•24•

5.2K 209 0
                                    

Nevěděla jsem, co mám dělat, tak jsem si pustila televizi a začala se dívat na nějaký film. Popravdě to byla taková nuda, až jsem si vytáhla mobil a stáhla si nějaké knížky a začala je číst.

Bylo 18:40 a to čtení mě už taky nebavilo, když v tom někdo zazvonil.
Když jsem otevřela, tak se dovnitř hned nahrnula Lora s Chloe.
,,Co ... Tady děláte." nechápavě jsem se na ně podívala. ,,Co myslíš? je sobota, takže to půjdeme pořádně rozjet a ty jdeš s námi." vše vysvětlila Lora a smála se. ,,Ne, já říkala, že nechci." protestovala jsem. Chloe si založila ruce na hrudi a propalovala mě pohledem. ,,Ale půjdeš, protože nás máš moc ráda a nenecháš nás tam jít bez tebe."
,,No dobře, ale jen na chvilku. Víte, že to vážně nemusím." protočila jsem očima a holky mě už strkaly nahoru do pokoje.

,,Takže se podíváme, co tu máš." řekla Lora a Chloe už šmejdila ve skříni.
Chvíli se tam přehrabovaly, ale nakonec vytáhly pár věcí, které jsem si měla obléct a ony mi to měly odsouhlasit. Vytáhly snad troje šaty, ale já žádné nechtěla. ,,Holky, už si nebudu brát šaty. Něco jiného vyberte." protočila jsem očima a posadila se na postel. ,,Proč ne?" optala se mě Chloe. ,,Chci něco jednoduššího." mykla jsem rameny a lehla si na postel.
Po 10 minutách mi ukázaly něco, co jsem si vybrala. Modré jeany, černé tílko a koženou bundu. ,,Kočka z tebe." zazubila se Chloe. ,,Děkuji, tak pojďme." usmála jsem se a konečně jsme opustily pokoj.

***

,,Wow." řekly jsme naráz, když jsme byly před barákem. ,,Jako vždy tu mají živo." uchechtla jsem se a šly jsme dovnitř. Hudba byla nahlas, všude byli tancující studenti anebo už opilí.
Když jsme se tama prodíraly, tak jsem tam zahlédla i bráchu, jak tam flirtoval s nějakou blondýnou. Bože, byla zmalovaná jak štětka. Brácha má tak špatný vkus, že to není možné. Takže jsem se radši podívala jinde. ,,Nik, jdeš si dát pití?" zeptaly se mě holky. ,,Jasně, ale alkohol nechci, dnes nemám chuť." řekla jsem a šla za nimi. Nechápavě se na mě dívaly. ,,Musíš, no tak, jen trošku." prosebně se na mě podívala Chloe. Zakroutila jsem hlavou a šla k baru.

Podívala jsem se a toho kluka za barem jsem už někde viděla. Zřejmě tu byl i posledně. ,,Dvakrát dvojitou a.." nedořekla Lora a já navázala. ,,Dám si vodu." řekla jsem, on se uchechtl, kývl a šel to připravit. ,,Holka, ty jsi strašná." řekla Lora a protočila očima. Jen co to donesl, holky to hned vypily. ,,Pojď tancovat." zazubila se Chloe a táhla mě na parket.

Po nějaké době jsem ztratila Loru a Chloe tam s nějakým klukem flirtovala. Samozřejmě, že už byly trochu připité, ale pořád se bavily.
Já jsem zůstala na parketu, tančila jsem a potichu si zpívala. Bylo to uvolňující. Jenže jsem měla žízeň, tak jsem se otočila a chtěla se jít napít, ale to bych nebyla já, kdyby sem do někoho nenarazila. ,,Promiň, já nechtěla." řekla jsem a musela jsem zvednout hlavu, abych viděla, kdo to byl. Usmála jsem se, když to byl Ben. Držel mě abych nespadla. ,,To neva, princezno." řekl mi do ucha, abych slyšela přes hudbu. Začervenala jsem se kvůli tomu oslovení a uvědomila si, že se ho pořád držím. ,,Kampak jdeš?" zeptal se a já se odtáhla. ,,Jdu se napít." řekla jsem a obešla ho.

Opravdu jsem měla velkou žízeň, tak jsem vypila celou sklenku a zůstala jsem sedět. Porozhlédla jsem se po místnosti a všimla si, že Chloe už tam s tím klukem není, Lora se tu někde mihla s nějakým klukem, Brian taky s tou blondýnou zmizel a já asi tušila, kde. Nakonec jsem zahlédla i Dylana. Už mě to tu nějak přestalo bavit, ale holky říkaly, že si mám taky užívat a ne být zalezlá v pokoji.

Od posledně si nepamatuju, kde jsou záchody, tak jsem je šla hledat. Prodrala jsem se davem a šla je hledat. Zkusila jsem jít po schodech nahoru, a když jsem procházela chodbou, tak jsem slyšela vzdychání a různé zvuky z pokojů.
Kdybych mohla, tak se vsadím, že Brian je tady někde a Chloe je taky toho schopná. Nakonec jsem ty záchody našla na konci chodby. Když jsem se podívala na sebe do zrcadla, tak jsem si řekla, jak jsem v tomhle mohla někde jít? No jo, stejně jsem to odsouhlasila, takže je to jedno.
Vyšla jsem na chodbu a řekla jsem si, že se půjdu provětrat ven, protože tu je vydýchaný vzduch.

,,Díky bohu, čerstvý vzduch." řekla jsem si a sedla si na lavičku. Zhluboka jsem se nadechla a byla ráda, že trochu fouká vítr. Bylo ticho, klid a příjemně. Tak jsem jen zavřela oči a užívala si to. ,,A zase jsi tady sama." trhla jsem sebou, když někdo vedle mě promluvil. ,,Promiň, nechtěl jsem tě vylekat." omluvil se a přisedl si ke mně. ,,Dobrý, jak to, že ty nejsi vevnitř?" zeptala jsem se toho zelenookého kluka. ,,No, je tam moc lidí. A navíc jsem si všiml, že jsi někam zmizela." mrkl na mě Ben a ukázal jeho bílé zuby.

Zase ten jeho úsměv... Nik, hlavně v klidu. Nikoho si nechceš připustit k tělu, i když to je tak pěkný, svalnatý kluk jako je Ben... a s pěkným autem.
Zřejmě jsem trochu vypadla z reality... opět.
,,Co je? Proč se tak na mě díváš?" zeptala jsem se, když se na mě díval. ,,Protože jsi krásná, princezno." řekl a pohladil mě po tváři. Bože, tak teď jsem červená jak rajče stoprocentně. Doprdele, proč mi to dělá...
,,No.. Hmm... já..." nedokázala jsem smysluplně odpovědět. Nik, vzpamatuj se ano? Prostě ti řekl jen, že jsi krásná, to nic není...
,,Nějak jsi ztratila řeč." usmál se Ben.
Zkousla jsem si spodní ret a přemýšlela, co mám doprdele odpovědět.
,,No... já... nevím, co říct." řekla jsem opatrně a on se jen zasmál.

,,Nik, proč nikoho nechceš?" zeptal se mě a já se zarazila.
,,Nechci se o tom bavit." odpověděla jsem a sklopila zrak. ,,Nechtěl jsem promiň, jen mě to zajímalo." řekl potichu. Chtěla jsem nějak změnit téma, tak jsem řekla nejpitomější věc, co mě první napadla. ,,A nenechal jsi na párty nějakou holku samotnou?"

,,Ne, to bych neudělal, ale rád trávím čas s tebou, takže bych ji klidně opustil." řekl a uchechtl se. ,,To není pěkné." zasmála jsem se a Ben taky. Chvíli jsme si povídali a dovnitř se mi moc nechtělo, protože už tam bylo vážně moc lidí a nedalo by se tam hnout.
,,Vlastně jsi mi neřekl, jestli nemáš nějakou holku anebo jestli se ti nějaká holka nelíbí." nadzvedl a jsem obočí a usmála se. ,,Nemám, ale... jedna se mi líbí. Je taková krásná, hodná a milá, ale zřejmě o mě nemá zájem." uchechtl se Ben. ,,Jak víš, že nemá? Ptal ses jí? Dal jsi ji to najevo? Vlastně, kdo by o tebe neměl zájem..."
ráda jsem pomáhala někomu se vztahy. ,,Najevo se dát snažím, zřejmě to nepomáhá." zapřemýšlel se. ,,Tak to zkus nějak jinak." odpověděla jsem a otočila jsem hlavu tak, abych mu viděla do očí.

,,Tak jo, zkusím." řekl, přiblížil se a začal mě líbat. Nejdříve jsem byla ztuhlá, ale potom jsem z ničeho nic začala spolupracovat. Ben byl ale opatrný a jemný. Rukama si mě přitáhl blíž a já mu zajela rukama do vlasů. Odtáhla jsem se od sebe kvůli vzduchu a já se chytla za pusu a otočila jsem hlavu.
Nik, tohle není držet se zpátky. Na tohle sis měla dát bacha... ale bylo to úžasné.
Ne, ne, ne, bože, co budu dělat...

Když jsem se zpátky otočila na Bena, tak jsem viděla, jak tady běží Dylan a než jsem se nadála, tak vytáhl Bena na nohy a dal mu pěstí do obličeje.
On se zapotácel a setřel si krev ze rtu.
Dylan mu dal další a další. Nakonec se Ben naštval a začali se tam mlátit navzájem.
A já jsem tam stála jak solný sloup a dívala se. Byla jsem v šoku, protože to bylo kvůli mně. Nakonec jsem se vzpamatovala...
Ben dal zrovna pěstí do obličeje Dylanovi a ten spadl na zem. Rychle se zvedl, něco si řekl a pustil se do Bena.

,,Dost, přestaňte. No tak, běžte od sebe pryč." křikla jsem po nich, ale asi mě neslyšeli. Benovi tekla krev ze rtu a měl modřinu pod okem, Dylanovi zase tekla krev z nosu a měl modřinu na tváři.
,,Dylane přestaň!" zakřičela jsem, ale opět nic. Tak jsem se k nim vykročila a snažila se je od sebe odtrhnout. ,,Dylane přestaň, chováš se jak malý." křikla jsem, ale místo toho jsem dostala od něho ránu loktem do nosu a spadla jsem na zem. Chytla jsem se za nos, ze kterého mi tekla krev. 

Je to jen hra✔️Where stories live. Discover now