hende et selfie med trist fjæs og teksten 'Thilde-mås.. Savner dig!<3'. Hun vidste ikke noget om hvor i Norge jeg var flyttet hen. Det var vel også fint! Hun svarede med et billede af hendes hund Atlas (det var en Golden retriever) og teksten 'Miss U 2! Hvornår kan jeg komme og besøge dig! Her er så tomt uden dig <33 ):'. Det havde jeg ikke tænkt over.. Besøgelse! Jeg gik ud på badeværelset og satte mine shampoo'er ind i bruseren. Jeg åbnede en af de sidste flyttekasser, i den lå mine barndomsminder. Jeg kiggede på et billede af mig og min mor fra den sommer vi var i Italien. En tåre trillede ned af min kind, jeg tørrede den væk med mit ærme og pakkede resten ud. I bunden af flyttekassen lå der en sort ret lang hylde. Der plejede nogle af mine billeder og et par planter at stå.

Fra min altan kunnet jeg se ind på Marcus' eller Martinus' værelse. Der var 3 plakater af en eller anden fodbold spiller. Det så hyggeligt ud. Marcus eller Martinus lå og sov med ryggen til. Cuute! Hylden lagde jeg på mit skrivebord og billederne lagde jeg tilbage i kassen. Jeg var efterhånden blevet træt så jeg åbnet flyttekassen hvor der stod 'dyne og pude' på. Jeg tog det og kastet mig ned i sengen. Jeg trak dynen op over mine øre og faldt i søvn.

Jeg vågnede næste morgen klokken 11.14. Marcus eller Martinus var ikke inde på sit værelse mere. Jeg satte mig op og kiggede på resten af flyttekasserne. Jeg havde intet overskud, men alligevel rejste jeg mig fra sengen og begyndte at sætte mit makeup hen på mit makeup bord og lægge noget i skuffen. Efter 15 min. var jeg færdig med det. Jeg åbnet en anden flyttekasse, i den lå alt mit elektronik. Ikke min telefon, men alt det andet. Og mine Marcus og Martinus plakater. Min macbook lagde jeg hen på mit skrivebord. Min forlængerledning satte jeg i stikket ved siden af min seng og satte min telefonoplader til forlængerledningen. Jeg havde kun en flyttekasse tilbage. I den lå der to poser. I den ene pose lå der en kaktus pakket ind i bobleplast og i den anden pose lå der en aloeveraplante som også var pakket ind i bobleplast. Jeg satte kaktusen hen på mit skrivebord og aloeveraplanten skulle stå på min hylde, men den havde jeg ikke fået sat op endnu. Derefter tog jeg min computer oplader og satte den i stikket under mit skrivebord. Jeg kiggede hen på plakaterne. Skulle jeg sætte dem op? Ja, det skulle jeg altså..! En af plakaterne satte jeg over mit skrive bord. En anden over min seng, og den sidste inde i indhakket over mit tøjstativ. to af plakaterne var nogle jeg selv havde designet og fået lavet på internettet. Den tredje var fra mmstore. Jeg var ret tilfreds med mit værelse, men jeg manglede bare den kommode!

Vi havde været i ikea og fået købt en kommode. Jeg var igang med at lægge mit undertøj ned i den nederste skuffe. Mine øjne kørte forbi Mit altan vindue og jeg så at Martinus stod og kiggede på mig..

UNDSKYLD FOR IKKE AT HA' POSTET!! Har bare ikke haft tid. Vil gerne begynde at gøre kapitlerne bedere og længere. Jeg kommer måske til at poste noget mere her i ferien. Håber stadig at i vil følge med!! <33

One More SecondWhere stories live. Discover now