44

7.1K 397 193
                                    


Kadırgalı[44]

Vardela.

Bacaklarına dolanan şerit, kıvrımlarına sokuşturduğu veryansının ahını alan bir hayaletti.Bir kız çocuğunun hayallerine sokulan bıçağın kını kadar kanlı ve kirli.

Gözleri ayın ışığına vurulmuş, şeytani bir haz ile parlıyordu karşısındaki adamın.

Üzerine doğru eğildi."Asıl senin ne işin var bu saatte benim sözlüm olacak kızın evinde."dedi her bir kelimenin üzerine basarak.

"Bana bak,"dedi sakin olmalıydı, dişlerini sıktı,"Sana dünde söyledim, önce o sesinin ayarına dikkat et."

"Melek'in çevresinden ayrılmıyorsun anlamıyor muyum sanıyorsun, sesimi çıkarmadım ama yeter buraya kadar!"

Melek bir adım öne çıktı, kaşlarını çattı."Sen nasıl konuşuyorsun öyle Mirza, söylediklerine dikkat et,"dedi.

"Ulan sana sabretmeye çalışan şu kafamı siksinler."Mirza'yı göğsünden sertçe  itekleyip kafasını suratının ortasına gömdü.Melek çığlık atarak elini ağzına kapattı.Yüzüne yediği darbe ile yere düşen Mirza, elini burnuna götütüp kanayıp kanamadığına baktı.Parmak uçlarına bulaşan kırmızı lekeyi görünce "Amına koyduğumun iti,"diyerek ayağa fırlayı Ali'ye doğru bir yumruk salladı.

Ali kafasını yana çekmesiyle yumruktan kaçtı, Mirza'nın salladığı elini tutup arkasına büktü."Senin gibi herife kız yok ulan."deyip sırtına tekme attı.Bir kaç metre ileriye savrulan Mirza, "Sen kimsin puşt, sen kimsinde karışıyorsun."Düştüğü yerden kalkıp, Ali'ye doğru koştu.Ali tekrar bir yumruk salladığında bu sefer bu darbeden kurtulan Mirza Ali'nin çenesine sert bir yumruk geçirdi.

"Durun, lütfen yapmayın!"

Melek ikisinin arasına girmek istesede bu mümkün değildi, sesini duymuyorlardı bile.Yavaş yavaş , seslere çıkan mahalleli etrafta toplanmaya başlamıştı.Ne yapacağını düşünürken evin içine doğru koştu, odasına girip hızla telefonunu eline aldı.

Kavga artık dışarıya taşmıştı.İkisi birlikte yere düşmüş yuvarlana yuvarlana bir o üstte, bir diğeri birbilerine vurmaya devam ediyordu."Seni iliğine katar sikerim oğlum,"dedi Ali bir yumruk daha atarken."Sen kimle uğraşıyorsun."

Mirza,"Bundan sonra Melek'in yanında görmeyeceğim seni pezevenk."dedi üste çıkıp yakalarından kavrarken.

"Oğlum sen kimsin amına koyduğum kimsin!"

"Melek'in aklını karşıtırmana izin vermem!"

"O kız benden akıllı yarram, düşünme sen bunları."Ali, Mirza'yı üzerinden sertçe yere fırlattı.

"Melek benim, sadece benim!"Mirza'nın deli gibi bağırması ile ayağa kalktı üst üstte karnına tekme atmaya başladı."Beynini sikerim lan senin."Mirza bir taraftan ayağa kalkmaya çalışsada bir taraftanda yediği darbeler ile kesilen nefesini almaya çalışıyordu.

"Ali! Dur artık."Melek'in kolundan çekmesi ile bir adım geriledi kolunu elinden sertçe çektirdi."Sen karışma."diye bağırdı,"Bu it her şeyi hakediyor.O kim lan!"dedi güldü,"O kim kızım!"

KADIRGALITempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang