35

7.4K 387 192
                                    

Kadırgalı [35]

🔥

Veryansın ettiren geceler, katran karası siyahını gökyüzüne yaymış üzerini örtüyordu.Gökyüzünde tek tük görünen yıldızlar geceye küçük bir ışık, hayallere küçük bir darbeydi.Hafif esen rüzgar tene değdikçe vücuda küçük bir titreşim salıyordu ama hissetmediği için umursamıyordu.

Elindeki çay bardağını tabağına bırakıp, elini balkondan ileriye uzatarak rüzgara tenini okşattı.Bu darbeyle kaşınan eli hoşuna gitmiş, dudakları yukarıya kıvrılmıştı.Derin bir nefes aldı.Uzattığı elini geri çekip, yerine oturdu.Gece yarısı olmak üzereydi.Osman uyuduktan sonra biraz hava almak için evlerinin arka balkonuna çıkmış, gökyüzüne takılı kalmıştı.

Havası güzeldi.

Nisanın ikinci haftasına girmişler ve yağmur ayının ortasına gelmişlerdi.Buna nazaran havası sıcaklığını koruyor üşütmüyordu.Rüzgarın buğulu sesini duyan kulakları, bu sese bayram ediyordu.Rüzgar olmak isterdi aslında herkese esip geçmek için.Kendisinde olmayan bir özellikti bu ne yazık ki.

İçlice bir nefesi daha dudakları arasından dışarıya saldığında yanındaki cep telefonun mesaj sesi ile doğruldu.Telefonu alıp, gelen mesajı açtı.

Gönderen:053760765**

Uyudun mu?

Buda kimdi?Atışını saniyede artıran kalbi ile yutkundu.Gözleri gelen numaradaydı.Bu saatte kim olabilirdi ki Melek'e böyle bir mesaj atacaktı.Beklemeden yazdı.

Gönderilen:053760765**

Kimsiniz?

Birkaç dakika boyunca mesaj gelmesini bekledi.Belkide bir yanlışlık olmuştu.Eve girmek için ayağa kalkacağı sırada tekrar öten telefonu ile yerine oturdu ve hızla mesajı açtı.

Gönderen:053760765**

M.Mirza.

İşte buna şaşırmıştı.Bu adam neden iki hafta sonra mesaj atma gereği duymuştu ki şimdi.Melek'ten telefon numarasını istemiş, o da vermişti fakat iki hafta boyunca arayıp sormadığı için Melek'te olumsuz olduğu kanısına varmıştı.

Gönderilen:053760765**

Efendim Mirza Bey?

Bu sefer fazla beklemeden cevap gelmişti.

Gönderen:053760765**

Efendim mi?

Bu nasıl bir soruydu böyle?Kafasını iki yanına sallarken cevabını yazdı.

Gönderilen:053760765**

Evet.

Gönderen:053760765**

Sence ne için sana yazmış olabilirim?Her neyse ne yapıyorsun, nasılsın?

Git gide soğuyan hava ile üşüdüğünü hisseden Melek, telefonunu eşofmanının cebine koyup çay bardağını aldığı gibi içeriye girdi.Telefonunu yatağının üzerine koydu ve cevap vermeden önce mutfağa çay bardağını koymaya gitti.Gelirken Osman'ın odasına girip kardeşini kontrol ettikten sonra tekrar kendi odasına girip hızla yorganının içine girdi.Soğuktan geldiği için içini titreten sıcağa sokuldu.Telefonuna uzanıp eline aldı.Cevap vermek için girecekken üç mesaj simgesini görmesi ile oraya tıkladı.

Gönderen:053760765**

Orda mısın?

Gönderen:053760765**

KADIRGALIWhere stories live. Discover now