41-Part 1

7K 342 110
                                    




Tüm yayınlayamadığım için ikiye böldüm.Part1 ve Part 2❤

(Bölüm sonunda size bazı sorular sordum hepsini cevaplarsanız çok mutlu olurum.Bu bölümü usul usul okuyun aralarda bol bol yorum ve satır arası yorum istiyorum sizlerden.Burada uzun tutmayı çok sevmiyorumm aşağıda görüşelim.)

Yine özel olarak bu bölüm karakterlerin ağızlarından olacaktır.Şimdi Kadırgalı'nın en uzuuun bölümü ile sizlere keyifli okumalar...






🔫

Benim hayatımı yazan, birde onu okuyanlar varmış.Hepinize selam olsun...

Kadırgalı Ali



3 A Y S O N R A

İz'aç.

Canıma izafeydi.Bir yelkenlinin üstünde dev dalgalara karşı göğüs geren bir adamdım.Su yüzüme çarptıkça, boğmak yerine ayıltırdı.Kafamın içinde tilkiler yaşatıyordum.İster istemez kuyrukları birbirine sürtüyor, çakışıyordu.Bazı günler uyutuyordum, bazı geceler ayağa dikiyordum.Koşulsuz itaat beynimdeydi.

Keskin bir bıçak gırtlağıma basıyor ama kan çıkmıyordu.Acısamda alışmıştım.Bıçak kalbimi nişan aldığında tam ortasından saplamıştı ama yine de yerinden söküp atamamıştı.Canımı alamamıştı.

Geçmişime dönüp baktığımda hep bir of çeker içimi dağlatırım.Bazen olur dönmekte isterdim.Gençlik bu insanın elinden hızla yitip giden sevgilisi gibi.Değerini bilmek lazımdı.Bilememiştik...

Kavgadan, gürültüden, geçim sıkıntısından başka bir şey ile geçmemişti.Ben yaşamsızlığa mahkum edilmiştim.Hayatın en başında darbeyi babasından yiyen biri olarak, kendimi bu konuda diğer insanlardan ayırırdım.

İnsan babasına güvenirdi değil mi?Sırtımı yasladığım dağım derdi.Ben çok güvendiğimden sanırım en büyük kazığıda ondan yemiştim.Kimseye ama kimseye sonsuz bir güven duymayacaksınız. Babana bile duymuyorsan bu hayatta zaten kimseyede duyamazsın.Nokta.

Yine sancılı bir geceden sonra güne yanımda karımla uyanmak, alnının ortasına doğrultulmuş mermiden sağ çıkmak kadar güzel bir histi.Bu hayattaki en büyük şansım onun gibi birini bulmaktı.Göğsümü delip geçen bir aşk vardı, yanımda uyuyan.

Bacağımın üzerine attığı bacağını kaldırıp kendi bacağının üzerine bıraktım.Evlendikten sonra baya bir kilo almıştı benim her şeyim.Bu sefer ben uyuşan bacağımı yan dönüp onun üzerine attım.Ağırlığı anında hissetti ve mırıldanarak bacağımı itelemeye başladı.Onun bu haline güldüm.Kendisine yatarken bazı zamanlar dışında sarılmasını, el kol atılmasını sevmiyordu ama kendisi bana bunun tam aksini yapıyordu.Güya evlenmeden önceki hayallerimizde her gece sarılarak uyumak ve niceleri vardı...

Elimi göbeğinin içine soktum, göğüslerine kadar çıkardım.Hafif kımıldansada istifini bozmadı. Yine sütyeni yoktu üzerinde, yatarken rahat edemediği için çıkartıyordu.Bu tabi ki benim işime geliyordu.Göğsünü hafiften gıdıklamaya başladığımda mırıldandı.Durmadım, devam ettim ve evet beklediğim tepki gelmişti.Göğüs ucunu hafif sıkıp bıraktığımda anında gözlerini açtı.

KADIRGALIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin