•30•

5K 202 3
                                    

Vůbec jsem neměla tušení, kam jedeme a po celou dobu jízdy jsme oba mlčeli. Když jsem se opatrně na něj podívala, tak vypadal, jako by nad něčím přemýšlel. Trochu se mračil, ale když si všiml, že ho pozoruji, tak se jen usmál.
,,Kam to vlastně jedeme?" zeptala jsem se ho, protože už jsem to nemohla vydržet. Nic neodpovídal a mě to strašně znervózňovalo. Už jsem chtěla něco říct, když v tom jsme zastavili.

,,Jsme tady," řekl a přišel mi otevřít dveře. Vystoupila jsem, ale když jsem viděla, že jsme u lesa, tak jsem strnula hrůzou. Vzpomněla jsem si totiž na ten večer, kdy se to stalo, ta moje noční můra. S hrůzou jsem se pořád dívala na ten les a bála se, co se stane.
,,Pojď, něco ti ukážu," řekl Dylan a usmál se. Já jsem se ale nedokázala hnout z místa. Dylan, jako by vytušil, že se bojím a začal mě uklidňovat.
,,Neboj, jsem tu s tebou," řekl a lehce mě vzal za ruku. V tu chvíli mi to bylo jedno, protože jsem se bála. Chytla jsem se ho pevně za ruku a nechala se vést. Vždy jsem sebou cukla, když zapraskala větvička, nebo když jsem uslyšela neznámý zvuk.

,,Teď nejsi taková drsná jako ve škole," uchechtl se a já se při dalším zvuku víc přitáhla k němu. Prošli jsme les a vyšli na malou mýtinku s malou propastí.
Byl to úžasný výhled a s tou propastí to vypadalo tajemně. Pustila jsem se Dylana a šla blíž k té černé propasti.
,,Wow," řekla jsem si potichu a podívala se na zapadající slunce.
,,Líbí?" řekl vedle mě a já se na něj otočila. ,,Nádherné. Jak si to našel?" zeptala jsem se ho.
,,Tady jezdím, když si potřebuji pročistit hlavu, utéct z reality, nebo když mám fakt špatnou náladu," řekl a zahleděl se do dáli.
,,Ty a špatná nálada jo?" uchechtla jsem se a podívala jsem se do jeho očí.
,,Jasně hlavně, když mě sere jedna holka. Která je drsná a sexy, ale když ji někdo vezme do lesa, tak se drží jako klíště," zazubil se na mě a já se musela zamračit kvůli tomu, co řekl.
,,Já tě seru? To ty mě," řekla jsem vyčítavým tónem. ,,Jasně, a slunce je modré," uchechtl se.

Seděli jsme na zemi, dívali se na západ slunce a povídali si.
Přísahám, že v tu dobu mi s ním bylo úžasně. Byl normální, nechoval se jako egoista a namachrovaný blbec. Bavili jsme se vážně o všem tedy skoro o všem.

,,Víš, co nechápu?" zeptala jsem se ho, když dopovídal nějakou historku.
,,Co," zeptal se a zadíval se mi do očí.
,,Proč se jednu chvíli chováš, tak pěkně a mile a ve druhé jsi největší egoista a idiot na světě," řekla jsem narovinu a pořád se mu dívala do očí.
,,Co prosím? Slyšel jsem dobře? Toho idiota a egoistu odvoláš," řekl a začal mě lechtat. Začala jsem se smát, ale odvolat jsem to nechtěla.
,,Neslyším," řekl a pokračoval dál. ,,Dylane, no tak, pr...osím př... přestaň," říkala jsem mezi smíchem. ,,Tak to odvolej," řekl a šibalsky se usmíval. Zakroutila jsem hlavou. ,,Jak chceš," když to řekl, začala jsem se opět smát. ,,Dobře, odvolávám, odvolávám," poraženě jsem mezi smíchem řekla a on přestal.

Oba jsme se přestali smát a já si všimla, že naše obličeje jsou blízko.
Díval se mi do očí, ale občas mu pohled sklouzl na moje rty. Já jsem nevěděla, co dělat. Nechtěla jsem být další jeho holka kvůli blbé sázce.
Ale ty jeho rty byly tak lákavé...
No tak, Nik, mysli, co teď? Chce tě políbit...
Holka, vzpamatuj se... vsadil se o tebe... .
V tu chvíli bych se propleskala.

Dylan už byl vážně blízko a já se ještě pořád rozhodovala.
Nakonec jsem udělala asi rozumnou věc...
,,Dylane, ne," řekla jsem potichu a rukama trochu zatlačila na jeho vypracovanou hruď. ,,Už je pozdě, chci domů," dodala jsem a zhluboka se nadechla. ,,Dobře. Tak půjdeme," řekl trochu skleslým hlasem a pomohl mi se postavit. Poté jsme šli lesem zpět, ale tentokrát jsem přemýšlela nad něčím jiným, takže mi bylo jedno vše kolem.

Cestou zpět jsme oba dva mlčeli a ani se nedivím po tom, co se málem stalo.
Já jsem se dívala z okna na krajinu, která se mi míhala před očima.
Už jsem se těšila, až budu doma, dám si teplou koupel a půjdu se zahrabat do peřin. ,,Už jsme tady," řekl potichu a otočil se na mě. Vzhledem tomu, že jsem byla pořád trochu mimo, tak jsem vystoupila, ale než jsme zavřela, podívala jsem se na Dylana.
,,Děkuji za večer... no... a ta krajina byla nádherná," řekla jsem k němu. ,,To já děkuji, měj se," odpověděl, ale už se na mě zpátky nepodíval. ,,Ahoj," řekla jsem a zavřela dveře.

Během chvilky odjel a já se rychle dostala domů. ,,Ahoj, tak co, jaké to bylo? Romantické?" uchechtl se Brian.
,,Normální to bylo, žádné romantické, co si myslíš. Jdu nahoru spát, tak dobrou," odbyla jsem ho a šla nahoru do pokoje. Šla jsem si hned napustit vanu a během toho jsem si nachystala věci do školy a podívala, se jestli nemáme nějaké úkoly. Poté jsem si vzala pyžamo a vešla do koupelny, kde jsem se zamkla. Zastavila jsem vodu, svlékla se a ponořila jsem se po krk do vody.
Po nějaké době jsem ponořila i hlavu a jen si přemítala, co se vlastně stalo.
Nik, pozor, stačí jedna chyba a je to v háji...
Rychle jsem se vynořila a rozhlédla se kolem.

Po 20i minutach strávených ve vaně jsem se rozhodla vylézt. Oblékla jsem si pyžamo, vyčistila si zuby, odlíčila se a vyfénovala si vlasy. Když už jsem vše měla hotové, tak jsem si nachystala budík, lehla do postele a myslela si, že usnu, ale opak byl pravdou. Ani za nic jsem celou noc nemohla usnout, a z části jsem za to byla ráda...

----------

Jako každé ráno začal zvonit budík, ale protože jsem nespala, tak to bylo na nic.
Natáhla jsem se pro mobil a vypla ho.
Ležela jsem na posteli a dívala se do stropu. Vzhledem tomu, že bylo teprve 6:48, tak jsem měla čas a dál se vyvalovala.
,,Ťuk ťuk, mohu dál?" zeptala se máma.
,,Hmm," nezmohla jsem se na nic jiného. Máma vešla do pokoje a sedla si ke mně na postel. ,,Stalo se něco? Ty jsi zase nespala?" zeptala se mě a pohladila po vlasech. ,,Ale jo, spala," zalhala jsem jí a dodala
,,Copak jsi chtěla? "usmála jsem se a posadila. ,,No, dneska mám odpoledne čas, nechceš někam zajít? Můžeme si popovídat, protože teď jsem neměla nějak čas," řekla. Strávit odpoledne s mámou by bylo bezva. Až na to, že bych dnes měla jít někam s Benem.
,,Mami, dám ti vědět jo? Ráda bych s tebou někam zašla," odpověděla jsem a usmála se. ,,Dobře, mám tě ráda. Nechám tě, aby ses mohla převléct a já si půjdu ještě lehnout," dala mi pusu a odešla. ,,Tak jo, mohla bych se konečně zvednout," uchechtla jsem se a konečně se přemístila ke skříni.
Vytáhla jsem si rifle s dírami na kolenou, tričko a cardigam. Poté jsem přešla do koupelny, kde jsem si udělala každodenní rutinu, a pak šla dolů.

Na snídani jsem si vzala müsli s mlékem, pustila písničky a šla si sednout ke stolu. ,,Dobré ráno, ségra," řekl Brian, když šel dolů ze schodů. ,,Dobré, aspoň pro tebe," uchechtla jsem se a dojídala.
,,Ale copak? Někdo se nám to špatně vyspal," zazubil se a já se na něj zamračila. ,,Vážně vtipné, jak bych se někdy dobře vyspala," odbyla jsem ho.
,,Sorry," zvedl ruce do obraného gesta a já jen protočila očima. Zvedla jsem se, šla si po sobě umýt misku a uklidila jsem ji do skříňky.
,,Já už půjdu, tak čau," řekla jsem, oblékla si bundu, vzala klíče, věci a vyšla do školy. 

Je to jen hra✔️Where stories live. Discover now