Kap. 31 // Tøsetur del 1

87 11 0
                                    

Det var søndag og  mig og Emilia ud at shoppe i Oslo. Jeg glædet mig! Vi havde aftalt at mødes på Joe and the juice. Det minder mig om dengang Marcus bad om min snap. Dengang jeg stadig var fan. Dengang mig og Marie-Mathilde var venner. Det skal lige siges at vi ikke har kontakt mere. Dengang alting var godt. Men nu er mit liv lort og alt er kaos. Jeg kæmper stadig med hate. Jeg har endda fået øgenavnet golddigger-dullen! Men i dont care! Jeg holder stadig ud. Der har kun været 5-6 aftner hvor jeg har grædt mig selv i søvn, men ellers ikke andet.

Jeg tog min lyserøde tynde strik-trøje på og løb stresset nedenunder.

(Angels outfit)

Da jeg kom ned på Joe and the juice sad Emilia der allerede

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Da jeg kom ned på Joe and the juice sad Emilia der allerede. Bare ikke alene. Hva' fuck laver Marcus her?! Var han ikke i La. "Hej.." mumlede jeg irriteret og satte mig ved siden af Emilia. Hun smilede men det falmede hurtigt da hun så de blikke vi (mig og Marcus) sendte hindanden. "Ehm.. Hvad sker der her?"- spurgte hun forvirret og kiggede skiftevis på mig og Marcus, -"Martinus sagde at i var blevet gode venner igen?". Jeg grinede hånligt, "venner.. Haha". Jeg var flabet lige nu. Men seriøst.. Så render jeg og tror at mig og Emilia skal have en volderen hyggelig tur også kommer Marcus fucking Gunnarsen og ødelægger det hele! "Skulle du ikke være i La?" spurgte jeg ham og prøvede at lyde på ligeglad som muligt, men ærligt ville jeg gerne vide hvorfor han var kommet hjem. "Mig og Martinus kunne ikke enes,"- mumlede han, -"men jeg må hellere gå". "Det var også på tide!" sagde jeg irriteret og sendte ham et dræberblik, han med det samme gengældte.

Vi gik lidt rundt inde i en supreme butik der netop lige var åbnet. Jeg fandt en hvis t-shirt med supreme logoet på, men det var bare med sådan en mørketurkisgrøn baggrundsfarve istedet på rød. Jeg kiggede på prisen. Uff.. Den var dyr, men penge var til for at blive brugt! Haha. Jeg hapsede den og gik hurtigt han til kassen sådan at jeg ikke fik øje på alt muligt andet fedt også endte det med at jeg købte hele butikken. Nej.. Det måtte jo ikke ske vel?

Okaay.. Faktisk var dette kapitel ikke færdig skrevet men jeg følte for at lægge det op da jeg vil sige noget vigtigt:

TUSIND FUBKING TAK FOR 0,1k VOTES! <33

Jeg har netop lige nu lagt mærke til det og jeg er SÅ taknemlig! Tusind tak! (:

One More SecondWhere stories live. Discover now