Laatste A/N

2.7K 195 210
                                    

Wauw... oké, dat was het dan.

Ik wil jullie allemaal, elke lezer, zo erg bedanken voor alles. Het feit dat jullie de moeite hebben genomen om 98 hoofdstukken aan mijn woorden te lezen, verwarmt mijn hart gewoon. Jullie hebben me zoveel zelfvertrouwen in mijn schrijven gegeven, en elk kleine berichtje deed mijn hart een slag over slaan. Dit boek heeft inmiddels al 110k lezers: ik had werkelijk nooit gedacht dat dit zou gebeuren, dat zoveel van jullie Mia's verhaal zouden volgen tot het einde.

En ja, dit is het definitieve einde van haar verhaal.

Ik zal geen vervolg maken.

Voordat je in capslock een doodsbedreiging naar mij toe gaat sturen: geen zorgen, ik zal hopelijk nog tientallen verhalen maken hier op Wattpad. Mia's verhaal ligt gewoon te ver in de toekomst. De generatie van Noah leeft rond 2040, dus dat vind ik onrealistisch. Daarbij wil ik graag andere uitdagingen zoeken. Ik heb veel andere ideeën voor boeken in andere genres, zoals fantasie, scifi, tienerficties en zelfs horror. Betekent dit dat ik nooit meer een fanfictie zal schrijven? Misschien; misschien niet - op dit moment heb ik geen ideeën voor fanficties, maar er bestaat een kans dat die nog zullen komen.

Hier zijn een paar dingen waar ik op dit moment aan werk :)

Ik schrijf een fantasieboek genaamd Atlantis, die al op mijn profiel staat. Ook ben ik bezig met een tweede fantasieboek (deze zal hopelijk binnenkort op mijn profiel staan), een tienerfictie en dacht ik dat het voor sommigen misschien wel leuk zou zijn als ik een boek over schrijftips maak (als jullie dat graag willen, doe ik het met liefde). Ik heb ook al een paar hoofdstukken van The Last Slytherin naar het engels vertaald, maar ik weet niet of ik daar mee door ga, aangezien ik het boek eigenlijk wil afsluiten. O, ja, en ik maak ook geregeld covers :)

Nogmaals zo erg bedankt voor al jullie steun!

Liefs,
LunaLovegoooood

♡♡♡





The Last SlytherinWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu